Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

18:15 Rozmowy niedokończone: Polska zaraz po katastrofie smoleńskiej za wiedzą i zgodą polskiego premiera i rządu nalazła się pod

wpływem działania rosyjskich służb.Gościem w Radiu M. - A.Macierewicz.

Alergicznie reagujących z góry przepraszam!Poszukujących nie powinno zabraknąć.

Przepraszam , że nie na temat .

Xsniwax to ty ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Edytuję : też mam takie okularki , twarde szwedki , tylko mostek mam ze sznureczka bo taki dla mnie jest lepszy .

Rozluźnij się .

Ukryta Zawartość

Czester nie to nie ja, wolę latać niż pływać. Co by to nie znaczyło dla ciebie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wolę latać niż pływać. Co by to nie znaczyło dla ciebie.

Na razie nic nie znaczy .

za wiedzą i zgodą polskiego premiera i rządu nalazła się pod

wpływem działania rosyjskich służb.Gościem w Radiu M. - A.Macierewicz.

Macierewicz wygląda na ruskiego szpiona i jest pod silnym wpływem Moskwy .

Macierewicz ma swój świat nie potrzebuje do tego Moskwy, a to całkiem inaczej niż nasz dość słaby nierząd obywatelski, który poddał się kilku wpływom.

Macierewicz ma swój świat nie potrzebuje do tego Moskwy, a to całkiem inaczej niż nasz dość słaby nierząd obywatelski, który poddał się kilku wpływom.

przed spotkaniem napoleonów na oddziale dostałeś ankietę do wypełnienia ?

a kto sie poddał i komu?

Jest napisane kto. Komu - każdemu komu się opłaca.

przed spotkaniem napoleonów na oddziale dostałeś ankietę do wypełnienia ?

Na wiejską nie chodzę, w naradach rządu Tuskoidów nie uczestniczę tak więc nie wiem skąd wladzło Ci to do łba....Napoleonie forumowy..

walesa_tusk_3.jpg

wpisy opisem twojej inteligencji i ogólnie charakterystyką osobnika xniwax.A co mamy ,kolegę , któremu nie przeszkadza polityk organizujący nocne marsze z pochodniami i w programie korzystający z dorobku partii narodowo socjalistycznych którego ostatecznym celem jest totalitarne państwo z obywatelem służącym rządzącym nie odwrotnie.

zaraz zgodnie z wytycznymi użyjesz podobnych argumentów wobec Tuska czy PO z uporem chorego maniaka czyniąc ze mnie zwolennika PO.

Oczywiście jak klasyczny katolicki pojeb narodowy nie potrafisz na podstawie faktów uzasadnić pomówień

polityk organizujący nocne marsze z pochodniami i w programie korzystającym z dorobku partii narodowo socjalistycznych którego ostatecznym celem jest totalitarne państwo z obywatel służącym rządzącym nie odwrotnie.

Belkot wladz, bełkot nieustanny.

Nie czynię ciebie zwolennikiem Tuska i PO bo to byłoby przykre dla nich nie dla ciebie.

taa, niestety masz wszystko nagrane i zarchiwizowane. Ileż razy czytałem w twoich wpisach o moim uwielbieniu PO i Tuska.Jeżeli pamięć zawodzi czy też jest wynikiem twoich zaburzeń własne wpisy przeczytaj.

Ja nie zapomniałem jak przez dwa lata rządził Jarosław Kaczyński.Bez powodu w wyniku prac komisji sejmowej postawiono wniosek o trybunał stanu ?

Jest napisane kto. Komu - każdemu komu się opłaca.>>>nawet salomon w tym wypADKU wysiada.Kurrrrdupel zawieral pakt nawet z maniakami seksualnymi...Jakos ci to uszło.

Bo co,że przyznał sie że ma kota,no i że go lubi?,coś jest na rzeczy?ale Ci sie upiekło?Uszło jakoś?

a kto sie poddał i komu?

On Ci nie odpowie na proste pytanie , tylko powtarza i pieprzy spiskowo jak Jarek .

Edytuję : a ten Jarosław i piso- podobne walczą tylko o subwencje , a jego elektorat niezdrowo się podnieca .

Wiem to z doświadczenia .

Znam gościa z widzenia , jestem z nim na ty ( znajomość z pływalni , a bardziej z sauny ) , był on na tych demonstracjach w Warszawie w obronie TV Trwam . Gdy przyjechał do kumpla był taki podniecony że piana toczyła się mu się z ust . Kumpel go uspokajał , nie traktuje go poważnie . Gdy opowiada o polityce krajowej to cały czas powtarza " aj wajs żydzi rządzą , o ruskich dyplomatycznie milczy , bo są prawosławni którzy kojarzeni są z kacapami .

Bardzo dobrze wypowiadał się o SLD i Kwaśniewskim , bo nie " czepiali " się kościoła .

