Skocz do zawartości
IGNORED

PYTANIE TYGODNIA : JAKI jest najlepszy zestaw stereo na świecie!!!

Gość Pytanie tygodnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yogo do pytanie tygodnia

(Konto usunięte)

pytanie tygodnia! Ile Ty masz lat, że bawisz się klockami, co? Może czas już wypluć smoka i zabrać się za dziewczyny?Chyba,że mokry Pampers pozbawił Cie możliwości koncentracji... Pozdrawiam!

Gość pyt tyg

(Konto usunięte)

te jogo gogo to że jesteś nieudacznikiem życiowym to nie znaczy że możesz się odreagowywać na tym forum jak chcesz sobie poobrażać to za***rdalaj na interie!!!

Gość Hubi do yogo

(Konto usunięte)

opowiedziałbyś koledze o swoich marzeniach zamiast zaraz wyjeżdżać z dziewczynami. ja bym chciał mieć CD Naima+McIntosh+Vienna Acoustic Mahler. gdyby nie zakup mieszkania, to bym się nie zastanawiał..

Gość yogo do Hubi

(Konto usunięte)

Oczywiście, dlaczego nie...ale zwróć uwagę drogi kolego,że pytanie nie dotyczyło "Twojego zestawu marzeń",ale "...najlepszego zestawu stereo na świecie...".Może rzeczywiście się czepiam, ale pytanie było z gatunku,który kolor jest ładniejszy,czerwony, czy zielony?Wydawało mi się,w pierwszej chwili,że to jakis żart,że to jakiś amator zadaje pytanie swojego życia, ale teraz widzę,że było ono potraktowane ze śmiertelną powagą. Polecam uwadze wypowiedż, która "zwyciężyła"(sic!)Jeśli to ma być forum, na którym mamy sie wzbogacać o taką wiedzę, to ja dziękuję.Może nie będę zapier....ł na interię, jak sugerował pyt tyg, ale poszukam ciekawszych postów, czego i Wam życzę

Gość trener Hess

(Konto usunięte)

Bezplatna rada:

Jesli chcesz aby forum prezentowalo wysoki poziom,

mozesz sie do tego przyczynic poprzez umieszczanie merytorycznych i wywazonych wiadomosci.

Gość temat tygodnia

(Konto usunięte)

i o to mi chodziło OGŁASZAM ŻE DENON LOVER JEST ZWYCIĘZCĄ!!!!!!!ODPOWIEDZ TA POWINNA WAM WYJAŚNIĆ WIELE PORUSZANYCH PRZEZ WAS NA TYM FORUM TEMATÓW........

• 35 lat później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.