Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie możesz się pogodzić z tym, że katastrofa smoleńska jest ciągle nie wyjaśniona, że władza nie przykłada się aby usunąć wszelkie niejasności, że nie przeprowadza się wszelkich możliwych a potrzebnych badań naukowych, poczekaj jeszcze trochę, jak Jarosław Kaczyński wygra wybory zleci odpowiednie badania niezależnym ośrodkom naukowym za granicą, gdyż nie jest związany z Rosją żadnym zobowiązaniem, żadnym ograniczeniem.

Cierpliwości!

O Matko!

Nawet gdyby nie znalazł się ten kawałek skrzydła to wolałbym aby Pan Premier Jarosław Kaczyński nie wszczynał wojny...!

Chyba, że 747 lubisz wojny. Byłeś w ogóle w wojsku?

Powiedz ,dlaczego swoimi uwagami nie podzielisz się z specjalistami branży lotniczej.Nie odwiedzisz redakcji "Skrzydlata Polska".

Sam jeden przy pomocy Gazety Polskiej i Macierewicza wyłapałeś istotne nieścisłości które zmienią ocenę smoleńskiej katastrofy.Uwiarygodnisz Siebie zamiast robić z siebie upartego hmmm

Sam jeden? No przestan... wpisz w youtube "smolensk" a zobaczysz ile filmow z mniej lub bardziej niesamowitymi teoriami uswiadczysz...a blogow jeszcze wiecej.

To ze wyraznie jedna wersja od poczatku byla ciagnieta i do niej doklejano puzle to chyba kazdy widzi. Natimiast tysiace osob zadaja pytania ktore czasem sa idiotyczne ale czasem naprawde warte uwagi.

Macierewicz jaki jest kazdy widzi.... Szkoda ze nie dano jakiegos naprawde madrego i sensownego przedstawiciela ktory by bez emocji a chlodno kalkulujac cisnal by dalej ten temat.

Co wiecej watpie ze PiS wygra wybory a jesli tak sie jednak zdarzy to sprawa przycichnie...

Teraz szczekaja bo sa w opozycji natomiast jak przyjdzie im rzadzic i przynajmniej polowa teorii koziolka okaze sie prawdziwa to wtedy co...

Wojna z Rosja :) ?

Akurat ani Jarkowi ani Macierewiczowi nie zalezy na rozwiazaniu puzli...to po prostu swietny preteks to walki politycznej. I co wiecej...gdyby syt byla odwrotna czyli rzadzil by PiS to PO na czele z Donalem krzyczalo by najglosniej o "prawde".

Tak to jest w polityce ze moralnosci tam za grosz. I chyba kazdy rosadny sie z tym zgodzi.

Sprawa smierdzi i podejrzewam ze my szaraki nigdy sie nie dowiemy, beda przecieki jakies teorie czasem fakty ktore sie wykluczaja.

Podobnie jak z zabojstwem Kennediego...do dzis niektorzy uwazaja ze Oswald strzelil 7x w 5sek z 3ch roznych kierunkow :P

Pytasz sie czemu tak draze i wytluszczam Wam te braki i mecze mecze...

Powiem wprost: zal mi pilotow. De facto zostali obarczeni wina pare godz po zdarzeniu gdzie jeszcze szczatki dymily. Raport MAK tylko to potwierdzil a tendencyjny byl jak ruska propaganda.

Miller czesciowo ich oczyscil ale tez nie mogl w prost napisac. Kazdy kto przeczyta komende "odchodzimy" przy 100m wysokosci zrozumie ze to nie byli tacy samobojcy jak na poczatku myslano...

Czarne skrzynki analizowano w pol roku...a jak widac mozna w pare dni. Wrak juz do niczego sie nie przyda (pod wzgl dowodowym) a szkoda bo by chyba byl najwazniejszym dowodem winy lub jej braku (w przypadku awarii, ingerencji osob 3cich itd).

Dalismy dupy (jako polacy) a swiat dostal jasny przekaz... wystarczy wewnetrzny konflikt w PL by reszta swiata robila z nami co chce.

Ciesze sie ze koziolek tego profesorka wytargal z kapelusza. Moze cos sie ruszy. W sumie sprawa prosta...jak wszyscy na wysokich szczeblach przemilcza ten temat to chyba jasniej nie da przyznac do mataczenia.

Kazdy w zyciu mial sytuacje w ktorej zostal posadzony o cos czego nie zrobil. Raczej wtedy sie bronisz a nie udajesz ze nic sie nie stalo...

gdyż nie jest związany z Rosją żadnym zobowiązaniem, żadnym ograniczeniem.

Strzeżmy się przed przywódcami, którzy nie widzą swoich ograniczeń.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Sam jeden? No przestan... wpisz w youtube "smolensk" a zobaczysz ile filmow z mniej lub bardziej niesamowitymi teoriami uswiadczysz...a blogow jeszcze wiecej.

To ze wyraznie jedna wersja od poczatku byla ciagnieta i do niej doklejano puzle to chyba kazdy widzi. Natimiast tysiace osob zadaja pytania ktore czasem idiotyczne ale czasem naprawde warte uwagi sa.

Macierewicz jaki jest kazdy widzi.... Szkoda ze nie dano jakiegos naprawde madrego i sensownego przedstawiciela ktory by bez emocji a chlodno kalkulujac cisnal by dalej ten temat.

Co wiecej watpie ze PiS wygra wybory a jesli tak sie jednak zdarzy to sprawa przycichnie...

