Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

"tu nie chodzi o procedury, a o ogolny stan tej jednostki... sprzet, stan osobowy itp itd... interesuje sie lotnictwem od lat i to co sie ostatnio dowiedzialem, o tej jednostce to az strach, zarowno jesli chodzi o sprzet, skolenie oraz zalogi..."

źle zrozumiałem wpis w przedstawionym kontekście zgadzam się z Tobą.

Ja tam na miejscu śledczych zakończył bym postępowanie dochodzeniowe 15 minut po tragedii.

Fakty

Samolot rosyjski wiec musiał być sprawny

zamachu nie było bo w Rosji nie ma zamachów

Lotnisko dobre, pogoda ok , personel wieży wybitny Jeden, dwóch , trzech ? i tych 5 innych tez

Świadkowie są, nawet dzieci , a dzieci nie kłamią

Film z internetu obrazuje profesjonalna akcje przed ratownicza, zarówno dźwięk jak i obraz zamazany

W ramach porozumienia wzajemnego stron góra 20 minut po wypadku Rosjanie powinni wręczyć polskiej stronie kartkę A4 z oficjalnym stanowiskiem,{BYŁO TAK I TAK I KONIEC} Ekipa rządzących powinna podpisać i dziś dzięki temu mielibyśmy

1. Spokój

2. Przyjaźń międzypaństwowa

3. Klarowna i przejrzysta sytuacje międzynarodową {pokorne ciele dwie matki ssie}

4. W dupie wszystkie brednie i kłamstwa jakie powstały dalej jak 20 minut po tragedii

To jest innowacja jaka powinniśmy przyjąć jako naród , nie byłoby mnogości skandalu i ciągłych niedorzeczności. Zamiast tego jest ich mrowie a efekt ten sam bo tą kartkę już ktoś napisał i chciał nie chciał i tak ja dostaniemy, to po co się kłócić? A i jeszcze za te kartkę będziemy wdzięczni bo interes narodowy stawiam powyżej własnej "głupoty" Jeżeli za głupotę przyjąć rzeczy niegłupie a mądrość i świadomość obywatelską kształtować będziemy na opiniotwórczosci medialnej telewizji, wszystko będzie wg zasad i norm właściwie zrealizowanej propagandy medialnej.

Cieszmy sie póki możemy bośmy suwerenność już dawno braciom z zachodu sprzedali a oni strzegąc jej

idei zaaplikowali nam bandę chamów z importu i rozpad wartości. Tak narodził się nowy patriotyzm a znakiem jego Orzeł polski , który od tego zakłamania nie wytrzymał i odleciał z bocianami do murzynów. Trzymanie orła na sznurku nie przyniosło efektów bo choć marny i wygłodniały dał dyla a przysłowiowy sznur się ostał. Współczuje obecnemu prezydentowi żałując równie głęboko poprzedniego.

Przejecie władzy w Państwie w następstwie zaistniałych zdarzeń nobilituje do pewnego rodzaju zachowań, niestety przeczucie moje podpowiada mi iż nic z tego nie będzie a wszystkie te zachowania będą tylko standardem politycznego obycia na salonach, Taka papka i pożywka dla plebsu.

>climax99, 14 Lip 2010, 17:32

>Fakty

Czy na pewno fakty? Przyjrzyjmy się:

>Samolot rosyjski wiec musiał być sprawny

Sprawność samoloty nie wynika z jego pochodzenia a raczej eksploatacji i obsługi.

>zamachu nie było bo w Rosji nie ma zamachów

Są, ale na razie tylko na swoich.

>Lotnisko dobre, pogoda ok

Lotnisko kiepskie, pogoda fatalna.

>personel wieży wybitny

Na dobrą sprawę tego nie wiemy.

>Świadkowie są

Świadkowie niby czego? Tak naprawdę samego uderzenia czy nawet końcowego odcinka lotu nikt nie widział.

