Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, iż powinieneś poprosić moderacje o wycięcie swojego wpisu.

W innym przypadku wszystko, co teraz powiesz, będzie użyte przeciwko tobie

ze co niby ??

ludzie wy sie jakimis mglami zajmujecie, sadzicie ze Rosjanie mgle nadmuchali przed ladowaniem a to chodzi o blogoslawienstwo ktore uzyskuje sie wskutek swiecenia samolotu przed uzytkiem!

Jezeli tego zaniechano to musialo miec to konsekwencje i to jest glowna przyczyna tragedi!!

oj Polacy , przeciez to na Waszym poziomie!! ....cala Polska zajmuje sie tymi bzdurami juz rok czasu,

podsuwam wam tylko kolejne hipotezy do przemyslen i spekulacji ,

skoro wy uwazacie swoje za prawdziwe wiec i moja moze tez byc jak najbardziej prawdziwa!!

demokracja polska!

Wiekszosc polskich obywateli jest wierzacych, wiec wszyscy powinni to gleboko przemyslec !!

Sikora podejrzewam, że nawet w klasie w zawodówce to twoje pianie okazałoby się za mało śmieszne, za mało ikrzaste i za głupie. Ale cóż, netpapier zniesie wszystko, nawet taką nudną bylejakość. Przykładem namolne dziamganie klona Atoposa i namolne wciskanie "prezesów" przez jaro747.

sikora macie sporo racyji, ale mysle ze samolot jako taki został poswiecony jus dawno i swiecenia obejmuja wszytko do przodu.Pytanie czy swiecenia wpisano do ksiazki pokladowej i czy som wazne.tzn czy to som długo czy krotko terminowe.Ale najwazniejsze..czy zostały opłacone w terminie..Koncepcja jak najbardziej warto zbadania i przemyslenia zeby wyeliminowac błędy w przyszłosci.

przeca kazdy mofikanin ostatni wie ze za katastrofy odpowiada ..bóg.

Sikora

<Wiekszosc polskich obywateli jest wierzacych, wiec wszyscy powinni to gleboko przemyslec !!>

Zgadzam się.

Otóż najdłuższe wpisy tworzysz na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Zaś domaganie się naszych przemyśleń, potwierdza tylko ów poziom wypowiedzi.

Sikora

Otóż najdłuższe wpisy tworzysz na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia.

Mam wrażenie że Adam tylko wzoruje się na naszych politykach. Wypisz-wymaluj niczym Macierewicz o lotnictwie lub Ziobro o sprawiedliwości.

Jestem Europejczykiem.

No i teraz Rosjanie maja podstawy zeby utworzyc miedzynarodowa komisje to spraw atakow terrorystycznych i beda oskarzac Polakow o zamach na lotniskku w Moskwie!

Glowny podejrzany - maly Kaczynski!

No i teraz Rosjanie maja podstawy zeby utworzyc miedzynarodowa komisje to spraw atakow terrorystycznych i beda oskarzac Polakow o zamach na lotniskku w Moskwie!

Glowny podejrzany - maly Kaczynski!

Śledczy Sikora ma słuszne podejrzenia. Wykrył wroga (wciąż obląkańczo tego samego). Sikora nadaje: nadal winien wszelkiego zła Kaczyński. Ot odkrycie! Toż to tu wszyscy Sikory towarzysze od zawsze wiedzą.

Jeśli Kaczyński przypadkiem nie jest czemuś winny to pozostaje już chyba tylko jakąś religie obwinić (to przecież taki bratni wątek jest):

niezaleznie kto, ZAWSZE musi byc jednak jakis religijny idiota.

Ja myślę że to pewnie był ktoś taki który lubi używać takich słów jak: "ZAWSZE", "musi" itp. A potem jak Ryszard C. w mieście Łodzi dał swój upust nienawiści..

Śledczy Sikora ma słuszne podejrzenia. Wykrył wroga (wciąż obląkańczo tego samego). Sikora nadaje: nadal winien wszelkiego zła Kaczyński. Ot odkrycie! Toż to tu wszyscy Sikory towarzysze od zawsze wiedzą.

A, to uważasz, że to jednak Tusk?

Zawsze mnie zastanawia jakie ograniczenia ludzki mozg ma narzucone "cywilizacyjnie" a jakie sa uwarunkowane np genami.

Ot chociazby fanatycy PO czy PIS:

- kazdy z nich wie ze wszelkie zlo spowodowane jest Kaczynskim/Tuskiem (zaleznie od opcji)

- kazdy ma pewnosc ze ich WODZ glosi jedyna sluszna prawde objawiona

Pieknie to widac po smolenskiej katastrofie:

- 90% wyborcow PO podchwycilo nutke o tym ze Kaczynski wrecz dupa na wolancie siadal i to przez niego katastrofa

- 90% wyborcow PIS wie ze Tusk z Putinem na sile wepchneli Kaczynskiego do samolotu a pozniej zle sprowadzali i zastrzelili.