Teraz ciągnie bardziej w kierunku Solidarnej Polski , jego idolem jest Ziobro widzi w nim zbawienie dla Polski , a ja mu na to że Ziobro jest cienki , jego Jarek wyniósł w górę , a awansował Miller do zera , bo wcześniej był minus jeden , a on noga z matematyki i dyplomatycznie zamilkł .

walesa_tusk_3.jpg

walesa_tusk_3.jpg

O , to ten znowu wygra bo czuwa nad nim " gwiazda sukcesu " zwaną Gwarantem Jarosławem ( gwiazda odkryta w tym stuleciu , a może w tamtym ) .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak twierdzi Macierewicz samoloty nad lasem smoleńskim latały jak kosiarki: http://www.audiostereo.pl/katastrofa-tu-154m-teorie-spiskowe_63467.html/page__pid__2481946__st__4980?do=findComment&comment=2481946.

Równie dobrze można zapytać się Macierewicza, skąd wie, czy w Tu-154M nie jebła kometa?

Jak twierdzi Macierewicz samoloty nad lasem smoleńskim latały jak kosiarki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Równie dobrze można zapytać się Macierewicza, skąd wie, czy w Tu-154M nie jebła kometa?

eeee tam kometa, kolejny meteoryt rozmiaru co najmniej Tunguskiego

Ukryta Zawartość

dziadekwłodek

Uważasz że ta Twoja koncepcja,jak wyżej .jest bardziej sensowna,czy też,wiarygodna,od tej którą prezentuje,opierając sie na logice,wiedzy wysokiej klasy expertów - Macierewicz?Nie je...ło,bez urazy Cie coś w głowę?Dlaczego to nie ma prawa Macierewicz do informowania Narodu o experckich badaniach,teoretycznych?Czy powinien zachowywać sie jak nasi experci komisji Millera.czy podobnie myślący tkzw.chłopscy filozofowie?Których tu na forum wysyp jak grzybów o stosownej porze roku...

dziadekwłodek

Uważasz że ta Twoja koncepcja,jak wyżej .jest bardziej sensowna,czy też,wiarygodna,od tej którą prezentuje,opierając sie na logice,wiedzy wysokiej klasy expertów - Macierewicz?Nie je...ło,bez urazy Cie coś w głowę?Dlaczego to nie ma prawa Macierewicz do informowania Narodu o experckich badaniach,teoretycznych?Czy powinien zachowywać sie jak nasi experci komisji Millera.czy podobnie myślący tkzw.chłopscy filozofowie?Których tu na forum wysyp jak grzybów o stosownej porze roku...

Jak widać kompletnie szurnięta idea ekspertyz "wybitnych" ekspertów zaczyna żyć własnym życiem i przez naiwniaków lub zwykłych jeleni zaczyna byc przyjmowana za jakąś prawdę objawioną.

Jedna tylko uwaga - Według Maciarka mam wierzyć facetom którzy nie widzieli żadnych dowodów, niczego a problem znają tylko ze zdjęć?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Macierewicz to szaleniec! Nie ja pierwszy dostrzegam obłęd w jego oczach...

Komisja Millera wypadła blado i nieprzekonująco, ponieważ oprócz ustalenia przyczyn, miała również zamaskować odpowiedzialność rządu Tuska.

Macierewicz to szaleniec! Nie ja pierwszy dostrzegam obłęd w jego oczach...

Dlaczego dostrzegarz w tej kwestii tylko Macierewicza,przecież wspomniałem o expertach,on tylko relacjonuje ich wnioski,jako przewodniczący ma niestety,prawo do ich przekazania,i stara sie to przekonywująco wypełnić,z obowiązku wynikającego ze stanowiska przewodniczącego,robi to dobitnie,i tylko tyle.Mając ich po swojej stronie,próbuje sie przebić,dość ostro,ale w tym co się dzieje w okół tej sprawy,to poniekąd wymusza takie stanowisko jakie zajmuje,Nie widzę w tym nic upiornego,jak tu się sądzi.Trzeba się domagać konkretów w tym śledztwie,które niestety widać tylko po stronie Macierewicza a raczej jego "ekipie experckiej"I dzieki mu za to że nie zgina karku!Czy mało jest jeszcze Ci tych ciągle narastających wątpliwości ustaleń prorosyjsko-polskich,przecież to paranoja a nie próba wyjaśnienia czego kolwiek.

Wybitność Macierewicza jest równa wybitności jego ekspertów. Poza tym prawdy najbardziej oczywiste są najtrudniejsze do przyjęcia.

