Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

I problem ich przerósł? Czy zbadali i wnioski przestawili najważniejszym osobom w państwie? To są istotne pytania.

A bo ja wiem, trzeba sie akurat ich POpytac.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A bo ja wiem, trzeba sie akurat ich POpytac.

A może, żeby uniknąć kłopotów lub nie pokazywać własnej niekompetencji schowali wszystko pod stół? Błasik przecież ukrywał prawdę o jakości 36 Spec Pułku.

Żeby uniknąć zamachu sami rozwalili samolot.

a to juz oglosili czy dopiero dzien przed cisza wyborcza??

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Ale oczywiscie...ich wnioski sa jedyne sluszne :D

jak każe partia i tak ma być!

Jak to co, powiadomił prezydenta a ten zwołał cały sztab generalny i polecieli sprawdzić co się szykuje...

3 dni przed wylotem służby dostały wyraźne ostrzeżenie o możliwościach zamachu, informacje olay nie podjęto żadnych działań !!

Ale jak wiadomo, tego sie z tvn24 nie dowiesz.

2076:technika_browar_1.jpg

Radio Maryja? Telewizja Trwam?

Republika ? przynajmniej się pośmiać z osłów przy kracie można. Swoją drogą gdyby Trwam była niegroźna to by się jej tak nie bali.

@dziadekwłodek, o jaką odpowiedzialność Tobie chodzi ?

No i co zrobił Błasik, pupilek-pieszczeszek Kaczyńskich? Ostrzegł ich? Namówił do zmiany planów?

Wręcz przeciwnie. Gdy lot stanął pod znakiem zapytania ze względu na protest dowódcy załogi sam przejął dowodzenie i poprowadził wszystkich na śmierć.

Świetna robota!

Jestem Europejczykiem.

Bogdan Borusewicz pytany o winę ze strony rosyjskiej, w tym kontrolerów lotów odparł: "To nie lotnisko lądowało na samolocie, tylko samolot lądował na lotnisku". - Gdyby było odwrotnie, to odpowiedzialność również byłaby inna - wyjaśnił.

Wpisujemy ten cytat do Księgi Hańby Narodowej.

I wciąż nie możemy się nadziwić, do jakich to podłości zdolni są ludzie, byle tylko utrzymać się przy Tuskowym żłobie...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bogdan Borusewicz pytany o winę ze strony rosyjskiej, w tym kontrolerów lotów odparł: "To nie lotnisko lądowało na samolocie, tylko samolot lądował na lotnisku". - Gdyby było odwrotnie, to odpowiedzialność również byłaby inna - wyjaśnił.

Wpisujemy ten cytat do Księgi Hańby Narodowej.

I wciąż nie możemy się nadziwić, do jakich to podłości zdolni są ludzie, byle tylko utrzymać się przy Tuskowym żłobie...

Jedna z bardziej rozsądnych wypowiedzi Borusewicza w ostatnim czasie. Dziwie się, że tak trudno zrozumieć jej sens.

Nie mogę się nadziwić, jakie głupoty potrafia napisać politycznie najarani ludzie.

Prawda? Ja też nie. :)

Jedna z bardziej rozsądnych wypowiedzi Borusewicza w ostatnim czasie. Dziwie się, że tak trudno zrozumieć jej sens.

Sens bardzo prosto jest odczytać: "Tusku! Mój dobroczyńco! Oto deklaracja mej bezwzględnej wierności! Popatrz! Spotwarzę trupy przyjaciół, naszczam na nie, zatańczę na ich grobach swą pokraczną tarantellę, daj mi tylko dalej pożywiać się u Twego żłobu!"

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Lepiej mieć coś z głową niż w ogóle jej nie mieć.

Ty się zachowujesz jakby Tuskł ci nasrał prosto do środka przez otwarte wieczko.

Samo g**no Tuskowe zamiast mózgu... cytaty z GWna i z WSI24... nic swojego, tylko protuskowa propaganda.

Popraw sie! Nie bądź lemingiem! Myśl samodzielnie!

Uwielnbiam, jak ideologicznie najarany PiSSowski leming namawia innych do samodzielnego myślenia. Ubaw po pachy! Napisz coś jeszcze doktorek, pośmiejemy sie wszyscy. Co tam Antoni ostatnio wykombinował? Atak żydowskich sabotażystów?

Jestem Europejczykiem.

Antoni zbiera siły przed ostatecznym atakiem. :)

Zespół expertuff Antoniego doszedł do wniosku, że Rosjanie wprowadzili załoge w błąd każąc jej lądować na pasie startowym. A przecież każdy expert wie, że pas startowy służy do startowania a nie do lądowania!

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jakie teorje spiskowe,ruscy nas zestrzelili i kropka,

a zakładając ze to ruskie nas zestrzelili,to pomyślcie co by Polska zrobiła? nawet jesli by się to wydało? NIC!!!!! co najwyżej kpę,ruskie by wysłali kilka migów29 albo jakąś atomóweczke i po sprawie,a my z nędznymi f16 na których nie umiemy latać co najwyżej mogli byśmy jak komary im poprzeszkadzać:)

po jasną cholerę dociekać katastrofy tupolewa jak to jest jasne,dla mnie takie rozmowy tro absurd,z młotyką na słońce się nie porwiemy

przykładowo przychodzi Putin i mówi: sory komorowski wy***ałem bąbkę na tu152 zdenerwowali mnie,a prezydent na to ok nie mów głośno bo się wyda:)

po jasną cholerę dociekać katastrofy tupolewa jak to jest jasne,dla mnie takie rozmowy tro absurd,z młotyką na słońce się nie porwiemy

przykładowo przychodzi Putin i mówi: sory komorowski wy***ałem bąbkę na tu152 zdenerwowali mnie,a prezydent na to ok nie mów głośno bo się wyda:)

Hihihi... (Copyright by debil-wklejacz)

Zasadnicza różnicą jest wiedza o jakimś zdarzeniu i nasza reakcja.

Co by nie mówić to wiedza jest istotna i naprawdę bym się ucieszył, gdyby wiadomo było z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością co się stało.

Dokładniej mówiąc gdybyśmy poznali cały ciąg zdarzeń i logiczny łańcuch przyczynowo-skutkowy (co wcale nie jest tożsame).

Niestety podejrzewam, że nawet pierwsze nie jest możliwe, a co dopiero drugie.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.