Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile - Łódź - wątek klubowy.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Słuchajcie chłopaki, dograłem sprawę z Q21! Będą cykliczne spotkania! :)

Szczegóły poniżej:

http://www.audiostereo.pl/audiofilskie-spotkanko-16-kwietnia-2011_81248.html

Zapisujcie się na listę, zapraszam na PW.

Goliatpl

• 2 tygodnie później...

Witam Serdecznie

Bardzo miłe i sympatyczne spotkanie w Q 21 zorganizowane w bardzo profesjonany sposób,chciałbym bardzo podziekować organizatorom kol. goliatpl i oczywiście panom z Salonu Q 21.Myślę że takie cykiczne spotkania to bardzo dobry pomysł,jeszcze raz serdcznie dziekuję i serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania.....

• 1 miesiąc później...

Witam!

Chłopaki tak z innej beczki! ;)

Bijemy się o "złotą patelnię" w konkursie klubowym :)

Jeśli bylibyście wstanie oddać na mnie Swój cenny głos byłbym wdzięczny! :)

Moja propozycja to: NIAGARA Power Box

http://www.klub.audiostereo.pl/konkurs

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Goliatpl

Witam!

Chłopaki tak z innej beczki! ;)

Bijemy się o "złotą patelnię" w konkursie klubowym :)

Jeśli bylibyście wstanie oddać na mnie Swój cenny głos byłbym wdzięczny! :)

Moja propozycja to: NIAGARA Power Energy

http://www.klub.audiostereo.pl/konkurs

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Goliatpl

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś wie, co z następnym spotkaniem w Q21? Kolega Goliat milczy, chociaż obiecał nie milczeć(miał odezwać się po długim weekendzie, ale wątek zamknął na kłódkę). Pozdrawiam wszystkich.

Witaj,

kolega Goliat milczy bo jeszcze nie udało się niczego konkretnego ustalić :) Co nie znaczy, że nie pamięta, pamięta, sprawa jest w toku, ale nie wszystko ode mnie jest zależne ;)

Jak coś skleimy dam od razu znać.

Pozdrawiam

Dziękuję Wszystkim, którzy oddali na mnie swój cenny głos w konkursie Audiomica Laboratory!

Dzięki Wam zająłem zacne 3-miejsce! :)

Dzięki!!!

Pozdrawiam,

goliatpl

Panowie, czy wiecie może gdzie w Łodzi sensownie zajmują się naprawami sprzętu audio. I nie kręcą nosem, jak się przyniesie coś np. z zleceniem usługi wymiany potencjometru na Alpsa? czy wymiany kondensatorów? A nie zwykłej naprawy.

Gość Dink

(Konto usunięte)

Czołem, jest możliwość zorganizowania regularnych spotkań, odsłuchów, prezentacji sprzętu, wymiany doświadczeń itp. /Gałkówek/. Może coś w rodzaju klubu? Do dyspozycji całe piętro willi. Jeśli są chętni - proszę o zgłoszenia. Pozdrawiam serdecznie Dink.

• 3 tygodnie później...

Czołem, jest możliwość zorganizowania regularnych spotkań, odsłuchów, prezentacji sprzętu, wymiany doświadczeń itp. /Gałkówek/. Może coś w rodzaju klubu? Do dyspozycji całe piętro willi. Jeśli są chętni - proszę o zgłoszenia. Pozdrawiam serdecznie Dink.

Witaj Dink!

Ciekawa inicjatywa. Zgłaszam się bardzo chętnie. Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...

Witam!

Parę dni temu powstała strona na Facebooku poświęcona m.in. Klubowiczom z Łodzi! :)

Aby do Nas dołączyć wystarczy kliknąć "Lubię to"

Zapraszam serdecznie! :)

Pozdrawiam,

Goliatpl

http://www.facebook.com/pages/Klub-Audio-Academy/350637121629101?sk=page_insights#!/pages/Klub-Audio-Academy/350637121629101

Edytowane przez goliatpl

Nic na siłę Kolego :)

Chcesz stękać zamiast się zorganizować i coś wspólnie zrobić proszę bardzo... ;)

My działamy i zapraszamy! :)

Pozdrawiam

wczoraj ci wywalili jedna reklame dzis dajesz ponownie w innym watku ciekawe kto tu stęka

pamietam ze miales sie przerobic na branze , dalej w podziemiu ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• 2 miesiące później...

Szanowni Klubowicze w ostatnią sobotę marca tj. 31.03.2012 mamy kolejną możliwość na to, żeby się spotkać, pogadać, posłuchać, posłuchać wspólnie muzyki...

http://www.audiostereo.pl/audiofilskie-spotkanko-iii-31032012_92992.html

Zapraszam,

Goliatpl

• 2 tygodnie później...

Witam Kolegów,

cieszę się,że mogę zgłosić swój akces do klubu. Zamiłowanie do muzyki,bzik na punkcie sprzętu,pochodzenie z miasta Łodzi....wszystko się zgadza! Więc muszę tam być! Proszę mnie dopisać! Pozdrawiam.

• 1 miesiąc później...

Witam,

Poszukuję rzeczoznawcę lub biegłego sądowego w dziedzinie wzmacniaczy w łódzkiego. Kupiłem wzmacniacz i towar jest niezgodny z opisem. Sprzedający nie uwzględnia mojej reklamacji i prawdopodobnie będę wchodził na drogę sądową. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt to z chęcią skorzystam.

Jacek.

http://www.wiih.lodz.pl/

ci maja sporo rzeczoznawców i służa radą

pozostałe instytucje obstawiaja raczej budownictwo i motoryzacje czyli to na co jest popyt na ekspertyzy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Inspekcja handlowa nie ma takiej osoby. Skierowali mnie do naczelnej organizacji technicznej w Łodzi. Tam powiedziano mi, że mają rzeczoznawcę ale muszą odnowić kontakt.

Na te chwilę czekam na informację od nich.

Jaka jest wartość przedmiotu sporu?

Edytowane przez bluesboss

Jeno wyjmij mi z tych oczu szkło bolesne - obraz dni, które czaszki białe toczy przez płonące łąki krwi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.