Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz przenośny do Ipoda Touch 3G 32GB

Crash Override

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Player: Jak w temacie.

Muza: Każda praktycznie

Cana: jak naniższa

Rozmiar: max na wielkość toucha

Cena: używki bo tańsze a tak poza tym to do 250zł chyba

Doświadczenia: Poprzedni Player(Creative XFI, 16GB) + E5; Mój Touch + E5 = MASAKRA!!! Ten wzmak to nie wzmak - podgłaśnia ale tak mocno niszczy dźwięk... Ok, z Xfi cudów nie ma i bez E5 ale z Toucha bez Fioo jest naprawdę dobrze. Tak więc coś z wyższej klasy niż E5.

Dodatkowe wymagania/zastosowania: Mam kompa ze zinegrowaną a do niego podpięte Logi Z5500 - wszystko fajnie: w grach, filmach ale muza kuleje... Xbox zapodaje albo Dolby albo DTS, filmy z kompa albo Dolby, albo DTS albo Pro Logic II Movie a więc spoko. Muzy słucham na trybie Stereo X2 - z tego co mi się wydaje to jednostka sterująca Logów nie przetwarza wtedy dźwięku aż tak bardzo tzn. 96 i 24 na wyświetlaczu się wyświetla także coś tam robi. Podłączonego kompa mam przez Coaxa i tak by zostały, tylko, że podpiąłbym Wzmaka słuchawkowego przez USB a potem jackiem do logów tj. jednostki sterującej. Czy wzmaczek by się nie spalił? Lepiej by było co chodzi o dźwięk(tym sposobem puszczałbym tylko muzykę i tylko z kompa)...

Typ: Nufoce Icon Mobile bo:

- fajnie polepsza dźwięk

- jest mały

- daje kopa słuchawkom

- Działa przez USB z kompem

- jest fajna oferta(za kilka godzin się kończy)

Nuforce? Czy coś innego? Podstawowe zadanie to część zestawu mobilnego(podpinanie do kompa to fajnie jakby było a jak nie będzie to nie; nie zdziwię się jak nie pójdzie bo przecież Z5500 to 500WAT RMS.)

Słuchawki - jestem w trakcie kupowanie, dyskusja w innym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.