Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Expert od kolejnictwa wyznaczony przez niego na stanowisko ministra Sławomir N., puścił na czołowe zderzenie dwa pociągi tym samym torem

Masz konkretny dowód? Złóż zeznanie w prokuraturze.

Ty mnie tu nie strasz prokuraturą.

Minister transportu to nie miejsce zabaw dla dzieci.

Zawsze istnieje możliwość błędu ludzkiego, może zechciałbyś powołać komisję śledczą sejmową, dla wyjaśnienia przyczyn?

Jeśli minister Nowak nie poda się do dymisji po takim zaniedbaniu w jego firmie, to wyznaczy nowy poziom żenady i upadku wszelkiej moralności.

Może teraz należy puścić ruch drogowy jednym pasem w dwóch kierunkach?

Świetny pomysł - można by puścić tych posłów PiS którzy jadą do Ojca Dyrektora i tych którzy od niego wracają.

Jestem Europejczykiem.

Porąbało cię calkiem. A oni co tu niby robią???

Sam się dowiedz, dlaczego Twoi idole reagują alergią na historię w tym zakresie.

Najbardziej dramatyczne są fakty, mówi premier T.

najgorsza jest głupota zwyklych ludzi. takich jak ty na przykład. Dzięki niej dziś rządzi Tusk bo i tak jest lepszy od Kaczyńskiego na którego gotowa jest głosować cała rzesza naiwnych jeleni.

Jestem Europejczykiem.

Ty mnie tu nie strasz prokuraturą.

Minister transportu to nie miejsce zabaw dla dzieci.

Zawsze istnieje możliwość błędu ludzkiego, może zechciałbyś powołać komisję śledczą sejmową, dla wyjaśnienia przyczyn?

Jeśli minister Nowak nie poda się do dymisji po takim zaniedbaniu w jego firmie, to wyznaczy nowy poziom żenady i upadku wszelkiej moralności.

Ja nikogo nie straszę, tylko dobrze radzę. Mając dowody na przestępsto min.transportu i ukrywając je - sam popełniasz przestępstwo. A jeśli takich dowodów nie masz, to nie pisz bzdur.

najgorsza jest głupota zwyklych ludzi. takich jak ty na przykład. Dzięki niej dziś rządzi Tusk bo i tak jest lepszy od Kaczyńskiego na którego gotowa jest głosować cała rzesza naiwnych jeleni.

Mylisz mnie z kimś, nie Ty jeden.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ale o soo chodzi? to oni tą mączką pilotów zatruli czy do paliwa dosypali?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mogli Rosjanie do spółki z Tuskiem rozpylić tę mączkę. To taka odmiana sztucznej mgły. Stara metoda, jeszcze z początków lotnictwa.

A nawet da się przy odpowiednich proporcjach zrobić z tego bombę jajeczno-powietrzną. Z uwagi na obecność toksycznych bakterii, podpada to również pod broń biologiczną.

Saddam za podobne sprawy zapłacił głową.

Najprostsze wyjaśnienie to, że ogon samolotu został posolony i zaczął on go gonić, nie zbadany pozostaje wątek jakiej soli użyto..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"W najbliższych dniach nastąpi ekshumacja zwłok Janusza Kurtyki - informuje TVN24. Ekshumacja i badanie zostaną przeprowadzone, ponieważ rodzina miała zastrzeżenia do rosyjskiej dokumentacji sekcji zwłok Kurtyki.

- Stefan Melak i Przemysław Gosiewski będą kolejnymi ofiarami katastrofy smoleńskiej, których ciała zostaną ekshumowane - podaje RMF FM."

Jakaś nowa epidemia czy co? Ożywić ich raczej już się nie da, Ani wiosna ani Ojciec Dyrektor nie dadzą rady.

Jestem Europejczykiem.

Rodzina powinna złożyć odpowiednie wadium do depozytu. Jeśli się okaze, że to są jednak ciała p.p. Kurtyki, Melaka i Gosiewskiego - wadium przepada.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Brak profesjonalizmu rządu PO/PSL w jakimś stopniu doprowadził do katastrofy (raport NIK-u). Teraz pogłębia zamęt przez sposób wyjaśniania okoliczności katastrofy.

A mi się wydaje, że Ruskie mogli solą po oczach! Wypadową!

sol bojowa?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Brak profesjonalizmu rządu PO/PSL w jakimś stopniu doprowadził do katastrofy (raport NIK-u). Teraz pogłębia zamęt przez sposób wyjaśniania okoliczności katastrofy.

Ciągle czekamy na Twą fachową i oczywiście obiektywną ocenę braku profesjonalizmu ówczesnych władz, który spowodował dwie katastrofy lotnicze w okresie PRL. Bądź równie wnikliwy jak obecnie, albo zejdź ze sceny. Tak dobrze było wczoraj wieczorem, gdy byłeś w łaźni.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ciągle czekamy na Twą fachową i oczywiście obiektywną ocenę braku profesjonalizmu ówczesnych władz, który spowodował dwie katastrofy lotnicze w okresie PRL. Bądź równie wnikliwy jak obecnie, albo zejdź ze sceny. Tak dobrze było wczoraj wieczorem, gdy byłeś w łaźni.

A moze tak wredny trollu bez ambicji, odniesiesz sie nie do mojej dupy, a do raprtu Najwyzszej Izby Kontroli? Zęby umyj PO...!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.