Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałbym "napisałbyś".

Kłamiesz - takich rzeczy napisać nie umiesz. Nerwica natręctw ogarnęła Cię bez reszty. Budzisz śmiech.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Telewizji dziś nie oglądałem więc siłą rzeczy Hypkiego też. Ale pamiętam z poprzednich rozmów że były sytuacje że po prostu facetowi opadały ręce. Na mnie głupota niektórych dziennikarzy nib y nie robi wrażenia ale czasem to co słyszę jest naprawdę nie z tej ziemi i zaczynam wątpić we własne zmysły i szczypać się w rękę czy to się dzieje naprawdę.

Jestem Europejczykiem.

Stankiewicz raczej wypowiadał się rozsadnie.

Poprostu wykazał własne watpliwosi do niektórych oficjalnych "ustaleń" sprawy ostatnich chwil przed katastrofą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ależ ja tez mam wątpliwości, Hypki też je ma.

Przemawia do mnie jego spojrzenie na raport Millera. Otóż według Hypkiego o ile w większości do ustalonych faktów nie można mieć zastrzeżeń to ich interpretacja i wnioski są już dyskusyjne a niektóre wręcz nie mają oparcia w ustalonych faktach. Od samego początku krytykował skład Komisji Millera wskazując (bardzo słusznie) że część jej członków będzie oceniać własną pracę. Hypki był tez konsekwentnym i zawziętym krytykiem min. Klicha i wytykał mu szereg krótkowzrocznych posunięć które skutkowały fatalnym poziomem wyszkolenia w 36 SPLT.

Jestem Europejczykiem.

Hypki ma wątpliwości, ale dotyczą one nie okoliczności katastrofy, tylko kompetencji Zespołu Parlamentarnego, oraz expertów zagraniczo-polskich.

Drogi Kolego perfidny padalcu naJarany Jaro747!

Spisków było więcej.

Dobrze pamiętam jak po mszy żałobnej na Placu Piłsudskiego Rydzyk dopatrywał się spisku w tym, że w jej trakcie przeleciała kaczka. I zadawał na antenie pytania, czy to przypadek, czy ktoś specjalnie tę kaczkę wypuścił i w jakim celu i kto za tym stoi ?!

Takie są efekty pracy mózgu idioty.

Antek niewiele się różni od toruńskiego kacyka.

Jak możesz osobę duchowną tak nazywać!

Wstydź się, a jak nie to ja za Ciebię będę się wstydził!!!

747 pisze tak:

"Napisano 09.04.2012 - 13:54

Wasza Buraczaność, Debilowatość regularna, słomianość wystająca.

Przekraczacie już wszystkie przekroczone bariery.

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

Zostawiam chama bez komentarza.

747 już wróciłeś , opowiedz jak pod bramą obaliłeś Tuska ponownie oddając władzę premierowi prezesowi

"Jako "prawdziwego premiera Rzeczypospolitej" zapowiedział spiker Jarosława Kaczyńskiego zgromadzonym na obchodach drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej ludziom. - Jesteśmy coraz bliżej prawdy - mówił przed Pałacem Prezydenckim szef PiS. Wspominał też zmarłego brata."

747 pisze tak:

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

Dobrem zło zwyciężaj Drogi Kolego Filut.

747 już wróciłeś , opowiedz jak pod bramą obaliłeś Tuska ponownie oddając władzę premierowi prezesowi

"Jako "prawdziwego premiera Rzeczypospolitej" zapowiedział spiker Jarosława Kaczyńskiego zgromadzonym na obchodach drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej ludziom. - Jesteśmy coraz bliżej prawdy - mówił przed Pałacem Prezydenckim szef PiS. Wspominał też zmarłego brata."

Dałeś popis swojej wybitnej inteligencji, już wiele razy, nie ponawiaj już więcej podobnych prób, wobec mojej skromnej osoby.

747 pisze tak:

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

Filut

Nie widzę Twoich protestów, ani przytoczeń w stosunku do wypowiedzi padalców HIPOKRYTO .

