Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

neomammut, 4 Sie 2010, 11:12

>Mam pytanie, czy wysyłając zapytanie/prośbę korzystając z linku "zgłoś do moderacji" dochodzi do

>kogokolwiek?

tak, do nadmoderatora o niku /dev/null ... .ROTFL...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

neomammut, 4 Sie 2010, 11:12

>Mam pytanie, czy wysyłając zapytanie/prośbę korzystając z linku "zgłoś do moderacji" dochodzi do

>kogokolwiek?

Po ostatnich przenosinach na nowy serwer niestety przestało działać.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mlb, dziękuję za odpowiedź!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• 2 tygodnie później...

Był temat i nie ma tematu..... - cenzura działa.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Żenada, człowiek pisze, a oni kasują, bez żadnego konkretnego uzasadnienia, 21 lat po PRL

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość

(Konto usunięte)

Nie da się ukryć, co niektórzy czerpią wzorce od panów z mysiej.

Mało tego kolego, mogą Cię ukatrupić pod pretekstem, ze nic nie wnosisz na forum!

A ja głupi myslałem, ze tu człowiek przychodzi sobie pogadać...ale nie! Masz się kolektywnie udzielać i piać jednym głosem, bo jak nie to w bańkę :)

To prawda, głeboki PRL się tu robi.

• 1 miesiąc później...

Zniknęły moje posty z kilku tematów... ich cechą charakterystyczną było to, że nie podobały się kilku osobom, co agresywnie wyrażały.

Nie naruszały regulaminu, i były w temacie, a jednak zniknęły...

Jakie reguły rządzą usuwaniem postów ? Czy każdy moderator może sobie usuwać każdy post jaki mu się nie spodoba ? Jakie jest odwołanie od jego arbitralnej decyzji ? W końcu post to jest utwór...

Czy moderator nie musi się nikomu tłumaczyć ?

Czy regulamin tutaj nie obowiązuje ?

Archaniołek-Twoje posty poszły do......nieba.

Radzę CI też tam znikaj-bo to lepsze od ...bana,a........Frantz już się przygotował,także zmykaj!!

Radzę CI też tam znikaj-bo to lepsze od ...bana,a........Frantz już się przygotował,także zmykaj!!

to może jakieś szczegóły podasz, jak jesteś taki poinformowany ? Kto skasował i za łamanie jakiego punktu regulaminu ?

jak zawsze biedny i pokrzywdzony w każdym wątku

zrób sobie raz weselszego klona może to ci dobrze zrobi tak raz na jakis czas bez użalania się

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

to może jakieś szczegóły podasz, jak jesteś taki poinformowany ? Kto skasował i za łamanie jakiego punktu regulaminu ?

To jest forum dla ludzi-aniołom i diabłom wstęp wzbroniony!!....co TY bez rozumu jesteś??

jak zawsze biedny i pokrzywdzony w każdym wątku

zrób sobie raz weselszego klona może to ci dobrze zrobi tak raz na jakis czas bez użalania się

Proponuję-WESOŁY ROMEK))

To jest forum dla ludzi-aniołom i diabłom wstęp wzbroniony!!....co TY bez rozumu jesteś??

a który to punkt regulaminu ?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zniknęły moje posty z kilku tematów... ich cechą charakterystyczną było to, że nie podobały się kilku osobom, co agresywnie wyrażały.

Nie naruszały regulaminu, i były w temacie, a jednak zniknęły...

(...)

Proponuję abyś udał się do posła Maciarewicza.

On na pewno zajmie się twoim przypadkiem, stworzy komisję i orzeknie, że zapewne stoją za tym jakieś tajemnicze siły przy czym konkretach on w danym momencie nie chce mówić.

Może nawet do Nobla cię zgłoszą? W końcu tak prześladowany za przekonania osobnik musi zostać dostrzeżony.

Ponieważ usuwacze nie zapoznali sie jeszcze z już poprzednio zasugerowaną alternatywą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Usuwanie postów trollerskich i/lub agresywnych jest regułą na forach. "Archanioł", jako obecny na forum od 2 miesięcy, mógł o tym oczywiście nie wiedzieć, ale obecnie już wie. Moderacja życzy dlaszej, bardziej udanej współpracy kolego Archanioła z forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.