Oczywiscie takie marginalne sprawy jak chociazby awaria maszyny sa na dzien dobry przez obie grupy odrzucane. Bo przeciez rozwiazanie juz jest i wiemy kto!

moze tak jest w gdansku.To nikt tuska nie ma za lidera a nawet za wodza.raczej za miotłe co robi co ma byc zrobione.natomiast status kurdupla jest niezaprzeczalny w gdansku i reszcie kraju.Moze w gdansku w koncu zainteresuja sie....oswiata.

Mulsiku moj drogi a o jakim statusie kurdupla mowisz w gdansku? Bo z wynikow wyborow z tej czesci kraju marnie ten status wygladal...no chyba ze mape do gory nogami trzymasz

roberciku zawsze mowie o tej mniejszej liczbie idiotow bedacej mieszkancami kazdego miasta.I wsi.Stała liczba idiotów waha sie i kiwa wokól 25% a cwani gracze moga z tego zrobic nawet 45%.na chwile.

muls <roberciku zawsze mowie o tej mniejszej liczbie idiotow bedacej mieszkancami kazdego miasta.I wsi.>

Ta mniejsza liczba idiotów to PiS.

A ta większa to kto?

carrera

Śledczy Sikora ma słuszne podejrzenia. Wykrył wroga

ja nie mieszkam w Polsce, nie znam nawet polskich politykow,

Od czasu do czasu przegladam co sie w Polsce dzieje i jestem w szoku!! Dla mnie wszyscy politycy w Polsce to idioci!

Przez rok czasu zajmowac sie smolenskiem , marnowac czas, pieniadze,enargie na sprawe ktora jest gowno warta!

Jednak nikt w Polsce nie jest zdania ze ta sprawa jest gowno warta, wiec pare postow napisalem w Waszym stylu i na waszym poziomie!

Jakis czas temu zrozumialem ze ta ciemna ,glupia, ciezka mentalnosc Polakow mieszkajacych w Polsce nigdy sie nie zmieni , wiec jedynie mozna sie z tego tylko posmiac haha

No i w koncu widze pozytywne skutki modlitw zanoszonych o sprawiedliwosc do Boga w radiu Maryja!

Na naszego wroga spadlo nieszczescie!

Jestem ciekawy jak dzis sie czul Jarek Kaczynski gdz dowiedzial sie o zamachu w Moskwie ? ubolewal czy sie cieszyl ??

hehe

Jednak nikt w Polsce nie jest zdania ze ta sprawa jest gowno warta, wiec pare postow napisalem w Waszym stylu i na waszym poziomie!

Jakis czas temu zrozumialem ze ta ciemna ,glupia, ciezka mentalnosc Polakow mieszkajacych w Polsce nigdy sie nie zmieni , wiec jedynie mozna sie z tego tylko posmiac haha

No i w koncu widze pozytywne skutki modlitw zanoszonych o sprawiedliwosc do Boga w radiu Maryja!

Na naszego wroga spadlo nieszczescie!

Jestem ciekawy jak dzis sie czul Jarek Kaczynski gdz dowiedzial sie o zamachu w Moskwie ? ubolewal czy sie cieszyl ??

hehe

No cóż Sikoro z nas mieszkających w Polsce można się tylko pośmiać, no to się śmiej. Nie wiem czy pamiętasz takie polskie porzekadło: "poznać głupiego po śmiechu ("hehe") jego".

No i dalsze wyrafinowane konstatacje:

1. katole wymodlili rozpierduche w Moskwie

2. a Kaczyński błogo się raduje z tego.

Wiesz co Sikora, jak to tak robi na mozgi, to ja raczej będę unikał wyjazdu za granicę...

a nie sadzisz karierek ze te historie ktore jus ludzie opowiadaja na ulicach, to zywcem sciagniete pomysły kaczynckiego.sami sobie opowiadaja fajne historie w stylu, jakby to kurdupel powiedział...Te wasze zamachy,trupy,agenci to wypisz, wymaluj ten smrodek wlasnie.

"Gdyby bliskim ofiar katastrofy wojskowego samolotu CASA pod Mirosławcem zaproponowano tyle, ile rodzinom ofiar katastrofy smoleńskiej, zgodziliby się na takie zadośćuczynienie - zapowiedział w niedzielę prawnik reprezentujący rodziny wojskowych - ofiar tej pierwszej tragedii."

Czyli po 250 tys. zł dla każdej osoby. Ale dla nich MON nie jest już taki miły:

"Rz" dotarła do osób, które ujawniają działania podejmowane wobec rodzin ofiar wypadku CASY, w tym córki gen. Andrzejewskiego, dowódcy 1. Brygady Lotnictwa Taktycznego w Świdwinie.

Chodziło o zmuszenie ich do milczenia. Nie tylko zbierano kompromitujące ich materiały, ale także zastanawiano się nad ich publikacją w tabloidach.

Świadkowie twierdzą, iż próbowano zdyskredytować wizerunek tych rodzin, które krytykowały MON i Siły Powietrzne. Informacje te potwierdza e-mail pochodzący z resortu obrony - zaznacza gazeta."

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.