Skocz do zawartości
IGNORED

Futu szuka dobrego uzywanego audiofilskiego odtwarzacza CD.

futu

Rekomendowane odpowiedzi

żółwik

1 Cze 2010, 16:31

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1023 / 924 / 0 Oj widać, że nie masz bladego pojęcia w audio, człowieku przejżyj na oczy i posłuchaj czegoś lepszego.

oj zalamujesz mnie kolego, to tak jakby powiedziec na kinomana, ty nie masz pojecia jeszcze o filmach bo tylko z neta sciagasz... od kiedy umiejstnosci dzwiekowe osoby rozrozniamy cena sprzetu? brak slow

futu kolego nie zabieraj się za kolejne marki, ponieważ tylko utwierdzisz mnie w przekonaniu, że Twoim celem nie jest to co sugerujesz, a zupełnie cos innego. Jeśli jestes inteligentny to nie brnij dalej w to błoto tylko z honorem zakończ te dziwne poszukiwania.

ponieważ te wynurzenia nic nie dają i nie ma to najmniejszego sensu, wzbudzają tylko niechęc piszących i tylko źle świadczy o redakcji i całym tym forum, ze dalej pozwala na takie głupoty.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

i jeszcze jedno.

Nie przekonasz mnie, że piszesz na tym forum różne rzeczy, aby się w czymkolwiek zorientować. ten pomysł nie przeszedł.

no dobra masz racje nie szukam, tak sie tylko na szybko orientuje zaraz w sobiekach rozejze sie i koniec, a jak bede kupowal to wchodze na ogloszenia na aukcje a nastepnie czytam o interesujacych mnie modelach i podejmuje decyzzje czy kupic czy olac

ok starczy ale zauwazylem ze z sony jest szansa na lepiej i tanio,

moze ktos zrobic klasyfikacje cd-kow sony od najlepszego do najslabszego? nie musza byc wszystkie modele wystarczy kilka najciekawszych?

Jeszcze tylko trafić w sprawny, kilkunastoletni nie zamordowany model. Bezcenne :)

widzę futu że masz misję. rozumiem, że jak kazali to cóż robić. Trzeba.

futu, 1 Cze 2010, 17:56

>

>moze ktos zrobic klasyfikacje cd-kow sony od najlepszego do najslabszego?

No no jest? do roboty !!!!!!!!!!!!!!! futu Wam cos zlecił przecież :))))))))))

ale jaja

moze ktos zrobic klasyfikacje cd-kow sony od najlepszego do najslabszego? nie musza byc wszystkie modele wystarczy kilka najciekawszych?

mi to wyglada na prosbe, wiec ponawiam ja... pokazcie ze potraficie i udowodnijcie mi ze nie mam racji piszac ze tylko garstka ma jakies pojecie

D4ncer - spoko twoja wiedze juz poznalem wiec ten post mnie nie dziwi, przypuszczam ze dopiero za 2-3 lata osiagniesz moj poziom;pp

to bylo bardziej do McGyver discomaniac i moze kilku innych co cos wiedza

Czasami nie warto odpowiadac na pytania niektorych osob - dla ich dobra. Mysle ze przez Ciebie futu wymienieni tez o tym wiedza, oczywiscie nie znam ich osobiscie i nie wiem jak zachowaja sie gdy dziecko zacznie plakac, krzyczec i tupac... :-)

A moja wiedze zostawie sobie, i tak bys z niej nie skorzystal.

kolego futu - skoro nawet z wyszukiwarki nie potrafisz korzystać - to i zadawanie po raz setny tych samych pytań niewiele pomoże. Ze względu na skargi innych użytkowników forum zamykam ten wątek.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.