Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

postaraj się zapędzić w jedno miejsce głowy rozbiegane szare komórki i udzielić sensownej odpowiedzi dlaczego opierasz się na wnioskach ekspertów nie potrafiących wskazać na jakiej podstawie zostały sformułowane

Węgry, to jest temat na dziś.

Trzeba zniszczyć Orbana.

O katastrofie się nie wypowiadaj, bo już wszystko jasne, raport MAK był prezentowany rok temu, Millera pół roku temu, nie ma co wracać.

"Oczekiwaliśmy nie tylko określonych tez, ale wskazania metody badawczej, szczegółowych wyliczeń, o ile takowe były, przekazania programów komputerowych, którymi się posługiwano i jakie dane im wpisano"

Jest bardzo madre sformuowanie.

Zadam tylko pytanie czy raport MAK lub Millera wyjasnia te kwestie na temat badan dotyczacych symulacji oderwania skrzydla?

A jesli tak to prosze o podanie w ktorym miejscu bo ja nie moglem tego znalesc.

100 000 widzów kibicowało Adamowi Małyszowi podczas zawodów w Zakopanem.

Gdzie oni są?

Zabrakło ich.

Tak samo będzie z Donaldem T.

Zniknie pewnego dnia, zostanie zastąpiony innym aktorem i tyle po nim zostanie.

Teatr lalek.

wladz

Po co mi mówisz co mam robić?

Twój system nerwowy nie może obyć się bez wydawania rozkazów, takie ma widocznie autostrady neuronowe, wytworzone na przestrzeni życia.

Oprócz Ciebie nikt tu tego nie czyni.

Nawet Filut.

Współczuję tym, którzy są w Twoim bezpośrednim oddziaływaniu.

Pozdrów ich.

Postaraj się by tyle nie cierpieli.

To nie jest konieczne.

Weście sobie tego człowieka, niech Wami rządzi, możecie się przy tym onanizować.

I będą to robić.....namiętnie.

Aaaa to wladz jeszce ignora na ciebie nie wcisnął?

Tylko z kim by wtedy polemizował?

Aaaa to wladz jeszce ignora na ciebie nie wcisnął?

Tylko z kim by wtedy polemizował?

Polska idzie z postępem, zdrada nie jest już głównym powodem do rozwodu.

Skoro tak, to kogo obchodzi jeszcze katastrofa smoleńska.

Zamiast się nią zajmować, trzeba zadłużać się i kupować w sklepach nowe produkty.

To jest to.

Konsumpcja.

Bóg, Kredyty, Konsumpcja.

Jest bardzo madre sformuowanie.

Zadam tylko pytanie czy raport MAK lub Millera wyjasnia te kwestie na temat badan dotyczacych symulacji oderwania skrzydla?

A jesli tak to prosze o podanie w ktorym miejscu bo ja nie moglem tego znalesc.

Pytanie skieruj do MAK lub prokuratury wojskowej.Nie wiem czy odpowiedzą byle komu z Gdańska ale możesz spróbować.

Proponuję nagłośnić problem kierując pytanie do Sakiewicza i jego "niezależnych mediów".Zwróć się z pytaniem do posła PiS z twojego okręgu wyborczego.Na pewno pomoże w otrzymaniu odpowiedzi.

gdy 747 uspokoi się również udzieli odpowiedzi.

Funkcjonariusze służby więziennej protestują przeciwko pominięciu ich przy podwyżkach.

Aptekarze protestują przeciwko obciążaniu ich odpowiedzialnością za ewentualne błędy lekarzy przy wypisywaniu recept.

Cała konstrukcja naciskowa, legła w gruzach, błędy pilotów nie potwierdzają się.

W prokuraturze konflikt, generał Parulski do dymisji.

Premier na urlopie.

Prezydent?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

100 000 widzów kibicowało Adamowi Małyszowi podczas zawodów w Zakopanem.

Gdzie oni są?

Zabrakło ich.

Tak samo będzie z Donaldem T.

Zniknie pewnego dnia, zostanie zastąpiony innym aktorem i tyle po nim zostanie.

Teatr lalek.

wladz

Po co mi mówisz co mam robić?

Twój system nerwowy nie może obyć się bez wydawania rozkazów, takie ma widocznie autostrady neuronowe, wytworzone na przestrzeni życia.

Oprócz Ciebie nikt tu tego nie czyni.

Nawet Filut.

Współczuję tym, którzy są w Twoim bezpośrednim oddziaływaniu.

Pozdrów ich.

Postaraj się by tyle nie cierpieli.

To nie jest konieczne.

Powiedz po czym masz takie pesymistyczne odloty. Bo tym co pala zioło, (podobno) jest wesoło!

Funkcjonariusze służby więziennej protestują przeciwko pominięciu ich przy podwyżkach.

Aptekarze protestują przeciwko obciążaniu ich odpowiedzialnością za ewentualne błędy lekarzy przy wypisywaniu recept.

Cała konstrukcja naciskowa, legła w gruzach, błędy pilotów nie potwierdzają się.

W prokuraturze konflikt, generał Parulski do dymisji.

Premier na urlopie.

Prezydent?

A ta wizja, to po lekarstwie wciąganym nosem?

Pytanie skieruj do MAK lub prokuratury wojskowej.Nie wiem czy odpowiedzą byle komu z Gdańska ale możesz spróbować.

Juz Ci raz darowalem wycieczki personalne ale ostrzegam wyhamuj.

