Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup słuchawek do notebook'a

Mikel5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów!

Ponieważ jestem tutaj nowy nie wiedziałem gdzie wstawić ten temat, więc jeśli umieściłem go w złym miejscu to przepraszam i proszę przeniesienie ale nie kasowanie.

A więc od początku. Ok. pół roku temu zakupiłem sobie notebooka[Lenovo Y530(może się przyda)] i po zepsuciu moich Kossów(porta pro) Ciągle jadę na THOMSONach HED71(dostałem je gratis do MP3 którą kupiłem jaksieś 3 lata temu i grają całkiem dobrze lecz nie tego oczekuję po Kossach). Chciałbym zakupić jakieś pożądane(ale bez przesady bo wiem, że są słuchawki za < 800 PLN)słuchawki których głównym przeznaczaniem było by słuchanie muzyki z notebooka, czasem nawinie się jakiś film i YT, chciałbym je też wykorzystać do słuchania muzyki z telefonu(obecnie posiadam Nokię E66 ale przeżucę się na iPhone 4)i nie są odstraszające ponieważ chciałbym wyjść na ulicę(a że mam dopiero 15 lat to głowy nie mam dużej) Głównie słucham rapu/hip-hopu, jazzu, rocka, metalu, czasem jakaś klasyka(wiem, wiem rozrzutne typy muzyki ale cóż nie obejmuje jednego gatunku te to tylko przeważnie słucham).Ponieważ już trochę poszperałem po necie znalazłem kilka słuchawek(z których wybrałem jak narazie 2:

1. Philips HP8900(bardziej jestem skłonny ku tym ale cena)

2. Creative Aurvana Live

Dzięki za ewentualne odpowiedzi/podpowiedzi

jestem otwarty na różne propozycję

Pozdrawiam

Michał

https://www.audiostereo.pl/topic/71655-zakup-s%C5%82uchawek-do-notebooka/

KOSS UR 29 nie wiem ile teraz kosztuja ale do lapka i noki idealne. Dosc szczegolowe, muzykalne, cieple. Posluchaj bo warto, a moga Cie zaskoczyc no i cena nie zabija.

koss_ur292.jpg

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• 3 tygodnie później...

Któreś Z Kossa byłyby najlepsze,ale jeżeli skupiasz sie tylko na dwóch modelach podanych powyżej to zdecydowanie bardziej Creative Aurvana Live,miałem okazje kiedyś słuchać i jakość dźwięku jest naprawdę wysoka.

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

Zdecydowanie CAL!

Mam CAL! i Koss UR40.

CAL maskują słabość sprzętu pt. Laptop, a poza tym naprawdę w kategoriach obiektywnych są zdecydowanie lepsze. Mogą przeszkadzać tylko osobom, które nie lubią ocieplonego brzmienia.

Jak dla mnie brzmią ciepło, namacalnie, bardzo emocjonalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.