Skocz do zawartości
IGNORED

Hyde Park - swobobne tematy,plotki,mity,legendy-:)

grynio

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz jak to z tą nadzieją jest....tym bardziej, że Jozwa Maryn powrócił w pełni formy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Podobno Foxbat jest szwagrem McGyver-a a pożarli się o to, że Mac nie chciał za flaszkę zlampizować dla foxa jakina.

Choć drudzy mówią, że to bzdura i tak naprawdę razem klepią mjuzikAndzelę (po tyłku)

No swobodnie pojechałeś Konankombo-:)

Przecież właśnie miało być, żeby nie klikać.

Ktoś może potwierdzić informację, że Stary Audiofil to poeta testowy Michała Wiśniewskiego ?

• Redaktorzy

Widziałem przedwczoraj Wiśniewskiego, jechał BMW serii 700 z jakąś panieną. Być moze była to Stary Audiofil? P.S. Ja tu nie zaglądam, ja tu piszę.

Ok,ok...już będę grzeczny.

Spoko, pełen luz :)

A Jozwo się nie przejmuj - on tylko obsikuje swój teren coby odreagować zlecenia literackie u Rydzyka (podobno pisze tam felietony)

AudiNoty za krótkie są na Nas.

Czytałem na forum jak inni tego słuchali i powiem jedno:

Mój tajski tuningowany wzmak rozjeżdża wszystkie AudioNoty.

Potwierdza to zresztą zięć Gagacka pozbywając się tego badziewia na ałdjogonie za 10% ceny zakupu.

AudiNoty za krótkie są na Nas.

Czytałem na forum jak inni tego słuchali i powiem jedno:

Mój tajski tuningowany wzmak rozjeżdża wszystkie AudioNoty.

Potwierdza to zresztą zięć Gagacka pozbywając się tego badziewia na ałdjogonie za 10% ceny zakupu.

Daj namiary, za taką cenę to se tego audionota kupię dla samego lansu ;-)

Daj namiary, za taką cenę to se tego audionota kupię dla samego lansu ;-)

Mac,

dałbym ci te namiary, ale chyba fabrika wykupiła i będą lampizować po forumowemu, pewnie im wstyd że wypuścili takiego babola:)

Dobra panowie, ale dosyć o handlu.

Porozmawiajmy lepiej o misji edukacyjnej forum.

Sytuacja czysto hipotetyczna : mój znajomy ma dobrego kolegę, który posiada kolumny o nie spotykanych walorach sonicznych w danym przedziale cenowym, a jak weźmiemy pod uwagę ceny używanych to już w ogóle cud, miód i orzeszki.

W jaki sposób wykorzystać portal do uświadomienia innym forumowiczom błędnej drogi w doborze sprzętu i nakierowania na dobór właściwych kolumn?

Przypadkowo sam posiadam te kolumny i w pełni potwierdzam ich wybitność, więc gra warta świeczki.

lenam

>>> Zanim przejdę do żartów, chciałem spytać, jak często bywacie w burdelu? <<<<

grynio

>>> Ja loguję się prawie codziennie:)<<<

W burdelu czy na forum :-)))

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

To są już burdele on-line, do których nie trza chodzić, a wystarczy się logować? ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Jasne! Trzeba mieć tylko odpowiedni interfejs oraz najnowsze sterowniki.:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

lenam

>>> Zanim przejdę do żartów, chciałem spytać, jak często bywacie w burdelu? <<<<

grynio

>>> Ja loguję się prawie codziennie:)<<<

W burdelu czy na forum :-)))

Na stronę sejmową:)

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zwolennik łagodności

Kryptowazelinka ;)

Też mi to przyszło do głowy. ;-)

Z drugiej strony jednak, to powszechne biadolenie na forum jest już nieco śmieszne i nużące, bo przecież autorzy całego zamieszania nie są chyba aż takimi durniami, żeby nie zdawali sobie sprawy, że zadanie ich przerosło. Póki co nadal żyjemy w ubogim, zacofanym i zaniedbanym kraju, więc niby dlaczego to forum miałoby być świetne? Jest, jakie może być.

Jedyne, co można napiętnować, to postawa administratorów i moderatorów - wdają się w marne pyskówki, strzelają fochy i wmawiają nam bzdury. Zamiast po męsku nazwać sytuację po imieniu.

zwolennik łagodności

. . -Zamiast nazwać sytuację po imieniu."

czyli; "To jest forum na które teraz nas stać, przez nas zrobione i nie jest to nasze ostatnie słowo! "

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.