Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie chcielibyście spocząć po śmierci

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Co się chłopie dziwisz, że nie podzielają? :)

Każdden ma nadzieję, że truchło jeszcze kiedyś mu posłuży..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

hehe, patrząc na niektóre fizjonomie, na ich miejscu miałbym nadzieję że jednak nie posłuży.

Zresztą ja też, jeśli przyjdzie pożyć jeszcze ze 20 lat, to na tamtym świecie na swoją starą kukłę nie reflektuję, niech to rozwiążą inaczej.

he,he. Faktycznie niektóre fizjonomie lepiej skremować:) Co do innych światów to rozwiązania są obiecujące. Wystarczy ponoć uwierzyć w którąś z religii/filozofii i jesteśmy wszyscy Bogami.

Pozdrawiam

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja już wydałem wyraźne dyspozycje. Nie chcę, żeby mnie robaki wp***ły a na piramidę mnie nie stać ... :) Wiec mają mnie zjarać, a to co zostanie wysypać do Atlantyku. Grobu też nie potrzebuję, nuda tak w jednym miejscu - wolę sobie beztrosko żeglować po kres świata. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.