Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Lampy Amperex Są Dobre Do Wzmacniacza Z Mos-Fet Czy S.a Leprze Od Nich.

MMmaxym

Rekomendowane odpowiedzi

Za jakie pieniądze moge kupić lampy Amperexa czy sa to dobre lampy do 200 zł za komplet e88cc,znajomy mi poleca właśnie ten rodzaj, mają być zastosowane w pre przedwzmacniaczu i końcówce są 4 szt ,w przedwzmacniaczu 3.końcówka jest na mos-fet.I pytanie jakie różnice w dzwieku mają poszczególne firmy,które by były godne polecenia przez Panów.Zależy mi na rozdzielczości i nie za ostre.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 24 Października 2010 - Nie na temat
Ukryte przez Yamnick, 24 Października 2010 - Nie na temat

Nie kupuj żadnych lamp. Najpierw kup słownik ortograficzny. Oczy bolą od samego patrzenia.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 24 Października 2010 - CHAMSTWO !!!
Ukryte przez Yamnick, 24 Października 2010 - CHAMSTWO !!!

k**wa huju j**any jutro za***ie ciebie, kup sobie słownik na przeżycie bo mnie wk***iłeś i weż zapakuj swoje lampy, do h*ja nie podobne i nie wciskaj kitu ludziom o lampach bo nie masz pojęcia o elektronice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.