No cóż,czego tu można się spodziewać?myslenie medialne,wręcz infekcja wirusem telewizyjnym,wyrażnie tu zrobiła swoje,większość tu taki sympton przejawia,to jedyne wytłumaczenie tutejszych dolegliwości,naiwności,braku dostrzegania innego myślenia.Dla was wa zniejszy jest wizerunek,jak kto wypadnie,kto komu dokopie,reszta to już niedociera,bo mózgi już nic nie dostrzegają,brak refleksji,samodzielnego myslenia,uzywania rozumu.Bo i poco skoro telewizja ci prawdę powie...jeszcze tak ładnie podane...nie ma co tu posac,szkoda czasu,może on was jedynie kiedyś,o ile dostrzeżecie,przemieni,co jest naprawdę w zyciu ważne,a nie to co sie podoba...

Dla was wa zniejszy jest wizerunek,jak kto wypadnie,kto komu dokopie,reszta to już niedociera,bo mózgi już nic nie dostrzegają,brak refleksji,samodzielnego myslenia,uzywania rozumu.Bo i poco skoro telewizja ci prawdę powie...jeszcze tak ładnie podane...nie ma co tu posac,szkoda czasu,może on was jedynie kiedyś,o ile dostrzeżecie,przemieni,co jest naprawdę w zyciu ważne,a nie to co sie podoba...

Dzieciaku co Ty bredzisz niezrozumiale ?

Jednak nie jestem zrozumiały,nawet z racji na swój wiek,chyba jednak .

Dzieciaku co Ty bredzisz niezrozumiale ?

Może jednak dowiem sie czego sie czepiasz,skoro jestem widziany w roli dzieciaka,bo zaczynam sobie schlebiać,taki przywilej,albo nagana?

Ildeś tam razy przedstawiałem konkretne zastrzeżenia do "ekspertyz" Macierewicza. Zastrzeżenia oparte były na znajomości praw fizyki ich interpretacji w postaci tzw. Ogólnej Teorii Systemów. Bez zdziwienia przyjmuję fakt, że zapanowała cisza i nikt tematu nie podjął bo do tego potrzebna jest wiedza a nie wiara. A tak naprawdę do rozstrzygnięcia toru lotu Tupolewa w ostatnich chwilach potrzebny jest sensowny model i symulacja. Tyle.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ildeś tam razy przedstawiałem konkretne zastrzeżenia do "ekspertyz" Macierewicza. Zastrzeżenia oparte były na znajomości praw fizyki ich interpretacji w postaci tzw. Ogólnej Teorii Systemów. Bez zdziwienia przyjmuję fakt, że zapanowała cisza i nikt tematu nie podjął bo do tego potrzebna jest wiedza a nie wiara. A tak naprawdę do rozstrzygnięcia toru lotu Tupolewa w ostatnich chwilach potrzebny jest sensowny model i symulacja. Tyle.

Jest jeszcze jeden Tupolew niemal bliźniaczy. Jest jest Macierewicz, jego wybitni eksperci i podobno piloci opowiadający się za jego teoriami. W TU należy umieścić garść dynamitu. Poczekać na podobna pogodę i zezwolić na wylot do Smoleńska. Tam niech powtórzą wszystko co robiła załoga rozbitego samolotu, że szczególnym uwzględnieniem sposobu lądowania lub odejścia, jak twierdzą niektórzy. Jeżeli samolot i jego ekipa przeżyje - należy odpalić dynamit. Następnie naukowcy z PAN oraz niezależni z całego świata niech wyjaśnią bezpośrednie przyczyny zdarzenia raz na zawsze.

Doborem pozostałych pasażerów nie będę się zajmował.

Dziwne , że jeszcze Macierewicz nie skorzystał z usług wybitnego naukowego autorytetu

" Rdzenni mieszkańcy obu Ameryk i archipelagu Wysp Japońskich to potomkowie starożytnych Turkmenów - twierdzi naukowiec z Turkmenistanu. Swoją teorię opiera na zwyczaju siadania "po turecku". Ten innowacyjny pogląd to skutek polityki "gruntownej rewizji" historii Turkmenistanu, wprowadzonej w 2010 r. przez prezydenta tego kraju.

Ta i inne egzotyczne teorie dotyczące genezy ludzkości mają umiejscowić Turkmenów w centrum historii świata. Są dziełem Odeka Odekova, profesora geologii, który na siłę podważa dotychczasowe ustalenia naukowców."

Znowu składka , była stocznia teraz samolot .

"Autor słynnej tezy, że brzoza nie mogła złamać skrzydła tupolewa, który rozbił się pod Smoleńskiem, uczony z Ameryki Wiesław Binienda chce odkupić od polskiego rządu bliźniaczego Tu-154M, aby maszyna „nie wpadła w ręce Rosjan”. Doktor ujawnił Faktowi, że organizuje zbiórkę wśród amerykańskiej Polonii, by wygrać przetarg na zakup samolotu. Do przetargu stanie też Rosja. "

Pojeby Smoleńskie można już wykupić bilet na symulację lotu smoleńskiego nad Nevadą.

oczywiście w roli prezydent czasami prezes poleci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.