Skocz do zawartości
IGNORED

Pewnie Bana Dostane

Ciechomir

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie bo zauważyłem, że moderatorzy tu są szybcy i bezwzględni jak kobry.

Ale skoro przeszkadza tak bardzo zdublowany wątek, to czemu nie przeszkadza, że czas na forum jest w plecy 1 godzinę.

Godzinę do tyłu jesteśmy w stosunku do reszty państwa... buuuu

I pewnie to mój ostatni wpis, więc ciao...

P.S. Ktoś zaraz pewnie zacznie się popisywać znajomością stref czasowych, ale po co. Wszyscy widzą jak jest

eh

i jeszcze w emocjach nie w tym dziale. Już po mnie

https://www.audiostereo.pl/topic/72442-pewnie-bana-dostane/
Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 13 Października 2010 - chamstwo, prywatne wycieczki
Ukryte przez Yamnick, 13 Października 2010 - chamstwo, prywatne wycieczki

jamnik dawaj...hauhau.

jamnik jak cie swedzi to sie...podrap.

to jest chamstwo! jak mozesz! chamstwo i troling!

A w zakladce stereo kilka watkow do usuniecia i kilku panow do zbanowanie na 24h przez super administratora.

No chyba, ze juz mozna zakladac watki o wzmacniacze za 15 zebli i(lub), czy ten szrot nadaje sie na podstawke pod niszczarke, tudziez piekna donice.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Administratorzy

Ciechomir: dlaczego zakładasz, że dostaniesz bana za zgłoszenie błędu? Bez przesady... Czy czas jest pokazywany źle gdy jesteś zalogowany, czy wylogowany? Czy może w obu tych przypadkach?

Foxbat, kichanadeta: przepraszam, co Wasze posty mają wspólnego z tym tematem?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

jozwa, napisz mi prosze, jakie zaslugi by zostac moderatorem tak zacnego forum posiada imc Yamnick z tak duzym stazem na forum... no bo od kwietnia to masa czasu....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Nie wiem, nie znam osobiście. Zapewne zgłosił się do tej pracy jako ochotnik z forum, tak jak pozostali moderatorzy. Jeśli przestaniesz lampizować wszystko, to też będziez miał szansę, zawsze byłem zwolennikiem resocjalizacji przez pracę.

Bo na razie, to jak wynika z twojego przypadku, staż to nie wszystko.

rozumiem, taki czlowiek znikad, samotny rewolwerowiec.... no to mamy siedmiu wspanialych... fajnie.... duzo mowi o samym AS ..... ROTFL...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

tak teraz bywa .nie ma fachowców.Budowlani brani z pod budki z piwem.Wystarczy ze som.

genaralnie WIDAC..... ze tlumow nie bylo.

ale łun tez sie resocjalizuje.Sam to napisał w CW?

• Redaktorzy

"no to mamy siedmiu wspanialych... fajnie.... duzo mowi o samym AS ..... ROTFL..."

A ilu powinno być, aby sprostać twoim wygórowanym wymaganiom?

nie, no moga byc.. są tacy męscy :)

Super moderator - moj bahater.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

>>>jozwa maryn,

"...Nie wiem, nie znam osobiście. Zapewne zgłosił się do tej pracy jako ochotnik z forum, tak jak pozostali moderatorzy..."

Przepraszam, że ośmielam się zapytać, ale dawniej aby zostać moderatorem był wymagany tytuł magistra, uzyskany na Wydziale Leśnym SGGW-AR. Do wykonywania roboty wykwalifikowanego drwala było to podobno potrzebne. Czy to już nieaktualne?

Pozdro,

Yul

Nic mi o tym nie wiadomo, nie wiem też, aby którykolwiek z moderatorów nosił akurat taki stopień.

Eee tam - w konia Cię robią! Dyplomy pochowali do szuflad. Przecież po tym jak wpisy rąbią widać, że to dyplomowani drwale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.