A podobne pytania sam powinienes sformuowac ale oczywiscie wizja niedopatrzenia celowego lub przypadkowego ze strony rosyjskiej

w innym swietle postawi katastrofe a to tego dopuscic nie chcesz.

po czym tak wnioskujesz? bo ja nadal tam slysze, ze schodza nizej niz powinni....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A podobne pytania sam powinienes sformuowac ale oczywiscie wizja niedopatrzenia celowego lub przypadkowego ze strony rosyjskiej

Tu przyznaje Ci rację - władz prowadzi dyskusję za pomocą wycieczek osobistych - także.

urażony chłopie skorzystaj z rady a nie zawracaj ...Wisły kijem

P.S.

uważasz ,że polska prokuratura wojskowa wybieliła Błasiaka podważając tezy MAK, natomiast ładne oczy Tatiany Anodiny do brzozy ich przekonały?

po czym tak wnioskujesz? bo ja nadal tam slysze, ze schodza nizej niz powinni....

Każdy słyszy to, co mu nadaje odpowiednia stacja.

Nikt nie wie dlaczego samolot nie posłuchał sterów.

Nikt nie wie, również dlaczego rozpadł się w powietrzu.

Antonii Macierewicz dowiedzie w swoim czasie tych sytuacji, które są jeszcze możliwe do przedstawienia.

Uderzenia w brzozę również nie było.

A nawet jakby było, choć nie było, to i tak brzoza nie mogła spowodować tego rodzaju zniszczeń.

Katastrofa będzie wyjaśniona.

uważasz ,że polska prokuratura wojskowa wybieliła Błasiaka podważając tezy MAK, natomiast ładne oczy Tatiany Anodiny do brzozy ich przekonały?

Uwazam ze zebrany material dowodowy na tym etapie nie jest wogule godny do zarzucania badz odrzucania wszelkich hipotez i tyle.

Wrak jest rozszabrowany, nie zostal wogule zbadany nalezycie. Sekcje zwlok to jakas parodia. Odsluchy z czarnych skrzynek roznia sie w dosc istotnych szczegolach w zaleznosci kto sluchal !! Kontrolerzy zmieniali zeznania itd...

Dlatego udowadnianie winy pilotow badz ich wybielanie jest bezpodstawne opierajac sie na obecnych materialach dowodowych!

trudno ,co robić.Niemniej znaczysz tyle co twoje opinie.Niewiele.

panie Robert Gdańsk moja prośba o niezawracanie hmmm nie uległa zmianie.

P.S.

Udzielono dokładnych odpowiedzi na stawiane zarzuty...pytanie, szukasz odpowiedzi czy potwierdzenia swoich urojeń.Odpowiedz sobie.

Każdy słyszy to, co mu nadaje odpowiednia stacja.

Nikt nie wie dlaczego samolot nie posłuchał sterów.

Nikt nie wie, również dlaczego rozpadł się w powietrzu.

Antonii Macierewicz dowiedzie w swoim czasie tych sytuacji, które są jeszcze możliwe do przedstawienia.

Uderzenia w brzozę również nie było.

A nawet jakby było, choć nie było, to i tak brzoza nie mogła spowodować tego rodzaju zniszczeń.

Katastrofa będzie wyjaśniona.

jeszcze stękasz?

trudno ,co robić.Niemniej znaczysz tyle co twoje opinie.Niewiele.

panie Robert Gdańsk moja prośba o niezawracanie hmmm nie uległa zmianie.

P.S.

Udzielono dokładnych odpowiedzi na stawiane zarzuty...pytanie, szukasz odpowiedzi czy potwierdzenia swoich urojeń.Odpowiedz sobie.

jeszcze stękasz?

Spadaj.

zuchowatość 7 w 10 stopniowej skali.

""Oczekiwaliśmy nie tylko określonych tez, ale wskazania metody badawczej, szczegółowych wyliczeń, o ile takowe były, przekazania programów komputerowych, którymi się posługiwano i jakie dane im wpisano"

jako człowiek nauce poświęcony wiesz ,że bez tych niuansów tezy nic nie warte.Równie dobrze Macierewicz mógł korzystać z wniosków babci klozetowej"

taka mala lekturka do poduszki...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tak pozatym to skieruje tego posta do JARO

- mjr Grzywna czytal wysokosc (2gi pilot) wg krakowskiego stenogramu

Piloci maja tylko wysokosciomierz baryczny !

Czyli teza ze wlecieli jak idioci w wawoz lecac na radiowysokosciomierzu to troche sie sypie!

Przecież już pisałem o tym, że teza o próbnym lądowaniu pada bo wygląda na to, że piloci dobrze wiedzieli na jakiej są wysokości. No i co z tego??? Dalej zniżali i zniżali. Na ilu metrach 2p skończył czytać?

Jestem Europejczykiem.

A ja teraz znalazłem że 20m. Jeżeli czytał to rzeczywiście 2p to reszta załogi go słyszała.

Oczywiscie.

I byla to PRAWIDLOWA WYSOKOSC a nie wzgledna od ukształtowania terenu (co nam wmawiano na poczatku).

Teraz samolot 6sek wisi na 100m a nastepnie idzie w dol...a zaloga nie reaguje.

O co kaman?

Przypominam o rozbieznosciach czasowych podawanych odleglosci od pasa przez kontrolera.

Zaczyna switac?

Za 30 lat Tusk na emeryturze wszystko opisze w pamiętnikach. Czekajta, a was oświeci.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.