Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 5 Stycznia 2011 - usuniecie cyt. wpisu
Ukryte przez Yamnick, 5 Stycznia 2011 - usuniecie cyt. wpisu

Ech tam narozrabialem. Ide sobie spokojnie spacerem i nagle nie tylko jakis kundel nasral na chodnik, to jeszcze przyczepil mi sie szczerbaty maly sk***ysyn machajac ogonem i szczekajac do mojej nogawki. I to nie pierwszy raz. Przeciez nie wyprowadze sie z powodu jakiegos laciatego warczacego obsranca. No, ale juz wystarczy o bezdomnym smierdziuchu z krotkim ogonem.

Melbek mnie natomiast zaskoczyl piszac, ze ma do mnie slabosc. Bylo to dla mnie nastepna niespodzuianka, poniewaz w swoim powaznym wieku przestalem miec nawet slabosc do kobiet i je po prostu biore kiedy potrzebuje. Nie wiem czy ma to byc alarmujaca wiadomosc, ale w kazdym razie dobrze, ze nie znam go osobiscie, poniewaz mam jakas awersje i poczucie diskomfortu w sytuacji kiedy jakis (rzekomo) facet ma do mnie slabosc.

Melbek zapytal sie tez czy nie zechcialbym zajac sie moderacja rownolegle jednak wyrazajac podejrzenie, ze jak to okreslij - nie wytrzymalbym cisnienia. To wydalo mi sie natomiast nie tylkio komiczne, ale jakby w konflikcje z powyzsza slaboscia. (faktycznie kompozycja grupy moderacji jest conajmniej nieco kuriozalna!) Nawet sie zdecydywalem pod warunkiem przydzielenia mi jakiegos psa jako asystenta, ale jednak zrezygnowalem. Biorac pod uwage, jak tez pisze do mnie melbek, ze admini sa na mnie obecnie juz tak bardzo wkurwieni, wiec jest dla mnie ewidentne, ze moja obecnosc w formie moderatora doprowadzilaby ich do kompletnego wariactwa, a mnie z kolei wiekszosc tego klubu nie dostarczylaby zamierzonej dozy humoru oraz przede wszystkim racjonalnego sposobu myslenia z dostateczna doza logiki i szczerosci wobec forum jakie jeszcze pamietam. Takze w konkluzji odpisalem, ze mam to w dupie, po czym otrzymalem od melbka pozdrowienia oraz informacje, ze jest obecnie w Londynie.

LOL

jest w Londynie wiec moze chce dalszego ciągu skoro tak Cię informuje gdzie przebywa- moze to propozycja spotkania na neutralnym gruncie i omowienia metod kompensacji cisnienia

zawsze to przeciez profesjonalny moderator biegły w problemach kontaktów miedzyludzkich i partnerskich- conajmniej w pismie :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Dlaczego JOZWA edytuje i tnie wpisy po ośmiu miesiącach od ich powstania?

A co niby zlego w ksztaltowaniu ludzkiej rzeczywistosci ?!

To zwyczajnie oznaka - swiadomego i zaangazowanego czlowieczenstwa.

Dlaczego JOZWA edytuje i tnie wpisy po ośmiu miesiącach od ich powstania?

e tam! mi nawet sygnaturke wymoderowali!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

pytanie do moich ulubiencow... jak ten za***isty pasek bede miec juz caly czerwony to co?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

bum

Załóż wątek dotyczący Twojej nirwany, chętnie poczytamy co masz ciekawego, może kontrowersyjnego do przekazania. Daj przykład Elbowi i napisz o swojej jedynie słusznej nirwanie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czy Jaśnie Oświecona Moderacja zamierza coś wreszcie uczynić w kwestii poprawności i czystości języka, którym posługują się niektórzy forumowicze?

rochu, owszem.

Gorąco zachęcam niektórych forumowiczów do zapoznania się z następującą publikacją:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość rochu

(Konto usunięte)

rochu, owszem.

Gorąco zachęcam niektórych forumowiczów do zapoznania się z następującą publikacją: http://grzegorj.w.interia.pl/gram/pl/gram00.html

Miałem na myśli jakieś realne działania Moderacji a nie tylko ich pozorowanie.