Teraz szczekaja bo sa w opozycji natomiast jak przyjdzie im rzadzic i przynajmniej polowa teorii koziolka okaze sie prawdziwa to wtedy co...

Wojna z Rosja :) ?

Sprawa smierdzi i podejrzewam ze my szaraki nigdy sie nie dowiemy, beda przecieki jakies teorie czasem fakty ktore sie wykluczaja.

Podobnie jak z zabojstwem Kennediego...do dzis niektorzy uwazaja ze Oswald strzelil 7x w 5sek :P

dobrze i daj spokój,ja w sekcji potwora z Loch Ness

Strzeżmy się przed przywódcami, którzy nie widzą swoich ograniczeń.

I jak Pan JK zostanie Premierem to wiedzcie, że nie będziecie tak śmiało pisać tu na Forum!

Pierwszego wezmą Mulsa...

ide o zaklad ze nigdy nie beda dzielem skonczonoym i zaakceptowanym przez wszystkich.Teraz jako takie spelnily swoja role w sensie odpowiedzialnosci słuzb i ludzi i zaczely byc zaczynem do zmian.co oczywiscie nie dowodzi ze zostana ukarani ci co trzeba a zmiany beda takie jakie powinny byc.my nie jestesmy amerykanami....i po latach wszystko wroci do normalnosci czyli nienormalnosci.wystarczy ze wroci kurdupel .wsadzi swoich.wyciagnie swoje wnioski itd.....

Mnie osobiscie TAKIE wnioski wystarczaja do Zamnkniecia sprawy, bo juz zamykanie generałow mnie nie interesuje i lamenty wdów.

takze.

Oczywiście, że jestem ekspertem! Jestem kompetentny niczym kolega Palton, słowny oraz błyskotliwy. Jestem nową jakością tego forum! W czym mogę pomóc?

Jus pisałem...reanimuj mulsa a i ja ledwie zipie to jus nas dwóch...jezd do reanimacji.

a drugi chto??bo moze warto.

Jak to chto?Nie wiesz?

Jus nie za długo bendą zamykać...za błyskotlliwość.

O Matko!

Nawet gdyby nie znalazł się ten kawałek skrzydła to wolałbym aby Pan Premier Jarosław Kaczyński nie wszczynał wojny...!

Chyba, że 747 lubisz wojny. Byłeś w ogóle w wojsku?

Coś się zagubiło?

Jakiś kawałek skrzydła?

Normalni ludzie raczej cieszą się na myśl, że ktoś chce wyjaśnić katastrofę, w której ginie Prezydent.

Nie pojmuję innej postawy.

Nawet Wasi dziennikarze mówią /Rymanowski/, że katastrofa smoleńska jest nie wyjaśniona, tak słyszałem.

Tak byłem w wojsku i wiem co się dzieje w tej instytucji, kiedy leci VIP.

Coś się zagubiło?

Jakiś kawałek skrzydła?

Normalni ludzie raczej cieszą się na myśl, że ktoś chce wyjaśnić katastrofę, w której ginie Prezydent.

dla normalnych smoleńsk wyjaśniony...problemy mają uszkodzeni powyżej oczu

Wyjaśniony?

Prezydent nie może ginąć w takich warunkach, jakie przedstawione są w obecnym wyjaśnieniu.

Za dużo elementów do dyskusji, za mało 100 procentowej pewności co do okoliczności, za dużo nieścisłości i dziwnych zaniechań jak na jeden wypadek, coraz bardziej zaczyna to przypominać zamach terrorystyczny.

Nic nie jest jasne.

Od Okęcia, do Smoleńska, same dziwne przypadki.

Przypadków nie ma w polityce.

Wyjaśniony?

Prezydent nie może ginąć w takich warunkach, jakie przedstawione są w obecnym wyjaśnieniu.

Tak wielki prezydent nie może zginąć ot, tak. On musi polec w walce z przeważającymi siłami wroga (motyw nierównego pojedynku) lub zginąć w wyniku zdrady (cios w plecy zadany znienacka). Inaczej nie byłby wielkim prezydentem bo jako taki dałby sobie radę z każdym normalnym atakiem. Kłania się antropologia kulturowa i tu należy szukać źródeł powstającego na naszych oczach mitu smoleńskiego. W tym nierównym boju rozum i racjonalne argumenty przegrają z pierwotnymi archetypami i wielowiekową mitologią leżącą u źródeł naszej kultury. Za jakiś czas Pieśń o Lechu zastąpi od dawna martwą Pieśń o Rolandzie i historia zatoczy kolejne koło.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a drugi chto??bo moze warto.

Zgłaszam się! Zawsze o tym marzyłem! Teraz - jak sądy w Polsce zadecydowały, że nie ma górnej granicy odszkodowania za kombatanctwo - szczególnie!

Amerykanie nie mogli uwierzyć że prezydent Polski przyleciał do USA samolotem rejsowym.

Eksport obciachu na cały świat.

Nie dość że Bronisław, to jeszcze samolot rejsowy, narażając życie pozostałych pasażerów, z powodu ryzyka zamachu terrorystycznego.

Żenada.

Jak to zamach!?

Na naszego, kochanego, wybranego w wolnych wyborach Męża Stanu?

W razie zamach to byłaby największa strata, nie zaś jacyś inni pasażerowie...

Przecież tam była zamontowana bomba zdalnie sterowana, potrafiąca uszkodzić mechanizmy i rozbić przez to samolot przy lądowaniu np.

więc po co mgłę wywołali,po cholerę brzozę posadzili.747 opublikuj swoje rewelacje u Sakiewicza

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.