Skocz do zawartości
IGNORED

Black/Death/Thrash Metal - czyli Klub Miłośników Łojenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe Immo. Zapowiada się dobrzeee

622323.jpg?0625

Bardzo ciężko, jak walec! Premiera chyba jutro? Paradoksalnie kiedyś byłem na ich koncercie i byli beznadziejni :)

Bardzo ciężko, jak walec! Premiera chyba jutro? Paradoksalnie kiedyś byłem na ich koncercie i byli beznadziejni :)

ten zespol nie gra slabych koncertow

Jakieś 20 lat temu, w naszym pięknym kraju

Wrocław? ten, na ktorym pierwszy raz w swojej historii Immo bisowalo?

Białystok, grali wtedy z CC, Rotting Christ, Samael. Bardzo słabo to wypadło w porównaniu np. z Canibal Corpse

Im dłużej słucham ich nowego kawałka, tym bardziej się od niego uzależniam. Płyta już na szczęście w drodze, reszta płyty myślę nie zawiedzie, toż to nie płyta Rihanny z 2 hitami i reszta papki :). D/M grany przez Immo jak słucham wydaje się tak samo lub bardziej brutalny, a to tego również wysublimowany.

Edytowane przez arkadowski
Gość

(Konto usunięte)

>>>Svart

Świetne te opisy...chcę więcej :-)

A może osobny wątek?

Bardzo chętnie będę śledził wpisy...

dziś mieliśmy u mnie spontaniczny odsłuch

Edytowane przez Gość

Sam się nad tym zastanawiałem, ale stwierdziłem, że metal, to nikt inny tego nie będzie czytał :). Spróbujemy wydzielić... może "Sparing płytowy" ?:)

Gość

(Konto usunięte)

Najnowsze Immolation...mniam...realizacja u mnie powala na kolana :-)))

Zaraz po czas na Six Feet Under

AAAAAA

Edytowane przez Gość

Powala, słuchałem na przebudzenie, jest palce lizać, jak świeża bułeczka z masłem i miodem lub domowa konfiturą :).

A może osobny wątek?

Bardzo chętnie będę śledził wpisy...

Zatem mam już nowy wątek :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Słuchałem sobie tego nowego Immolation. Niby wszystko ładnie pięknie ale nie ja nie znajduje tam tego co było na 3 pierwszych albumach ze wskazaniem na debiut.

Tam jest prawdziwy diabeł.

I tak na fali poczerniałego death metalu zajebisty debiut.

ro***erdalało na kawałki do dziś.

Oooo, Vitalsi, słuchałem nawet nie dawno tej płyty po odkurzaniu półek, ten album to najczarniejsza smoła, oni się nie bawili w wirtuozerię. Fakt, w nowy Immo to nie jest sam już diabeł, ale to wciąż diabeł :). Bardzo dojrzała płyta.

Za to u mnie przez cały weekend na zmianę uwielbiana przeze mnie Miasma i debiut Pan.Thy.Monium oraz Blasphereion, z każdego dostępnego formatu :). Każdy album jest wielki.

R-2062336-1360687195-6168.jpeg.jpgR-3383997-1375054226-4444.jpeg.jpgR-383489-1288639975.jpeg.jpg

Za to u mnie przez cały weekend na zmianę uwielbiana przeze mnie Miasma i debiut Pan.Thy.Monium oraz Blasphereion, z każdego dostępnego formatu :). Każdy album jest wielki.

Początek 90 piękne czasy. Thrash'em all "wypaczał" gusta pierwsze oryginalne kasety i morze Mg z Takt. Wyjazdy do wielkiego miasta na muzyczne zakupy, odpytywanki z dyskografii, wymiana glanów na trampki. Młode kuce nigdy tego już nie doświadczą ;)

Przemo, piękne czasy. Się miało wtedy z lat ledwo ponad 10 :). Dobrze pamiętam, jak śmigałem po taśmy na Plac Mirowski do Carnage lub do Dziupli na Ząbkowską i wracałem opakowany w jeansówce po same uszy :). Faktycznie, to się nie powtórzy, teraz wszystko na tacy i nie trzeba się o nic starać. Za to z wypiekami na twarzy czytało się kolejne numery Morid Noizz Thrash'em All (stare serie). P.s. Ten Belial to chyba nigdy nie wyszedł na taśmie w końcu w Carnage? Ja nie kojarzę, tak samo debiut Unholy.

Ten Belial to chyba nigdy nie wyszedł na taśmie w końcu w Carnage? Ja nie kojarzę, tak samo debiut Unholy.

Mi się ich nie udało zobaczyć w sklepie, chociaż Kmiołek chwalił się że będzie ;)

... normalnie Tarkany metalu :).

Ukryta Zawartość

Co powiedzieć... dobre! Nieco Europe mi przypomina.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Przemo, piękne czasy. Się miało wtedy z lat ledwo ponad 10 :). Dobrze pamiętam, jak śmigałem po taśmy na Plac Mirowski do Carnage lub do Dziupli na Ząbkowską i wracałem opakowany w jeansówce po same uszy :

oj piękne czasy, początek lat 90tych to już były wyprzedaże ;-)

Earache chce wznowic kolejne tytuly z back katalogu, tym razem najpierw zbiera zamowienia, a platnosc dopiero jak wytlocza, czyli jak znajdzie sie 500 chetnych na dany tytul:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Moon
  • Pokaż nowe odpowiedzi