Ot, choćby coś takiego:

post-48-078784400 1294579852_thumb.jpg

Wiem, z mojej strony było to nieco ironiczne za co przepraszam - ale moderacja za nikogo nie odbędzie lekcji gramatyki i ortografii.

Owszem, sugestia słuszna - tylko obawiam się niepotrzebnych dyskusji które miały tu już miejsce jakiś czas temu: ingerowanie w treść wpisu, prawa autorskie, a i zaraz łamanie wolności słowa itd,itp...

Póki co - proponuję zgłaszać do moderacji osoby które nagminnie łamią reguły polskiej pisowni, a z czasem postaramy się zwracać na ten problem coraz więcej uwagi.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wiem, z mojej strony było to nieco ironiczne za co przepraszam - ale moderacja za nikogo nie odbędzie lekcji gramatyki i ortografii.

Owszem, sugestia słuszna - tylko obawiam się niepotrzebnych dyskusji które miały tu już miejsce jakiś czas temu: ingerowanie w treść wpisu, prawa autorskie, a i zaraz łamanie wolności słowa itd,itp...

Póki co - proponuję zgłaszać do moderacji osoby które nagminnie łamią reguły polskiej pisowni, a z czasem postaramy się zwracać na ten problem coraz więcej uwagi.

Melb, zgłaszam nagminne łamanie polszczyzny przez twojego kolegę, moderatora [Yamnicka]

Pozdrawiam,

grynio

Grynio, już tłumaczę: "zgłaszać do moderacji" oznacza użycie przycisku "Raportuj" przy każdym z wpisów wymagających takiego zgłoszenia, wraz z podaniem przyczyny zgłoszenia.

Przycisk ten znajduje się po lewej stronie wpisu, ma kształt prostokątny poziomy, a na przycisku znajduje się także żółty trójkącik z wykrzyknikiem.

Proszę daj znać jeśli mój opis jest wciąż niejasny, w końcu nie każdy musi posiadać zaawansowane umiejętności obsługi tego forum.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 9 Stycznia 2011 - chamstwo
Ukryte przez Yamnick, 9 Stycznia 2011 - chamstwo

Melb, zgłaszam nagminne łamanie polszczyzny przez twojego kolegę, moderatora [Yamnicka]

Pozdrawiam,

grynio

grynio, zastanow sie od kogo tego wymagasz :)

Czy głos "na nie" moderator Yamnick oddał jako moderator, czy jako zwykły Pan Yamnick?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pozwolę sobie zacytować whitesnake z tej dyskusji:

Ukryta Zawartość

Problem polega na braku odpowiedniej reakcji na chamstwo... więc chamstwo się szerzy.

Istnieje forum gitarzystów zrzeszające jeszcze bardziej antagonistycznie nastawionych do siebie uczestników.

Zwolennicy Les Paula męcza grających na Telecasterach i odwrotnie. Do tego dochodzą obozy producenckie, lutnicze, gatunkowe, nawet odnośnie preferencji technik grania, itp... Chamstwa jednak nie ma, bo po dwóch zbyt mocnych wpisach (czy to wprost, czy w domyśle) delikwent przez miesiąc odpoczywa.

Przykro przyznać, ale to chyba jedyny sposób.

..i tym samym chcę przyznać rację. Co oznacza ni mniej ni więcej że chcemy zaostrzyć kary za trolling czy chamstwo. Tylko mam jedną gorącą prośbę - zgłaszajcie takie wpisy do moderacji, nie jesteśmy w stanie czytać wszystkich wątków.

Ukryta Zawartość

Czy głos "na nie" moderator Yamnick oddał jako moderator, czy jako zwykły Pan Yamnick?

to jest chamstwo! teraz po zaostrzeniu kar za taki chamski wpis mozesz sie spodziewac bana na miesiac!

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 10 Stycznia 2011 - ...
Ukryte przez Yamnick, 10 Stycznia 2011 - ...

xnivax, a widziales taka rase?

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 12 Stycznia 2011 - brak kultury
Ukryte przez Fr@ntz, 12 Stycznia 2011 - brak kultury

bydlaki z moderacji, prosze o zamkniecie oczerniajacego niewinnego czlowieka tematu 'zakup i przesyłka - złe doświadczenia z człowiekiem z forum', ten temat swiadczy o was, o waszej uczciwosci i takcie...do obory z powrotem! jerry springer show wam sie zachcialo?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.