Skocz do zawartości
IGNORED

recenzje prasy audiofilskiej

troy

Rekomendowane odpowiedzi

Do testów odsłuchowych proponuję zatrudnić schizofremika. Pozwoli to zaoszczędzić na pensji dla dwóch recenzentów. Oczywiście obie osobowości powinny mieć możliwie różne gusta brzmieniowe.

Trochę trudno jest mi sobie wyobrazić polemikę pomiędzy tą/tymi osobowościami, ale to forum widziało już niejeden monolog/dialog forumowicza ze samym sobą. Nie chcę oczywiście wskazywać nikogo. Jeśli to ten przypadek, o którym myślę, to powinien sam się wskazać, tylko czy to on sam siebie wskaże, czy odwrotnie??? :)

no, to moze ja tak zasadniczo - kiedy wreszcie ten pierwszy numer? i czy nie lepiej byloby przemianowac tytul na inny - audiostereo.pl - na przyklad? ktos poddal ten pomysl wczesniej w tym watku pod rozwage; uwazam, ze to jest strzal w dyche. nalezaloby tylko wylonic zespol redakcyjny. akurat to jest proste. majo nadaje sie na kazde stanowisko redakcyjne, poza stanowiskiem editor in chief. uwazam, ze majo jest fantastyczny, zeby likwidowac hamasowskie zapedy audiofilow, kosic belkot mlodych redaktorow i wypuszczac tylko takie teksty, ktore beda albo pokupne, albo kontrowersyjne (na jedno wychodzi). ba! moze to robic za darmo! i majo zapewnia, ze za darmo, znaczy spolecznie, bez prowizji, bez stalego wynagrodzenia. oczywiscie do czasu przekroczenia progu rentownosci.

ale o to sie nie obawiam - mysle, ze miesiecznik audiostereo.pl bez trudu lyknie na poczatek polska edycje hfch, potem audio-video, potem audio. z hfim - po pewnym czasie - bedzie dzielil rynek.

prosze jednak pamietac - nie wystarcza pieniadze i pomysl. potrzeba dobrego redaktora. jak majo. nadredaktorem absolutnie idealnym bylby jozwa maryn. hm... konflikt osobowosci. ale czy ja wiem?

>Do testów odsłuchowych proponuję zatrudnić schizofremika. Pozwoli to zaoszczędzić na pensji dla

>dwóch recenzentów. Oczywiście obie osobowości powinny mieć możliwie różne gusta brzmieniowe.

Nieśmiało zaproponuję: Elberoth?;-)

>jar1

No tak nie brałem pod uwagę, że może być więcej niż dwie osobowości ;)

Kurcze może całe to forum to kilka osób z dziesiątkami nicków? Nie ma oczywiście w NAS złej woli, po prostu w zależności od hmm... tego kto ma kontrolę nad rącami i oczami w danym momencie ten się loguje pod sobie tylko znanym nickiem.

Mocno naciągane, bo w końcu z tej stronki atakują cookies i w końcu możnaby się samemu ze sobą połapać, że coś nie gra gdy przy n-tym logowaniu wskakuje jakiś obcy, ale znany z dyskusji nick. No i ta prędkość przełączania osobowości??? Chyba jar1 nie mam Cię w głowie, bo gdzieś Cię widziałem, ale może mi się uroiło??? Cholera tylko skąd te fotki?

Nie - ja się nie nadaję na schizoredaktora - za dużo pytań sobie zadaję. Długo bym nie ujechał ;)

Magazyn audio, 1 Lut 2006, 08:30

>McGyver, 1 Lut 2006, 03:55

>

>>Powyższy mój wpis rzecz jasna jest odpowiedzią na to co napisał Magazyn:

>>

>>"A tak odbiegając troszkę, muszę przyznać, że zainteresowanie z jakim spotkała się możliwość

>>propagowania nurtu DIY na łamach Magazynu Stereo było na wysokim wprost ZEROWYM poziomie. A to

>>świadczy, że chętnych do budowy jest wielu, a do udostępniania projektów prawie nikogo."

>>

>>Muszę przyznać że jest w tym sporo racji. Poza mną nikt nie zaproponował udostępnienia projektu.

>Ale

>>też i odpowiedzi magazynu na moje postawienei się do dyspozycji nie było. Zatem marudzenie

>Magazynu

>>jest bezpodstawne, gdyż nie stworzył "mozliwości propagowania nurtu DIY na łamach". Moje

>postawienie

>>się do dyspozycji pozostało bez odzewu.

>

>Stwierdzam fakt, a wierzę, że na tym forum siedzą główni DIY'owcy kraju. I proszę nie mówić o

>tendencyjności, marudzeniu czy sklerozie. Jedno pozostaje faktem (i tu jest problem), że

>zaprezentowanie swojego projektu w magazynie może nie przynieść wymiernych korzyści w porównaniu z

>periodykami o ogromnym nakładzie. Ja ze swojej strony ponawiam informacje o możliwości udostępnienia

>kilku stron na ciekawy projekt DIY i jeśli ktoś ma ochotę udostępnić takowy, podpisując się pod nim,

>czekam na informacje.

McGyver - w ostatnim zdaniu jest informacja dla chętnych.

Namawiam na rubrykę " Prawo Inżyniera Mamonia", czyli "Ludzie lubią to co znają" .

O tym ,jak wiele tracą audiofile nie wychodząc poza wydeptane scieżki. Może byc i bezkompromisowo...

namelessclub, 8 Lut 2006, 08:04

>Ja ze swojej strony ponawiam informacje o możliwości

>udostępnienia

>>kilku stron na ciekawy projekt DIY i jeśli ktoś ma ochotę udostępnić takowy, podpisując się pod

>nim,

>>czekam na informacje.

>

>McGyver - w ostatnim zdaniu jest informacja dla chętnych.

O żesz kurde, toż już kilkakrotnie INFORMOWAŁEM że jestem chętny. Jak mam to zrobić żebyś zauważył? Drukowanymi literami?

Tylko wyślij e-mail i będzie dobrze. Nie będę wysyłał e-mail'a z informacją o ...e-mail'u. Znaczy rozumiem, że mogę oczekiwać na kontakt (z informacją czego miałby dotyczyć projekt - oczywiście).

stempur, 16 Lut 2006, 13:41

>Magazynie Audio, namelessclub (jak się do Viebie zwracać?)

>

>Czy w empikach też jest od dziś?

Nie będzie w empikach.

Wielomodułowe - takie do których można wejść do środka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.