Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa dobrze wykres punkt 3 i 4 i pochyl sie nad pierwsza 10. Nadal nic dziwnego nie widzisz?

Tak pozatym dzis po raz drugi uniewinniono pilota smiglowca ktory rozbil sie 7 lat temu (z Millerem na pokladzie).

Znamienny jest fakt iz SAD NAJWYZSZY wyraznie doszukal sie nieprofesjonalismu pracy ze strony prokuratury ktora wyraznie lobbowala na rzecz zwalenia winy na pilota (jako najprostrze wyjasnienie) dobierajac dowody pod odgornie ustalone tezy.

24. Do dnia dzisiejszego nie przedstawiono trajektorii ostatnich sekund lotu zmierzającego ku katastrofie TU 154 , nieoficjalna wersja krążąca w mediach bezpośrednio po katastrofie obalona została przez obliczenia fizyków i niezależnych expertów .

Z tych wszystkich bzdur ta podoba mi się najbardziej. Nieuki dyskutują o fizyce. Ty tomus to masz w ogóle jakieś pojęcie o fizyce? Jeden koleś już tu stwierdził że o błoto nic nie może się rozbić. Może założycie jakiś klub wyznawców płaskiej ziemi czy coś w tym stylu?

Jestem Europejczykiem.

Co by nie mówić, film pokazuję parę ciekawych niuansów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prezentowany teraz w TV raport końcowy to papka medialna.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Co by nie mówić, film pokazuję parę ciekawych niuansów:

Prezentowany teraz w TV raport końcowy to papka medialna.

A do mnie rano wpadł na kawę kormoran, przyniósł za sobą spisane na liściu konopi ostatnie, nieznane dotąd objawienie z Medziugorje. Tam stoi jak byk, że winę ponosi Marian Niezgółka, ten co mieszka za górką pod lasem. Reszta to hucpa.

zwolennik łagodności

Jak palisz zioło podczas oglądania takich filmów to się nie dziw że widzisz to czego nie masz widzieć. Tu chodzi o jedno pytanie gdzie jest dziób samolotu, przecież na zdjęciach zaraz po wypadku jest, a potem go tam nie ma(wyparował czy może wziął go ten co mieszka za górką pod lasem, a może Rosjanie).

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Jak palisz zioło podczas oglądania takich filmów to się nie dziw że widzisz to czego nie masz widzieć. Tu chodzi o jedno pytanie gdzie jest dziób samolotu, przecież na zdjęciach zaraz po wypadku jest, a potem go tam nie ma(wyparował czy może wziął go ten co mieszka za górką pod lasem, a może Rosjanie).

Kurde, weź zadzwoń do kormorana, to Ci wyjaśni - on w dziobie jest mocny.

zwolennik łagodności

Tu chodzi o jedno pytanie gdzie jest dziób samolotu, przecież na zdjęciach zaraz po wypadku jest, a potem go tam nie ma(wyparował czy może wziął go ten co mieszka za górką pod lasem, a może Rosjanie).

Przecież wiadomo, że dziób wraz z Marią Kaczyńską wywieziono na Syberię. Szwagier pod krzyżem słyszał. Teraz Macierewicz przygotowuje grupę pod dowództwem Polko która w stylu Rambo dokona odbicia jeńców.

Jestem Europejczykiem.

staralem sie widziec wszystkie foty zaraz po wypadku, ale ja tam dzioba nigdzie nie widzialem....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

staralem sie widziec wszystkie foty zaraz po wypadku, ale ja tam dzioba nigdzie nie widzialem....

Pewnie za późno patrzyłeś. Dziób był tylko na fotografiach dostępnych w sieci przez 30 sekund po katastrofie. Widziały je słuchaczki RM surfujące kompulsywnie.

zwolennik łagodności

żalosne jest to skomlenie, ze ruscy sie nie powinni zgodzic na lot bez lidera po tym jak polska srona zrezygnowala z ruskiego lidera , w zalosnym i pozbawionym honoru kraju zyjemy panowie....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

i ten lider miał odczytać wskaźniki w kokpicie jak również ocenić sytuację i powstrzymać pilotów przed lądowaniem.Jednym słowem zostać instruktorem lotnictwa i uczyć lotów z prezydentem obcego państwa na pokładzie...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

.

http://www.youtube.com/watch?v=izq_P_n01BA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7XgSvy-A3OA&feature=related

Parada błaznów?

