Skocz do zawartości
IGNORED

Czy warto kupic dzis HK- 445

jack005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy wartto kupic wyzej wymieniony amplituner czy mozna go porownac klasa np do jakiegos modelu Yamahy jak sie ma podawana przez producenta moc wzmacniaczaHk 445 stereo 2*85 W 5.1 5* 65 W np; do Yamahy? cena okola 1500zl.Prosze o pomoc w podieciu decyzji. Dzisiaj kozystam z Yamahy 596 czy bedzie jakis istotny progres! co z ewaryjnoscia Harmanow??.Kolumny posadam infinity Delta 60 150W. 6om

https://www.audiostereo.pl/topic/70910-czy-warto-kupic-dzis-hk-445/

Stare Harmany calkiem calkiem :) Fajne wyjscia z tylu dobrze zbudowany i fajnie grajacy. Do nabycia widze ze sa jeszcze nowe za 3300 :> wiec jesli ten Twoj jest w dobrym stanie to sie oplaca. Ale moze wypowie sie ktos kto sluchal konkretnie ten model

Ja miałem AV-R 645 to samo tylko więcej mocy ,fajny amplituner klasowo podobny do Yamah serii 1700,jeżeli nic na nim nie będzie stało to warto jak masz coś do postawienia lub nie zapewnisz mu odpowiedniej przestrzeni to zapomnij,bardzo się grzeje.

Heh tak jak Dariusz przerabiałem 645, Straszny grzejnik! Jak nie zapewnisz porządnej cyrkulacji to jajka na nim ugotujesz :-) Moim zdaniem w większych pomieszczeniach ma lepszego powera niż Yamaha RX-V 1700. Tak czy siak nowy za 3k zł jest OK lub używka max do 2k zł w idealnym stenie.

Heh tak jak Dariusz przerabiałem 645, Straszny grzejnik! Jak nie zapewnisz porządnej cyrkulacji to jajka na nim ugotujesz :-) Moim zdaniem w większych pomieszczeniach ma lepszego powera niż Yamaha RX-V 1700. Tak czy siak nowy za 3k zł jest OK lub używka max do 2k zł w idealnym stenie.

Myslę że jednak powinieneś kupić go taniej,to już stary model,ja swojego 645,miał parę miesięcy i sprzedałem za 2000 tyś i to z problemami ,nawet szkoda mi go było sprzedawać za takie pieniądze,ale nie miałem miejsca ,bo musiał stać na nim cd,lub blu-rey albo central,i nie miałem wyboru ,ale szkoda mi było jak diabli ,bo grał naprawdę super.Teraz ciężko kupić coś co by tak zagrało w kinie to prawdziwe monstrum .

witam! Jest do kupienia HK 430 za ok 1tys czy warto doplacac do modelu 445 ponad 500zl.Czy roznica miedzy tymi modelami warta jest 500zl.Ile mozna dac za uzywany HK 355

Prosze o pomoc!

a moze jeszcze poczekac na ampli z nowymi zloczami chociaz narazie nie planyje kupna odtwarzacza blue- ray

witam! Jest do kupienia HK 430 za ok 1tys czy warto doplacac do modelu 445 ponad 500zl.Czy roznica miedzy tymi modelami warta jest 500zl.Ile mozna dac za uzywany HK 355

Prosze o pomoc!

a moze jeszcze poczekac na ampli z nowymi zloczami chociaz narazie nie planyje kupna odtwarzacza blue- ray

Według mnie nie warto dawać 500 pln więcej.445 ma hdmi ale nie ma w sobie dekoderów i to wszystko.Sam widziałem tego 430 na allegro i za 1000 to naprawdę nic nie znajdziesz lepszego,jak ci grzanie nie przeszkadza to bierz.

Mam wielki dylemat!! czy kupic tanio! fajny ampli bez nowych dekoderow czy jeszcze poczekac i kupic cos nowszego zaopatrzonego w nowe bajery czy warto??

Zawsze możesz czekać ale nie długo będą kolejne nowe dekodery i tak w kółko.

Zawsze możesz czekać ale nie długo będą kolejne nowe dekodery i tak w kółko.

No i to jest króliczek, którego można gonić bez końca. Dlatego tak jak kolega Darek radził podejmij męską decyzję i weź tego 430 bo nie warto w twoim przypadku dokładać 500 stówek do nowszego modelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.