Naucz się czytać, następnie zastosuj równą miarę wobec wszystkich, skoro robisz w postkomunistycznej cenzurze Hipokryto!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dobrem zło zwyciężaj Drogi Kolego Filut.

Dałeś popis swojej wybitnej inteligencji, już wiele razy, nie ponawiaj już więcej podobnych prób, wobec mojej skromnej osoby.

Filut

Nie widzę Twoich protestów, ani przytoczeń w stosunku do wypowiedzi padalców HIPOKRYTO .

Naucz się czytać, następnie zastosuj równą miarę wobec wszystkich, skoro robisz w postkomunistycznej cenzurze Hipokryto!

Ton twoich wymiocin jest zastanawiający. Wstąpiłeś do klasztoru? A może dawno jesteś u niezwerywfikowanego O. Rydzyka?!

747 pisze tak:

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

Bez komentarza.

Ton twoich wymiocin jest zastanawiający. Wstąpiłeś di klasztoru? A może dawno jesteś u niezwerywfikowanego O. Rydzyka?!

Kolega Filut publicznie lży osobę duchowną, jakie skutki prawne, może rodzić takie zachowanie, według Policji, na pewno Szanowny Kolega dziadekwłodek, jest zorientowany w tym temacie, gdyż jak widać, Kolega bryluje w wątku dotyczącym odpowiedniej formacji mundurowej.

Nie dziw się.

Tego typu komunikaty kierowane są do pacanów typu 747.

Oni to łykają bezrozumnie i bez refleksji.

Jak nie komentujesz - to po co piszesz?! Trollu jeden!

Bardzo proszę nie wpisywać się w ton obelg, jaki zbiera moja skromna osoba tu, na forum, od osób, które już dawno straciły instynkt samozachowawczy, wzorując się, na swych idolach, którzy to czasowo piastują funkcje publiczne, niektórzy wysokie, w admninistracji rządowej.

Nie dziw się.

To właśnie próbka autorefleksji Szanownego Kolegi, ubrana w szaty słowne, odpowiednie do poziomu mówcy/piszącego, to symptomatyczne.

Gratuluję, taktu i wyczucia, a czasami przydaje się taka właściwość, bo można czasem doznać szoku poznawczego, kiedy realnie odkryje się adresata swych pouczeń.

nie wątpię mając na uwadze obecnych pod bramą.Twoje wpisy nie są świadectwem skromnej osoby.Z uwagi na twój sukces w obaleniu Tuska powstrzymam się od pozostałych wniosków związanych z twoimi wpisami.

Filut

Radzę pozbyć się fałszywego przekonania wobec mojej skromnej osoby, że dysponujesz własnością zdźiwienia mnie jaką kolwiek formą swej aktywnosci, czy to na forum, w postaci wpisów, czy w inny sposób.

nie wątpię mając na uwadze obecnych pod bramą.Twoje wpisy nie są świadectwem skromnej osoby.Z uwagi na twój sukces w obaleniu Tuska powstrzymam się od pozostałych wniosków związanych z twoimi wpisami.

W dalszym ciągu podsumowując innych, nie czytasz siebie.

Bardziej wtedy byłbyś ostrożny wobec skali oskarżeń innych,w tym mnie, o cokolwiek.

Zależy Ci jak rozumiem na wiarygodności, jednak ciężko jest być dobry w czymś, czego znaczenia się nie rozumie.

Twoja wiarygodność jest taka jak tych, których opisujesz jako wzór.

Oczywiście, zapobiegawczo nikogo nie opisujesz jako wzór, bo musiałbyś zaprzestać swoją twórczość na forum natychmiast, tyle tych autorytetów masz w rękawie.

Z upływem czasu, od początku mojego pobytu tu, na forum, sytuacja polityczna Szanowny Kolego wladz, raczej nie przesuwa się ani o milimetr w kierunku, jaki wyznaczasz Ty i Twoi poplecznicy jak muls, Filut, Jaro.

W szystko co się dzieje, to mozolna manifestacja moich nieudolnych przewidzeń i mojej żony.

