Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z forum

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

to to samo co 'dodaj wpis' z tym ze zapisywana jest informacja na ktory wpis jest to odpowiedz, po jakims czasie dodam opcje widoku wpisow jako rozwijane drzewo, teraz czesto odpowiada sie na wpisy sprzed kilku dni i to wszystko sie miesza z nowymi wpisami itp...

.

[obrazekLUKASZ-204816_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Super, chociaż nie wiem czy wątkowanie będzie dobre :)

A czy nie dało by się trochę tego skondensować, bo się zrobiło rozwlekle? zrobić "odpowiedz" i "nie na temat" pod sobą.

Można też wywalić "o mnie" i zamiast tego klikać na nick.

Tak pomarudziłem :)

Ogólnie bardzo dobry pomysł z powiększeniem ilości tematów na jednej stronie!!(brawo) bo juz sie robiło za wiele postów i ciężko ogarnąć wszystkie a szczególnie te napisane 3-4godz. temu (trzeba było biekać po stronach wstecz! :) - "Lukar jeseś wielki!" :)

Whow! Rzeczywiście, zmieniła się wyszukiwarka zmieniła. Podoba mi się, że można szukać łańcucha znaków u wybranego autora. No i że można sięgnąć do informacji "o mnie".

A swoją drogą to bardzo mi przeszkadza świadomość, że nie mogę zajrzeć do forum. Sprawdzam wtedy co chwilę, czy już wszystko w porządku i zwykle mi się wydaje, że to tylko ja nie mogę się dostać na stronę.

• 8 miesięcy później...

Bardzo dzisiaj dziwnie mi ta strona chodzi, na ogłoszenia, opinie, sklepy itd. wchodzę bez problemu, a na otwarcie zakładki forum czekam 10 minut....nie wiem co jest grane.....net chodzi mi szybko i wszytkie inne strony otwierają się od razu.....

A u mnie bez żadnych problemów. Szybko i skutecznie.

Ale miałem to samo jakiś tydzień temu - też długo trwało, żeby cokolwiek przeczytać/powrócić do wątku.

Przeszło jakby samo po jednym dniu...

Właśnie coś jest nie tak!!!

Myślałem że to mój laptop. Łączę się przez GPRS ale zawsze jakoś chodziło. Od wczoraj strona główna się otwiera nieco wolniej, ale zakładka forum to koszmar. Tak samo przechodzenie do tematów i powrót. Skoro i Wy macie takie same spostrzezenia, czyli PROŚBA do Lukara by sprawdził czy wszystko jest O.K.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.