Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wynika z niezaprzeczalnych faktów moderacja działa!

Tym razem jakiś idiota wlazł buciorami do nieswojego wątku i pokasował w "Lubuskich odsłuchach" co nieco!

Na dodatek, pomimo próśb, nie raczył żaden mniej, czy bardziej anonimowy sprawca wytłumaczyć się ze swojego niczym nieuzasadnionego postępku!

Myślę, że wobec powyższego, koledzy odpowiedzialni za powyższe nie będą krzywić się na nazwanie ich "małpami z brzytwą", tym bardziej, że tego rodzaju określenie zdaje się być, wobec Waszego idiotycznego postępowania, wyłącznie wynikiem kurtuazji i dobrych manier!

Nie polecam się...

>Za swój wczorajszy post winien jestem przeprosiny!

A co się stało? Któryś z kolegów moderatorów ciachnął o jeden post za dużo? Niestety czasami pomyłki się zdarzają...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

...Któryś z kolegów moderatorów ciachnął o jeden post za dużo? Niestety czasami pomyłki się zdarzają...

"Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą", tak to się mawia, nieprwadaż? Jedyny sposób - nie rąbać, nie rąbać na oślep, panowie moderatorzy.

• Redaktorzy

chodzi o wątek Lubuskie odsłuchy:

foxbat, 7 Cze 2010, 09:20

>ale sie porobilo no.. koledzy to w goracej wodzie kapani :D po informacjach uzyskanych od

>audiozakupow, sam poprosilem o usuniecie swojego wpisu, bo uznalem, ze wyszlo nieporozumienie...

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Nie ma co krytykować, moderatorzy niech przemyślą sprawę z kierownictwem, niech blokują przede wszystkim chamstwo, jest tego pełno i dlatego forum przestało być atrakcyjne. Ja mimo to nie zamierzam przestać tu pisać, bo nadal to jest to chyba jedyne miejsce, gdzie można się nadal sporo rzeczy dowiedzieć, tylko gdyby nie te głupie wpisy i przechwalanie się nowych młodych użytkowników i już by było lepiej!

Najbardziej kuleje dział STEREO, zresztą najwięcej się tam dzieje i to właśnie tam jest najwięcej głupkowatych wpisów, bo dzisiaj wzmak plus CD plus kolumny to można rzec w modzie, więc tam trzeba pytać...., ale co z tego, że ktoś założy wątek jak nagle zaczyna się krytyka ludzi, którzy już zaczęli pomagać - jeśli temat mnie nie interesuje albo nie zgadzam się z niektórymi wypowiedziami, to nie mam zamiaru tam zaglądać...

Starsi użytkownicy też nie są bez winy, szczególnie pisowni, owszem można danej osobie zwrócić uwagę, ale nie przez kolejne 2 strony!

Czasami też, gdy przeglądam stare wątki w celu uzyskania informacji, napotykam np podwójne wpisy. Zgłaszam wtedy te wpisy do moderacji w treści wpisując prośbę o usunięcie. Niestety większość ludzi krytykuje innych ale w cale nie pomaga i nie próbuje dać czegoś od siebie!

Żeby forum było przyjazne i pełne wiedzy pomoc musi być z obu stron!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

>Najbardziej kuleje dział STEREO, zresztą najwięcej się tam dzieje i to właśnie tam jest najwięcej

>głupkowatych wpisów, bo dzisiaj wzmak plus CD plus kolumny to można rzec w modzie, więc tam trzeba

>pytać...

Nic dziwnego, do tego działu trafia najwięcej początkujących i poszukujących. Stare wygi najczęściej siedzą w wątkach tematycznych, czasami tylko ktoś pomoże lub skrytykuje.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nie, no pani Jadzia to byla fajna babka... do dzis mam kilka wymian wiadomosci na PW.... ale zamienic france i legendarnego na pania Jadzie? hmmm nie :D dzis jest zabawniej :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• 2 tygodnie później...

No to kolejny kamyczek do ogródka...

Jakiś skrytobójca - pod osłoną nocy - słynną już na AS brzytwą ostrą niczym brzytwa, wyciął nowozałożony przeze mnie bocznicowy temat "Klub dobrego smaku".

Zastanawia mnie, czy to kwestia tego, iż rzeczony smaku jest pozbawiony i nie chciał tym sammym, by się wydało, czy też przyczyna tego zgoła inna??? Czyżby morderczy mod uznał, że na Audiostereo nie ma zapotrzebowania na dobry smak i w związku z tym dyskutować na ten temat już nie można, czy też być może inteligentnie i przenikliwie uznał, że dobry smak to temat wielce wywrotowy, a takich tolerować nie można?