Powoli aczkolwiek systematycznie Polska spada w odchłań.

Pod każdym względem.

Skąd minister Radosław S. wiedział tuż po katastrofie jakie były jej przyczyny?

To pytanie fundamentalne w Polsce, jakby ironicznie tego nie potraktować, myster wladz!!!

Jak ktoś na to odpowie, w sposób dający się ująć w logiczny ciąg zdań, to można zacząć zadawać kolejne pytania.

Jako pierwsze kolejne, może być takie, gdzie są polscy dziennikarze, którzy powinni patrzeć władzy na ręce?

Rozliczać ją.

Jeśli ich nie ma, nie ma demokracji.

Dobrze to wszystko wiecie, palicie tylko głupa na forum Ty i innii HIPOKRYCI, ujawniajacy swe antypolskie nastawienie podczas takich okazji jak wczorajsza rocznica.

Robicie ze strachu pod siebie, ciekawe co?

chwila przełomowa i nie pisz 747 o pierdołach tylko opowiedz jak premiera obaliłeś

Nie zasługujesz nawet na żadną obelgę prowokatorze od siedmiu boleści.

Nie zasługujesz nawet na żadną obelgę prowokatorze od siedmiu boleści.

nie pękaj tylko zastanów się czy do wyborów wytrzymasz .Możesz bardziej siebie uszkodzić.Zastanów się czy warto to co w głowie poświęcić dla pośredniego bratobójcy

" Kaczyński nie zna granic, nie ma żadnych hamulców. Powie wszystko, co zadowoli podniecone przez niego tłumy. To było już widać dwa lata temu. Tragedia smoleńska była dla niego nowym politycznym otwarciem. "Nowym światem" idei i emocji, z których mógł czerpać bez ograniczeń, zaraz po śmierci brata. I z których czerpie cały czas."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie dziw się.

Wyzbądź z siebie nadzieję, że poziomem swoich przemyśleń, które siłą rzeczy muszą znajdować manifestacje, w beletrystyce jaką uprawiasz tu na forum, zasługujesz na jakie kolwiek potraktowanie.

Ciebie nie ma.

Nie jesteś w stanie domyśleć się, ile wysiłku intelektualnego, kosztuje mnie, czy moją żonę, dotarcie do tak wysoko położonego poziomu intelektualnego, jakim jest obdarowane forum audiostereo przez Twoją Szacowną postać.

Głębokie intelektualne przesłania, ocierające się o wyrocznie, są bezcennym wkładem w ciągłe windowanie poziomu forum, do granic nieodgadnionych, na którym to poziomie po za Tobą Filut, nikogo nie ma.

nie pękaj tylko zastanów się czy do wyborów wytrzymasz .Możesz bardziej siebie uszkodzić.Zastanów się czy warto to co w głowie poświęcić dla pośredniego bratobójcy

" Kaczyński nie zna granic, nie ma żadnych hamulców. Powie wszystko, co zadowoli podniecone przez niego tłumy. To było już widać dwa lata temu. Tragedia smoleńska była dla niego nowym politycznym otwarciem. "Nowym światem" idei i emocji, z których mógł czerpać bez ograniczeń, zaraz po śmierci brata. I z których czerpie cały czas."

Ukryta Zawartość

Co to ma być?

Tekst dla mnie?

To ma na mnie zrobić wrażenie?

Zaskoczyć?

Czym?

Formą?

Treścią?

Nie mam czasu na takie bzdety.

Ukryta Zawartość

Co, nie piszesz już swej powieści "Lanie wody 2", trzecia część w przygotowaniu?

przecież ciebie nie ma ,sam kilka razy dziennie świat informujesz o opuszczeniu forum

Kiedyś tu pisałem w zakładce "Polityka".

nie obawiaj się , nikt ciebie nie zdetronizuje i spokojnie możesz zasnąć z " Laniem wody 1" pod poduszką

Kiedyś tu pisałem w zakładce "Polityka".

smarczyłeś to fakt , nie wiem dlaczego uparłeś się przy słowie "pisałem"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.