Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver poszukiwany

jacek2407

Rekomendowane odpowiedzi

szczrze to pewnosci w nie mialem bo gosc mogl odebrac telefon a mi powiedziec ze niedoszedl,dzisiaj nie mozna nikomu ufac fakt :)ale skoro taka informacje otrzmalem od niego,taka musialem tez przyjac do wiadomosci,zwrocilem mu kase ale bez kosztu wysylki i za to mi negatywa wystawil:) ze go oszukalem bo mu nie zworcilem pelnej kwoty,ale dlaczego mam placic jeszcze za bledy poczty:)

Ja natomiast zuwazyłem jedną DOPRAWDY DZIWNĄ prawidłowość..jak wysyłam polecony z towarem sprzedanym na allegro to z zasady dociera do kupujacego nie ma problemu...jak wysyłam polecony do co niektórych użytkowników audiostereo...TO DZIWNYM TRAFEM PRZESYLKA GINIE NIE DOCHODZI..ETC..ale jak przy kolejnym zamówieniu zbiorowym wszystko wysyłałem za potwierdzeniem odbioru..DOPRAWDY DZIWNIE WSZYSTKO DOSZŁO do adresatów..czyz nie ciekawe??

Przez ostatnie 3 lata wysłałem ok 100 przesyłek w formie listów poleconych i paczek.Sam otrzymałem ok 500 przesyłek,z kraju i zagranicy.Nie zdarzyło się żadne zaginięcie,czy uszkodzenie.Z doręczycielami z wielu firm zaprzyjaźniłem się,stosując prostą metodę gratyfikowania ekstra.Teraz mam ten luksus,że jak coś mają, a mnie nie ma w domu,to dzwonią....zamiast zostawiać avizo.A najbardziej mnie wku...a,jak taka pinda z winylowego raju pisze,że płyta ewidentnie zalana wodą i pokrzywiona od momentu wyjścia z fabryki dotarła uszkodzona,bo na poczcie ktoś ją położył koło kaloryfera-w sierpniu!!!!Ale o tym już było w innym wątku.

Koło kaloryfera to na pewno nie, ale na przykład na słońcu. Kolega mi tak popsuł winyla Beatlesów. Zostawił go na tylnej półce w aucie, a jak wrócił z pracy to słońce świeciło pełną parą na tą półkę i na winyla już od kilku godzin.

A co do poczty, to permanentnie dostaję płyty CD w zmasakrowanych pudełkach, bo głupie, bezmyślne pindy z okienka walą tymi swoimi stemplami bez opamiętania po kopertach bąbelkowych. I żadna się nie zastanowi po co ktoś sobie zadał trud pakowania zawartości przesyłki w kopertę bąbelkową.

Dodam swoje do tematu zaginięcia :).

Kiedyś jechałem samochodem za dostawczakiem jakiegoś kuriera. Otworzyły mu się drzwiczki i paczki sypały się na ulicę i do rowu. Zanim udało mi się go zatrzymać przejechał kilkaset metrów. Ciekawe ile paczek i jak uszkodzonych odnalazł, bo minęliśmy ze dwa zakręty ?

• 1 miesiąc później...

Ja dodam też swoje do tematu zaginięcia MACA.

Na czym ta tajemnica polega, nie wiem, ale ma MAC rzadką umiejętność ginąć na długie tygodnie, przynajmniej dla niektórych osób, w tym samym czasie będąc jednak obecnym na forum kilkanaście razy dziennie.

To bardzo zagadkowa sytuacja, może ktoś wie z czym to jest związane? nie dochodzą do niego wybrane PRIVy? Dochodzą, ale są niewidzialne? a może na odwrót, jego odpowiedzi są niewidzialne?

Zachodzę w głowę co to może być..

Jeśli to jest opcja pierwsza to proszę kogoś o przesłanie mu PRIVa o treści "Mikołaj prosi o kontakt".

Z góry dziękuję za pomoc.

MK

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.