Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze,że mi wytłumaczyłeś co to konkluzja,Całe szczęście,bo sam bym nie wpadł na to.Dzięki mlusk.

Dzięki za życzenia dalekiego końca...też.Podziękowałeś małżonce,że tyle się męczy biedaczka?Koniec roku sie zbliża....podziękuj.

To nic nie kosztuje,takie podziękowanie własnej...żonie.

A o jodzie jus koniec?

Głodnemu chlebek...co?Brrrak jodziku,brak........to czuć mklus.

Aaaaa a żonce to podziękował za wytrzymałość?Czy zapomniał?

Medal powinna dostać....biedaczka.

Prokurator generalny jedzie do Moskwy, wróci w worku czy wróci jego sobowtór?/dubler/.

Może jest cwany, bo mamy aktualnie rząd cwaniaczków, jak informuje ultraprawicowy dziennikarz Rafał Ziemkiewicz i sam wyśle do Moskwy sobowtóra?

O co tu chodzi???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

był odpowiedzialny za złamanie prawa i nie wytrzymał presji.Wydał wybielające siebie oświadczenie i zamiast odpowiedzi na pytania dotyczące przekroczenia prawa postanowił opuścić żyjących.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

był odpowiedzialny za złamanie prawa i nie wytrzymał presji.Wydał wybielające siebie oświadczenie i zamiast odpowiedzi na pytania dotyczące przekroczenia prawa postanowił opuścić żyjących.

Czy, aby nie za pochopnie wypowiadasz się o powodach próby samobójczej płk Przybyła. Nikt jeszcze nie obciążył go odpowiedzialnością za łamanie prawa. Znając treść jego oświadczenie skłaniałbym się ku temu, że powodem tego kroku jest zapowiedź likwidacji prokuratury i sądownictwa wojskowego.

"Chodziło o okres od kwietnia do listopada 2010 r. Tydzień temu napisaliśmy, że postanowienia poznańskiej prokuratury wojskowej - wydane przez kpt. Łukasza Jakuszewskiego - dotyczyły nie tylko billingów i wykazu SMS-ów, ale też ich treści. A treść korespondencji można wydać tylko za zgodą sądu.

Prokurator generalny Andrzej Seremet polecił więc Prokuraturze Apelacyjnej w Warszawie zbadać, czy rzeczywiście wojskowa prokuratura w Poznaniu złamała prawo. Ta zbadała i potwierdziła, że sześć postanowień zawierało żądanie wydania treści SMS-ów."

Żyje

Znając treść jego oświadczenie skłaniałbym się ku temu, że powodem tego kroku jest zapowiedź likwidacji prokuratury i sądownictwa wojskowego.

Chyba żartujesz.

Żyje

a przeżyje ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chyba żartujesz.

Nie nie żartuję! Sprawa nie jest taka oczywista i może mieć wiele wątków! Na razie, poza najbardziej zainteresowanymi, nikt płk żadnych zarzutów nie postawił!

W filmach mafie wykańczają w szpitalach niewygodnych ludzi.

Nie wiem na ile jest niewygodny ten pan prokurator i dla kogo.

Donald T., ma kolejną plamę na rękach, to jego wina.

Przed wyborami spalił się funkcjonariusz, Donald T., nie wyciągnął z tego wniosków, no to teraz ma cyrk.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a przeżyje ?

Jeżeli nie chciał się zabić albo w nerwach źle przyłożył - to może tak - ostatnie komunikaty mówią,ze do szpitala trafił w dobrym(?) stanie)!

W filmach mafie wykańczają w szpitalach niewygodnych ludzi.

Nie wiem na ile jest niewygodny ten pan prokurator i dla kogo.

Donald T., ma kolejną plamę na rękach, to jego wina.

Przed wyborami spalił się funkcjonariusz, Donald T., nie wyciągnął z tego wniosków, no to teraz ma cyrk.

Powstrzymaj się na razie z taki ocenami i łączeniem różnych zdarzeń!

Jak ja pisałem o platformie, czym jest i z jakimi niebezpieczeństwami wiąże się władza w Polsce tych ludzi, jacy są chciwi i jak ich interesuje dobro wspólne wszystkich Polaków, to nikt mnie nie słuchał, nikt mi nie przyznawał racji, nikogo to nie obchodziło.

Poszliście na wybory i daliście władzę Donaldowi T.

Teraz macie wynik.

Okradanie wojska polskiego, z ogromnych sum, jak sugerował niedoszły samobójca, trwa, kiedy jest to zaporą dla ludzi chcących czerpać z tego korzyści, zmienia się prawo, aby zlikwidować kradzieże.

Polska być może jest w szponach mafii.

DZIŚ WIELKI DZIEŃ, CAŁA POLSKA MÓWI JAROSŁAWEM KACZYŃSKIM.

UUUUUUUUUUUUUUU

KKKKKKKKKKKKKK

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

AAAAAAAAAAAAA

DDDDDDDDDDDDD

JEST CZY NIE?

Wladz

Napisz że nie ma układu w POLSCE, to mnie uspokoi.

lepiej z Jaroslawem tutaj nie wyskakuj bo on sam w tym UKLADZIE po uszy... i tylko slepi i naiwni licza na jego puste slogany.

a co do tego wydazenia to juz naprawde nie wiem co jest dziwniejsze...sama katastrofa czy to co sie dzieje po niej...

Jak czytam ,że skoro Gazeta Wyborcza napisała że winny czyli winny i próbował uciec przed sprawiedliwością to sobie myslę ,że piękna sfołocz sie wychowała w tym kraju.

To nie jest niewytrzymanie presji ale honor , rzecz juz w tym kraju zapomniana ,że dla kogos samo bycie opluwanym bezpodstawnie może byc nie do zniesienia.

A co do technikaliów, źle palec położył zapewne na cynglu i lufa zmieniła położenie. małe obycie z bronią

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Czy ktoś z piszących tutaj ma jeszcze wątpliwości co do zamachu z 10.04 ???

Ależ skąd, przecież tytuł wątku do czegoś zobowiązuje... :-)

Jestem Europejczykiem.

Nie nie żartuję! Sprawa nie jest taka oczywista i może mieć wiele wątków! Na razie, poza najbardziej zainteresowanymi, nikt płk żadnych zarzutów nie postawił!

>>>>niezaleznie od wynikow zabawowy prokurator.jesli polowa z nich taka to fajnie jezd.Czy ci wszyscy przez niego oskarzeni powinni to samo??

Czy ktoś z piszących tutaj ma jeszcze wątpliwości co do zamachu z 10.04 ???

nikt nie ma wątpliwości tylko pewność ,że zostałeś giermkiem Sakiewicza.Spłaci zaciągnięte długi?

nikt nie ma wątpliwości tylko pewność ,że zostałeś giermkiem Sakiewicza.Spłaci zaciągnięte długi?

Wladziu, co ty wyjeżdżasz non-stop z tym Sakiewiczem? Dostałeś rozkazy z Czerskiej czy jak? Obudź się wreszcie, zimy nie ma...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.