Najpierw zobacz potem komentuj. Film nakręciła telewizja holenderska.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

We krwi Kłasika wykryto 0,6 promila. Riposta PiS była błyskawiczna- alkohol wytwarza się we krwi pod wpływem stresu :-). Jeśli to prawda, to powinienem mieć codziennie we krwi co najmniej jakieś 2 promile.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

We krwi Kłasika wykryto 0,6 promila. Riposta PiS była błyskawiczna- alkohol wytwarza się we krwi pod wpływem stresu :-). Jeśli to prawda, to powinienem mieć codziennie we krwi co najmniej jakieś 2 promile.

A kto to jest Kłasik?;-)

Parada błaznów?

Prosze Cie... czy az tak ciezko pochylic sie i zastanowic a moze chociaz 5% z tego jest prawda?

Wyjasnij mi (zreszta sprawe poruszana na forach lotniczych) kwestie dlugosci sygnalu z blizszej prowadzacej

odczytanego ze stenogramow i na tej podstawie okreslenia wysokosci przelotu samolotu nad nia.

Wg. mnie ten dokument nie jest głupi, mówiąc potocznie. Może nie jest w 100% prawdziwy, i widać w Nim pewne naleciałości PiS to jednak jest w nim sporo racji. Szczególnie interesujący jest obraz Matejki(jeśli ktoś interesuję się tego typu dokumentami o Artystach i ich dziełach, ten wie że nic w nich nie stanowi przypadku, a wiele rzeczy w nich jest metaforą która może zamknąć obieg-czyli powrócić).

To kolejny dokument(jeśli już przy Teoriach Spiskowych jesteśmy):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dziobem nazwano fragment obudowy silnika

przeciez na forach sami eksperci lotnictwa

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Prosze Cie... czy az tak ciezko pochylic sie i zastanowic a moze chociaz 5% z tego jest prawda?

Wyjasnij mi (zreszta sprawe poruszana na forach lotniczych) kwestie dlugosci sygnalu z blizszej prowadzacej

odczytanego ze stenogramow i na tej podstawie okreslenia wysokosci przelotu samolotu nad nia.

Szanowny Kolego!

Już kiedyś poświęciłem Ci sporo uwagi tłumacząc - jakkolwiek by to nie brzmiało - zasadę działania łańcucha przyczynowo-skutkowego który poprzedza tego rodzaju katastrofy. Wystarczyłoby wypadnięcie jednego ogniwa i nic by się nie stało. Co nie znaczy, że nie stałoby się za następnym razem. Możliwe, że już kiedyś mogła wydarzyć się katastrofa której uniknięto przypadkiem. Tym razem wszystkie ogniwa poukładały się prowadząc do tragedii. Możemy się zastanawiać nad tym czy owym, nad przepalonymi żarówkami i takimi czy siakimi sygnałami, ale nie zmieni to faktu, ze zdecydowana większość błędów jest po naszej stronie.

Hypki stwierdził że skoro po katastrofach w Mirosławcu i w Babich Dołach nie wyciągnięto żadnych wniosków to następna katastrofa była jedynie kwestią czasu.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Abstrahując od sympatii politycznych, film "List z Polski" zadaje kilka ciekawych pytań co do oceny politycznej UE, Rosji czy naszego kraju i jakie miejsce my w tej układance zajmujemy. I te odpowiedzi jak się okazuje nie są takie jednoznaczne. Mogę nie lubić Kaczora i jego świty ale jest tu zawartych kilka gorzkich rzeczy. Uważam, że każdy powinien bez emocji i na chłodno obejrzeć ten film.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.