Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepszy audiofil forum.

markowski

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Elbenroth od wypasionych klocow?- a może to tylko zmyłka? Przecież Rachwałd też odróżnia wkładki gramofonowe prawie jak pan Andrzej Analogowy. A może muls, cichy skromny bohater serwisu magnetofonów.

Czy też ten który sprzeczności doprowadzi do Ugody- wielki jar1?

Nie wstydźcie się kogo tu darzycie estymą?

Wy lepiej wiecie, ja tam tylko mogę coś tam przypuszczać.

Czekam więc na wasz RANKING userów.

https://www.audiostereo.pl/topic/70887-najlepszy-audiofil-forum/

"...bowiem wszyscy i tak świetnie wiedzą, że tym NAJ NAJ NAJ jest... discomaniek71! Jest cudowny!..."

O tak, bez wątpienia NAJbardziej osłuchany z nas wszystkich. W każdym swoim poście nie omieszka tego podkreślić...

Stawiam na discomaniaca

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Stawiam na discomaniaca

Czy w związku z tym nie powinniśmy rozważyć oddolnej inicjatywy zakupu prezentu dla naszego debeściaka71? Wydaje mi się, że np. zakup jakiegoś używanego pojazdu byłby miłym gestem, który dodatkowo ucieszyłby uczestników spotkań krakowskich. Ze swej strony deklaruję ufundowanie rocznego zapasu zapachów samochodowych.

zwolennik łagodności

Jak widać, są jeszcze dobrzy ludzie:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Redaktorzy

Jak widać, są jeszcze dobrzy ludzie:-)

Mam trzy opony zimowe do poprzedniego samochodu. Proponuję dokupić wóz do tych opon, to potem już tylko wystarczy wyszperać skądś czwartą Firestone, i będzie miał od razu wóz na zimówkach.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Mam trzy opony zimowe do poprzedniego samochodu. Proponuję dokupić wóz do tych opon, to potem już tylko wystarczy wyszperać skądś czwartą Firestone, i będzie miał od razu wóz na zimówkach.

A po co czwartą?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No proszę nawet lenam powrócił i do tego dyskutuje sam ze sobą:-) Jazzik szkoda że te privy gdzieś wsiąkły bo pokazałbym wszem i wobec jaki Ty erudyta jesteś:-) Tylko czemu tak mięsem rzucasz? Jak masz biedaku nerwy słabe to unikaj AS;-)

"...Jak tu wpadnie z ciętą ripostą, to moderacja będzie miała pełne ręce roboty,..."

Moderacja jaśnie oświecona jest siekierkowska - wycina.

A mnie się zdaje, że wyrafinowanego sarkazmu dm71 nie będzie w stanie rozpoznać nawet Najjaśniejsza Moderacyja. Meandry tego intelektu są zarezerwowane tylko dla wybranych.

O jejuńciu - jest! To od razu łapki wycałuję i pod kolanka złapię.

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ach lenamie nigdy nie dorównam intelektem tak Wielkiemu Umysłowi. Tym bardziej że działasz w dwóch osobach i to całkiem różnych płci. Zastanawiam się jak Ty to robisz... Wielki szacun.

No proszę nawet lenam powrócił i do tego dyskutuje sam ze sobą:-) Jazzik szkoda że te privy gdzieś wsiąkły bo pokazałbym wszem i wobec jaki Ty erudyta jesteś:-) Tylko czemu tak mięsem rzucasz? Jak masz biedaku nerwy słabe to unikaj AS;-)

disco, zedmij portki i pokaż wszem i wobec, że naprawdę masz na imie Kasia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.