Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny do 30m2, bassreflex z przodu

jesion

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver, 17 Cze 2010, 20:09

>A te są jeszcze lepsze:

>

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>

>I to już nie są średniaki, tylko fajne kolumny w naturalnym drewnie oparte na markowych głośnikach

Fronty chyba ze skory.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?👈

• Moderatorzy

Kolumienki za 800 startowały pierwotnie jako nówki za 2400.

jeśli 40 pln za metr kabla to dla ciebie herezja to twoja sprawa......

nie pisz do mnie używając słów: " naganicz ,..."genialny".....głupota " , co najwyżej jeśli zasłużę to genialny

i tak w ogóle to do mnie nie pisz

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Kyle już zapomniałeś jak sam z zaciekłością " naganiałeś" ludzi na oślepiające LCD?????

Kolega stench ma zupełną rację. Wydatek na kabel w granicach 30/40zł/metr to nie szaleństwo.

A jesli kolumny kosztują w granicach 2500zł tym bardziej.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

off top

Kyle, wielu ludzi z forum pisało ci wprost, że głupoty piszesz szafując wyłącznie parametrami. My pisaliśmy ci co widzieliśmy, w swoich domach. Ty wymądrzałeś się i wymyślałeś stale te same uteoretyzowane pierdoły. Dlatego nam podpadłeś i tak już zostało. Jeśli tego nie potrafisz odróżnić to już twój problem. Zapędziłes sie w ślepy zaułek i z niego już nie wylazłeś.

Dlatego nie dowalaj się do ludzi i kabli, gdyż pewnie tez nie masz o tym PRAKTYCZNEGO żadnego pojęcia.

A może jakieś inne argumenty poza "niemotą" czy "głąbie" ???

Poza tym Kyle, wzorem kolegi stench. Poproszę, też do mnie nie pisz.

napisz coś mądrego do autora wątku.

Gość ata77

(Konto usunięte)

Ja proponuje poszukać mało popularnych firm i modeli. Sam kupiłem kolumny dość znanej firmy ale model którego nie znajdziesz w żadnym sklepie na odsłuch ( to jest najwieksza wada takiego rozwiązania) Jedno jest pewne: jeżeli coś jest popularne to w cenie tego produktu zawieraja się koszty jego promocji. Niemałe, to pewne. Więc wpływ na cene spory. Efekt taki, że te mniej znane maja stosunek jakości do ceny bardzo dobry.

Bassreflex z przodu z tyłu zmienia nie tak dużo by przy dalekim odsłuchu w salonie 30m ograniczać się do przedniego wylotu. Poza tym nie wierzę że choć trochę nie możesz wysunąć kolumn do przodu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.