Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Radio Moskwa dzisiaj podało – Prezydent Putin wynalazł samochody na herbatę.

Podajemy przepis na herbatę:

Do czystej szklanki nalewamy do pełna gotującego się spirytusu i na chwilę zanurzamy torebkę z herbatą. Herbata powinna być bez cukru.

słuchaj tylko głupot nie powtarzaj

ten film to jakaś kpina. Mnie dwie rzeczy rzuciły się od razu :

- twierdzenie że lot był lotem cywilnym

- wyśmiewcze twierdzenia o teorii spisku

- obserwacja pancernej brzózki. Ciekawi mnie to, jak biegli szukali tej jednej brzózki i znaleźli, to czemu pozostałe drzewa nie zostały równo ścięte ? Skoro przymując nawet tą bzdurę że ta pancerna brzoza urwała skrzydło, to chyba tupolew miał jeszcze drugie ? czemu drugim skrzydłem nie zrobił przesieki w lesie ? Na filmach amatorskich z katastrofy jak i na tym wczorajszym widać że rozbił się w lesie, a ucięta jest tylko ta jedna brzózka. To jak - pozostałe tupolew ominął ?

jak widać kolega ma problemy z czytaniem. Poproś dziecko w gimnazjum przeczyta a drugie wytłumaczy jeżeli nadal nic nie zrozumiesz z wyjaśnień ekspertów badających katastrofę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Umiem czytać. Nauczyli mnie w podstawówce.

"W naszym raporcie napisaliśmy, że samolot w przechyleniu około 90 stopni przeleciał nad drogą, zaczepiając przed i za drogą o drzewa."

Drzewa - liczba mnoga. Tobie też to może każde dziecko nawet w podstawówce wyjaśnić. Na filmie wspomniane jest tylko o jednym drzewie którego szukali śledczy. Jedno drzewo - liczba pojedyncza.

kubek poruszając twój wpis w g wdepnąłem . Nie mam ochoty nadal z tym łazić ... oczywiście masz rację , wybory przed nami . Niczemu innemu przymulanie podobnych tobie nie służy a już na pewno nie wyjaśnieniu jak było

Niektórych w czoło walnęła...........brzoza.Skutki widać do dzisiaj.

tak , modrzew wyrósł

ale Wladz, ja nikomu nie mam zamiaru ani przymulać, ani wyjaśniać. Nie jestem ekspertem, nie podaję faktów ani nie wyjaśniam katastrofy. Od tego są większe głowy niż moja. Podałem tylko to co mi się w tym filmie nie zgadza.

nie tak zupełnie . Otóż niektórym teoria zamachowa z prawdą objawioną się pomyliła . Wręcz dogmat i nauka nie ma znaczenia a fakty po co komu gdy niebo czeka

Gość StaryM

(Konto usunięte)

- obserwacja pancernej brzózki. Ciekawi mnie to, jak biegli szukali tej jednej brzózki i znaleźli,

Lot był cywilny, bo to nie była misja wojskowa. A może Kaczyński leciał zbombardować Moskwę? To wtedy wycofuję się, był wojskowy. Ale też nie należałoby mieć pretensji, że zestrzelili.

Nic "wyśmiewczego" nie było. Wręcz przeciwnie, podkreślano bardzo wyraźnie, że te teorie spiskowe o zamachu pojawiały się w obliczu długotrwałego śledztwa, że były związane z bolesnymi doświadczeniami Polaków, podkreślono Katyń.

O brzozie nawet nie wspomniano w filmie.

Szybkość znikania moich wpisów sugeruje jedno - na wieży forumowego lotniska mamy, nomen omen, Franca...

7/

i ty powiadasz filozof jesteś , żałosny kolejny smoleński politruk. Powiedz dlaczego kłamstwa dyktowane złą wolą serwowane przez Gazetę Polska nie doczekały się twoich filozoficznych spostrzeżeń.....

właśnie serwuje własny film a ty morda w kubeł , rozumu zabrakło czy na zlecenie smoleńskich takim niczym jesteś. Boisz się samodzielnie myśleć , z natury parobek ?

tylko gigancie umysłu nie pomyl niczym z Nietzsche

Internet jest pełen takich małych Urbanków jak ty, co sami siedzą przed komputerem w czapkach z niebieskimi otokami i wmawiają innym, że to oni są politrukami.