Czyżby zdaniem moderacji prawić lepiej było o dobrym bimbrze i innych dobrych piwach niż o szerszym pojęciu dobrego smaku? Czyż to nie pachnie niegdysiejszym rozpijaniem chłopów pańszczyźnianych przez panów?

W każdym razie rewolucyjna czujność moderacji została zachowana!

Jeśli nasi zieloni koledzy w dalszym ciągu będą udowadniać swą niewątpliwą przydaność, doskonały słuch i wyczucie cenzora kolejnym etapem będzie zaproponowanie im jakiegoś ważnego stanowiska w reżimie Kim Dzong Ila! Wróżę karierę!

berberys, ja usunąłem, dzisiaj rano.

Jako osobie niewątpliwie inteligentnej, zadam Ci pytanie: jaki mógł być tego powód?

jako podpowiedź dodam że nie był to żaden z powodów który wymieniłeś

MLB!

Po pierwsze - mimo olbrzymiego wysiłku intelektualnego, nie jestem w stanie znaleźć żadnego logicznego i przekonywającego wytłumaczenia.

Po drugie - niegodzien jestem podejmować choćby próbę zgadywania światłych zamiarów moderacji.

Istnieje też i trzecia możliwość, poniekąd związana z p. 1. - przeceniłeś moją inteligencję i zdolności dedukcji.

Ale cieszę się, że dzięki Tobie nieodgadnione zostanie naświetlone, a, jak mawiają, prawda nas wyzwoli!

Netetykieta, punkt 9.

Twój wątek wisiał bez odpowiedzi przez 8 godzin z prostego powodu: wpisałeś temat, ale ani jednego słowa opisu. Czego ten "dobry smak" miał dotyczyć - jedzenia, ubrania, kobiet, samochodów, wszystkiego naraz? Czego oczekujesz w odpowiedzi? IHMO należy wykazać trochę więcej szacunku ludziom z którymi chcesz dyskutować.

miłego dnia i EOT

Diabli wiedzą, Józwo, czy aby o problem z nabiałem chodziło?

Przyznam szczerze, że i ja na odór amoniaku reaguję źle. Ale mniemam, że chyba nie taka przyczyna usunięcia wątku, bo zepsute jajeczko można z koszyka wyrzucić i już.

Kaszyczek mógłby się ostać. Chyba, że prześmierdł wskroś!

• Redaktorzy

To go załóż ponownie, tylko napisz tam jakiś tekst wstępny z informacją, jakie są twoje poglądy na ten temat. Bo widocznie ludzie się wstydzili wpisywać, żeby nikt nie pomyślał, że chcą się szczycić swoim dobrym smakiem. Tutaj są ludzie skromni.

MLB!

Chylę zatem kapelusza, a głowę popiołem posypuję!

Przewiniłem i za to się kajam, wór pukutny na siebie nakładając!

Choć wina moja olbrzymia i niezaprzeczalna, choć odrobinę postaram się ekskulpować. Dla mnie moi(nosi) forumowi koledzy to krynice wiedzy wszelakiej, bywalcy, obieżyświaci, nieskrępowane - wolne umysły, którym w dyskusji wszelkie ograniczenia zbędne...

Zatem po kie licho ograniczać dobry smak, do tej czy innej kategorii?

Z Józwą, z Tobą i innymi porozmawiać o kuchni zacnej, pięknie kobiet, wzruszeniach przy czytaniu poezji, kontemplacji sztuki, tudzież setce innych zagadnień przeca w jednym wątku możemy!

A tak - ino niesmak został...

Ale oczywiście dziękuję za wytłumaczenie! Miłym było, iż i me podejrzenia fałszywymi były.

no ale ogolnie, to ja by, berberysowi bana dal! niech sie trol nauczy, ze nie wolno lamac regulaminu! nie to co mcgyver, szuka bledow w kodzie silnika, wykorzystuje je we wlasnym interesie, a nastepnie zglasza moderacji.. takich uzytkownikow nam trzeba...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i nie ma problemu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

żeby tylko nasz silnik forumowy to wspierał... cierpliwie czekamy na lepsze czasy

rochu, 18 Cze 2010, 17:40

>to już dwa lata czekamy na te lepsze czasy.

alez rochu! to TYLKO dwa lata :) ten engine bedzie nowatorski! bedzie miec np. modul handlowo-uslugowy! :)

mlb

Czekajcie na lepsze czasy, a tym czasem...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.