Skocz do zawartości
IGNORED

Dalszy rozwój w dziedzinie audio...

STi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na wstępie zacznę od tego, że mój rozwój w dziedzinie audio zakończył się w 2007r. W tamtym czasie po raz ostatni byłem w posiadaniu SB live! + Monitory na Tesla ARN150 oraz ARV104 + Technics SU-v570 i Sony CDP-295 i wszystko grało pod PC. W sumie grało to nie najgorzej. W 2008 r. zrobiłem coś czego się nie robi, zaminiłem to powyższe połączenie na kino domowe Philips MX-3800D with w00x i dołożyłem laptopa. Dźwięk umarł a Moje czujniki dźwiękowe wraz z tym kinem. I tak stoi sobie to kino i nawet nie chce mi się go włączać. Postanowiłem reanimować moje uszy i sprzęt zarazem. Kino wypycham do żyda. Mam na to ok. 1500 zł i teraz nie wiem co dalej. Pokój 2.3m x 2,5m. Muzyka, której słucham po za domem to : Ambient, chillout, country, blues, jazz, trance, muzyka jamajska. Trochę mp3 a trochę flac.

Skupiam się raczej na 2.0 + słuchawki. Wobec czego po wnikliwej analizie internetu wyszło, że najlepszym rozwiązaniem do tej kwoty to :

1) Microlab solo 6c

2) uDac 2 lub Fiio7

3) Creative Aurvana live! (zwane CAL!)

Nic mi więcej nie przychodzi do głowy. Pomożecie w doborze i przeanalizujecie mój temat ?

https://www.audiostereo.pl/topic/74253-dalszy-rozw%C3%B3j-w-dziedzinie-audio/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.