>Film z internetu obrazuje profesjonalna akcje przed ratownicza, zarówno dźwięk jak i obraz zamazany

Określenie "ratownicza" jest trochę na wyrost bo nie było kogo ani czego ratować.

Na temat reszty się nie wypowiem bo na współczesnej poezji się nie znam.

Jestem Europejczykiem.

Z jednym się tylko nie do końca zgadzam:

>pokorne ciele dwie matki ssie

W przełożeniu na nasze należałoby napisać:

Pokorne ciele daje d... na lewo i prawo. I to jest niestety smutna prawda. Każdy nasz sojusz od 1918 od dziś do tego się sprowadzał:

Anglia, Francja! Przecież oni nas nie zostawią!

ZSRR naszym najlepszym przyjacielem!

Aktualnie:

USA i NATO będą nas bronić, a UE nas zbawi.

Idę stąd. hihi ;)

Sojusznicy czapki z głów. Sojusznicy nasi są największymi sojusznikami naszych domniemanych potencjalnych wrogów. gratulacje dla elit polityki zagranicznej za tak fantastyczne manipulowanie społeczne ideami ze ktoś sie jeszcze na to daje nabrać. NATO nas uratuje a Unia nas zatruje , czy na odwrót nieważne jedno i drugie tak samo długie

wojciech iwaszczukiewicz, 14 Lip 2010, 18:12

>klimakterium

>

>Piszesz nie na temat.Trudno!NATO jest be,Unia jest be,USA też jest be no to co proponujesz w zamian?

Unie lubelska! :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wojciech iwaszczukiewicz, 14 Lip 2010, 18:10

>W życiu trzeba być konsekwentnym!Skoro Ci się tu nie podoba i zapowiadasz odejście no to szerokiej

>drogi!

Pewnie. hihi ;) Tylko że do tego nie potrzebuję Twojego ponaglania.

Najwyraźniej koleś za długo pracujesz w służbie zdrowia i aktualnie każdy kojarzy Ci się z pielęgniarką. ;)

>climax99, 14 Lip 2010, 17:59

>Jaro no tak po akcji przed ratowniczej to nie było kogo ratować , sek w tym ze trzeba było to się

>robiło

Chodzi ci o to, że Olbrychski szablą dobijał rannych? Kaczyńskiemu z tej zawziętości całą rękę odrąbał.

Jestem Europejczykiem.

>climax99, 14 Lip 2010, 18:03

>Sojusznicy nasi są największymi sojusznikami naszych domniemanych potencjalnych wrogów.

Ładne zdanie, warto zapamiętać (o ile się da) ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jak wklejano cytaty z internetu dotyczace np kontrolerow lotu (ich sprzecznosci w zeznaniach) czy zeznan pilota Jaka to zaraz obrzucano je blotem jako malo wiarygodne itp.

Tutaj..ktos...nawet nie wiadomo kto..cos powiedzial a raczej wypierdzial i juz pozywka na bakterie dziala.

Tylko skoro zeznania kontrolera lotow skladane pod przysiega (sa w protokolach) czy prawie naocznego swiadka technika z Jaka sa dla Was gowno warte bo nie nakladaja sie z wizja ktora forsuje MAK to czemu to cos wyzej podane przez Jozwe wogule omawiacie...

Toz to news na zasadzie ze pan jozek pod plotem widzial jak dwoch panow w garniturach omawia te kwestie..

>Robert Gdansk, 14 Lip 2010, 21:15

Szanowny Kolega sprawiał wrażenie rozsądnego. Zmasowana PiSowska propaganda zadziałała? Szkoda.

Jestem Europejczykiem.

>wladz, 14 Lip 2010, 21:48

>rewelacji w interpretacji ""jak nie wyląduję(my) to mnie zabije(ą)"

>

>rzecznik PiS: "może to znaczy że gdyby nie wylądowali to by zginęli"

Też to słyszałem. Kolejne potwierdzenie prawdziwości tego, że zdanie "nikt nam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne" nie było żadną pomyłką tylko politycznym credo Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.