Skocz do zawartości
IGNORED

jaki odtwarzacz do ROTELa RA 1520?

Kriso81

Rekomendowane odpowiedzi

Też kupiłbym do kompletu RCD-1520. To dość chwalony odtwarzacz płyt CD w rozsądnej cenie. W zestawie z dedykowanym wzmacniaczem Rotela tworzący zgraną, synergistyczną parę. Co nie oznacza, że nie warto rozejrzeć się za innym :)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Też kupiłbym do kompletu RCD-1520. To dość chwalony odtwarzacz płyt CD w rozsądnej cenie. W zestawie z dedykowanym wzmacniaczem Rotela tworzący zgraną, synergistyczną parę. Co nie oznacza, że nie warto rozejrzeć się za innym :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

na tej stronie nie ma on pochlebnych opinii, a wiem że what HIFI bzdur nie piszę (tak jak inne gazety). Nie wiem czy nie będzie ograniczać wzmaka RA 1520?

jakby ktoś mógł opisać brzmienie tego cdeka byłbym bardzo wdzięczny.

Ukryta Zawartość

Najlepiej wypożyczyć ten CD-ek z Top Hi-Fi - posłuchać samemu i następnie zadecydować. Żaden, nawet najlepszy cudzy opis nie zastąpi własnego doświadczenia.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

• Moderatorzy

cd 1520 musisz odsłuchać sam, to ty wydasz ewentualnie kasę, model ten stanowi " komplet" z twoim piecykiem więc nie sądzż aby go ograniczał

recenzjami w prasie się nie sugeruj - biorą kasę za literówkę i testujący może mieć inny gust

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Ukryta Zawartość

na tej stronie nie ma on pochlebnych opinii, a wiem że what HIFI bzdur nie piszę (tak jak inne gazety). Nie wiem czy nie będzie ograniczać wzmaka RA 1520?

jakby ktoś mógł opisać brzmienie tego cdeka byłbym bardzo wdzięczny.

3 na 5 gwiazdek to zadna rewelacja , marantze za połowe tej ceny dostają 4/5. Polecam 6003 ( miałem 6002) i rewelacyjny budżetowy cd ( bardzo uniwersalny jaezlei chodzi o materiał muzyczny)

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

3 na 5 gwiazdek to zadna rewelacja , marantze za połowe tej ceny dostają 4/5. Polecam 6003 ( miałem 6002) i rewelacyjny budżetowy cd ( bardzo uniwersalny jaezlei chodzi o materiał muzyczny)

dla mnie marantz wygląda tandetnie szczególnie te plastiki po bokach z przodu, choćby miał super dźwięk w co wątpię bym go nie kupił. chyba posłucham tego rotela rcd 1520 i rcd 06se.

Znam ten bol, bo identyczna zagwozdka towarzyszy mi od pol roku, kiedy zakupilem RB1582 wraz z RC1580, ale jak mialem wydac jeszcze na cd SERII 15 to juz mi troche rura zmiekla i postanowilem ochlonac...

Znam ten bol, bo identyczna zagwozdka towarzyszy mi od pol roku, kiedy zakupilem RB1582 wraz z RC1580, ale jak mialem wydac jeszcze na cd SERII 15 to juz mi troche rura zmiekla i postanowilem ochlonac...

i coś kupiłeś? zastanawiasz się nad czymś?

Narazie nic nie kupilem, bo naleze do ludzi, ktorzy dlugo dojrzewaja do decyzji i generalnie maja klopot przywiazac sie do jednej opcji. W tej chwili uzywam odtwarzacz NADa, ktory jako jedyny oprocz interkonektow i przewodu glosnikowego, przetrwal czas zmian, czyli zakup Roteli i nowych kolumn glosnikowych.

HOBBYSTA

Jak ochłoniesz to wejdź w link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) może uda Ci się nabyć do kompletu :)

Pzdr.

Ukryta Zawartość

"Lampa nie umiera nigdy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.