Szybkość znikania moich wpisów sugeruje jedno - na wieży forumowego lotniska mamy, nomen omen, Franca...

Internet jest pełen takich małych Urbanków jak ty, co sami siedzą przed komputerem w czapkach z niebieskimi otokami i wmawiają innym, że to oni są politrukami.

Franz, Filip na HiFi I Muzyka...

Toż to przeciwnik cenzurowania ideał bezstronności.

(LOL)

dieu est tres fin

merytorycznie zawartością odpowiada wnioskom komisji Macierewicza . Podstawą mojej oceny jest jednostronna ocena nie poparta faktami a ignorująca zaistniałe fakty. Brak możliwości polemiki w oparciu o rzeczywistość nie polityczne zapotrzebowanie , którym jest negowanie wniosków MAK i komisji Millera. Bezpodstawne , nie poparte żadnymi dowodami wmawianie opinii publicznej zamachu za którym stoi Putin z Tuskiem .....

prościej , brak obiektywizmu. Mielisz jak krowa trawę jęzorem . Ona daje mleko a Ty serwatkę

właśnie Czesi do nas dołączyli

ale oni na początku drogi i nie mają kleryków z milionami wyborców w garści. U nas na nienawiści stworzono dochodowy biznes wymieszany z polityką . Politycy PiS i publicyści z tym związani ten własny biznes napędzają wypowiedziami w sejmie i mediach..... i jeszcze czytam zagorzałych patriotów jak jestem manipulowany czytając inne od ich obowiązujących. Co o was powiedzieć ?

doczekam się odpowiedzi ?

No! Będzie pozew

Znaczy się przynajmniej Macierewicz będzie wspierał potencjalnych pozywających NG.

Ukryta Zawartość

trochę jak z tym Apple co pozwał Amber Gold, że wcześniej opatentował ruchanie klientów

Ukryta Zawartość

ten film to jakaś kpina. Mnie dwie rzeczy rzuciły się od razu :

- obserwacja pancernej brzózki. Ciekawi mnie to, jak biegli szukali tej jednej brzózki i znaleźli, to czemu pozostałe drzewa nie zostały równo ścięte ?

A jakim był lotem? Wojskowym? Co do drzew to przecież na innych drzewach też były ślady!

Nie zginęła i nie zginie. Nakrapiane czerwono hieny nie dadzą jej rady.

Gorzej z nawiedzonymi oszołomami. Z nimi może być większy problem.

Jestem Europejczykiem.

Napiszę i tutaj:

Dziki szał "prawaków" po nijakim w sumie filmie jest wyraźnym znakiem, że nie chodzi o takie pierdoły jak prawda tylko o zbeszczeszczenie symboli nowej religii i podważenie jej fundamentów.

Jestem Europejczykiem.

Ja słyszę kable, ale inaczej niż kolega Ryka. Wstyd słyszeć tak jak on po tych bredniach, jakie wypisuje ten, za przeproszeniem, filozof smoleński.

Jak widzę obrażanie ma kolega we krwi. Szkoda. Więcej się po koledze spodziewałem.

Nie ładnie jak "słyszący różnice" się kłócą...

Najlepiej jak jeden wyznawca jednej teorii spiskowej zarzuca drugiemu wyznawanie innej teori spiskowej :)

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Nie ładnie jak "słyszący różnice" się kłócą...

W tym wypadku to oni i słyszą i widzą różnicę.

Bo przecież nie można słyszeć tak samo jak ruski agent i czerwona hiena. A z drugiej strony nie można też słyszeć tak samo jak smoleński oszołom pozbawiony logiki i wierzący w debilną tezę o zamachu.

To be or not to be.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.