Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Redaktor

"Nie wzrosłaby. Bocznica jest uboczną zakładką, gdzie odbywa się mała część ruchu na Audiostereo. Znacznie popularniejsze są zakładki merytoryczne. Tylko orły Bocznicy wyobrażają sobie czasem, że ich ulubionym miejscem pobytu interesuje się cały świat."

Oj wzrosła by, wzrosła.

Ja sam chętnie tu zaglądam, tu taka różnorodność tematyczna że każdy znajdzie coś dla siebie interesującego.

Pojawiające się nowe, często podwyższają ciśnienie, inne przyprawiają o salwy śmiechu, a trwające zdało by się powiedzieć od początku świata są tak zajmujące w czytaniu niczym najlepsze książki.

I to wszystko za darmo, za cenę rejestracji.

Dajmy innym niezalogowanym też poczytać, zadowolenie gwarantowane.

Ja bym Bocznicę nawet skomercjalizował, oj kasa by była słuszna, gdyż porównując ilość wpisów z innymi zakładkami to TU jest ich zdecydowanie najwięcej, no i jakich wartościowych.

Muls

Emerytem też będę, w zasadzie czytając niektóre wpisy już się czuję jakbym nim był z uwagi na ociężałość umysłową z jaką są one dokonywane przez autorów.

Doszukiwanie się w nich sensu może wyłączyć nawet pewne obszary mózgu czytającego.

Można też zaobserwować po uważnym studiowaniu tematów, że bocznica to taki skansen z chronioną często rogacizną, wielu łosi bagiennych chodzi i szuka swojej klępy, bo ta co odeszła nie mogła znieść odmiennego zainteresowania, a może i nie mogła się przystosować do warunków panujących na bagiennym środowisku audiofila łosia.

Apeluję; Wpuścić więcej światła i przewietrzyć Bocznicę.

sb

• 4 tygodnie później...

>sav, 3 Kwi 2009, 14:25

>A więc dla transparentności - zaczynamy!

Zacznijmy od tego że powinieś udać się do dobrego psychiatry.

Znikam stąd na jakiś czas na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W tym wydaniu na czytanie tego forum szkoda czasu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tench, 3 Kwi 2009, 16:43

>Dobra koniec zycia w konspiracji, oglaszam ze moderatorem jestem Ja!

Więc wywal tego gniota nawet za Bocznicę. Najlepiej do Piekła.

Czekam na szybką reakcję Władz.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

>>Dobra koniec zycia w konspiracji, oglaszam ze moderatorem jestem Ja!

>

>Więc wywal tego gniota nawet za Bocznicę. Najlepiej do Piekła.

>Czekam na szybką reakcję Władz.

Zrobione:)

• 5 miesięcy później...

Panowie!

Czy na tym forum w ogóle są moderatorzy, czy możliwość banowania w tematach to wszystko i wystarczy?

Fakt, prawie każdy mój request o moderacje był spełniany (ok, było ich zaledwie trzy), ale... Wydaje mi się,

że przydałby się ktoś kto ucinałby pewne dyskusje, pyskówki, pewnych osobników pilnował. Niektóre tematy przenosił odrazu do odpowiednich działów etc. Jakoś nie widze tej moderacji prawie wcale.

Sam byłem administratorem kilku (nie chce pisać wielu bo wyjdzie, że stu, a nie) forów,

i powiem szczerze, że taki "dziki wschód" widze poraz pierwszy. ..

... Co nie zmienia postaci rzeczy, że bardzo lubie to forum. :)))

Pozdrawiam,

Maciek, Rootlin.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.