Skocz do zawartości
IGNORED

Brak wpisów przy logowaniu o sobie!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dotychczas, nikt nie poruszył tego tematu. Czemu, co po niektórzy nie wpisuja nic do rubryki? Myslicie, że Lukar zrobił ja dla jaj? Czytając, mogąc zagladnać do niej, wiem z kim mam do czynienia: wiek, zainteresowania, posiadany sprzęt, ewntualne namiary. Czyżby Ci, którzy pozostawili wolna kratke się czegoś wstydzili?

https://www.audiostereo.pl/topic/7437-brak-wpis%C3%B3w-przy-logowaniu-o-sobie/

Ja często zaglądam do "o mnie" autorów postów. Cokolwiek bym tam znalazł (imię, miejscowość, sprzęt, upodobania, mumer buta, a może wierszyk - to naprawdę nieistotne) sprawia, że jesteście dla mnie mniej anonimowi. Nie tylko nowi, również ci, których wypowiedzi wielokrotnie czytam. A kiedy jest pusto... czuję się trochę rozczarowany.

Przypuszczalnie wiekszosci sie nie chce. :)

Zydelek

Część sie niestety boi ( troche słusznie) ze zostanie schlastana bo ma mini-wieze philipsa albo slucha muzyki dance/pop/techno niepotrzene skreslic; a już broń Boże jedno i drugie :)

A że można podać fałszywe dane to juz inna sprawa :)

Ja również często zaglądam do "o mnie", ale jak ktoś zostawia tam puste miejsce, to jego broszka. Jasne że fajnie jest wiedzieć z kim się gada, ale z drugiej strony należy uszanować jego wybór.

Napewno jest i plus takiego zachowania!

Jest nim niewątpliwie brak łgarstwa. Zamiast łgać, lepiej nic nie pisać.

Nie wiem, czy ktos zwrócił uwagę na moja prosbe spotkania z Lacrimozą. W ostatnim tygodniu maja jadę na miesiąc do USA. Zaproponowałem spotkanie. Dziwi mnie fakt, że po wpisie "cisza".

...pisac kazdy może co slina na jezyk przyniesie... ot tak sobie nucę....

Za namową, oto jest i opis hehe jak będzie więcej czasu coś ambitniejszego siewalnie kto wie może wierszyk ;-)

zorro: teraz Twoja kolej jak bedą nas chlastać to przynajmniej nie będziesz sam :-)

A JA SIE TEŻ OPISZE A CO MI TAM FACECIK MI WJECHAŁ NA ABISZYN ;LUBIE LEZEĆ W FOTELU I SŁUCHAĆ CISZY ,W POKOJU PO 1h LUZIK I ODPALAM ŚILNIKI CZEKAM NA PORUSZENIE ALE EFEKT JEST ZAWSZE TEN SAM NIE ZAWODNY WYPEŁNIA POMIESZCZENIE CISZA I TYLKO SŁYSZE KOMENDY WYDAWANE W ODDALI SZUM FAL I COS CO MOZE KOMUŚ WYDAWAC SIĘ ZŁEM ALBO STRACHEM BO KADŁUB AŻ CZESZCZY Z WYPEŁNIENIA CIŚNIENIEM OGROM MOCY TA POTĘGA STABILNA NIEWZRUSZONA CHOŚ W CIĄGŁYM RYCHU DRGA POWIETRZE STATEK NIEWZRUSZONY JESZCZE NIZEJ OPADA NA DNO MOŻNA NIŻEJ ?>JESZCZE TAK ALE NIE RYZYKUJE TAK NISKO TO TYLKO WALENNIE SŁYCHAĆ A MNIE MOŻE NAMIEŻYĆ JEDYNIE SONAR I TO O POTEŻNYM ZASIEGU NIE MA MOWY ŻEBY COS MULIŁO ALBO NIEGRAŁO WSZYSTKO PRZEJŻYSTE CHOĆ NA TEJ GŁEBOKOŚCI CZEBA POTĘZNYCH LEFLEKTORÓW I MOCNYCH LAMP ALE TO NIC JEST POTEŻNY ZAPAS MOCY .SŁYSZE TEN RUCH WIRNIKÓW JAK ŚMIGŁA HELIKOPTERA W ZWOLNIONYM TEMPIE ODDAJĄ CAŁĄ MOC I TEN OBRAZ PRZEPIĘKNY NA GRANATOWO -AKSAMITNYM TLE CHOĆ JESZCZE JEST COŚ DALEJ ...DELIKATNA POŚWIATA ZIELENI PRZYGASZONEJ ,ROŚWIETLONEJ ŁUNĄ ŻÓŁTEGO-ZŁOTEGO ŚWIATŁA TAK TO WIDAC BRZEG I POCZĄTEK WSZYSTKIEGO...OPADAM WOLNO SPOKOJNIE DELIKATNIE MUSKANY ŚWIATŁEM MYŚLAŁEM ŻE MAM ZAMKNIETE OCZY ALE NIE, WSZYSTKO ROZEGRAŁO SIĘ TU I TERAZ I W TYM CZASIE, NIEPRAWDOPODOBNA ARIIA SZCZEGÓŁW ATAKUJE. TYM RAZEM JUZ WIEM ŻE NIE ZDOŁAM TEGO OPANOWAĆ EXSPLOZJA DRESZCZY PRZEBIEGA PO CAŁYM CIELE I CAŁYCZAS NAGLE STAJE W MIEJSCU ...A JA WRACAM DO SIEBIE.

Czasem zaglądam do zakładek chciażby po to aby się dowiedzieć z kim mam przyjemność.

Jeśli ktoś prosi o pomoc np. zakup Jamo Flat to miłoby było zobaczyć przynajmniej adres e-mail.

Niekoniecznie trzeba się rozpisywać o sobie ale podanie miejscowości i e-maila

warto byłoby umieścić.

Andrzej

WITAM ! Juz siedze cicho myślałem ze tu trzeba pokrzyczeć zeby cie zauważono :) ale nie więc dzieki za rade wiem z ortografii jestem cieniaż ale mam chyba dyslekcjie i to wszystko tłumaczy :)a cos tam postaram sie napisac o sobie ale i o moim systemie też ,tylko jedna rzecz mnie nurtuje cd czy gramofon ?

Ten temat juz był, niekogo do niczego nie da się zmusić.

Fajnie jest gdy ludzie coś o sobie skrobną, poniewa ci co pytają dają jakieś dane wejściowe, a gdy ja chcę o coś zapytać mam dodatkową wskazówkę, czy to właściwa osoba.

Ponad to wiele osób z forum umawia się prywatnie na odsłuchy itd. Jakoś inaczej to wygląda gdy jest to soba nie anonimowa.

Dlaczego niektóre osoby udzielające rad, wpowiadające opinie chcą pozostać absolutnie anonimowe? Wstydzą się swoich wypowiedzi?

Na pewno łatwiej bić pianę i przypinać wszystkijm łatki pozostając anonimowym.

Czy ja wiem? Ja uważam że realizacja nagrań bluesowych nie może być krystalicznie czysta i przejrzysta. Musi coś zostać z tego brudu i chropowatości - inaczej muzyka traci na wiarygodności. Dla mnie sposob nagrania tylko dodaje mocy i uroku tym płytom.

Chyba sie wszyscy zgodzą że acdc z okresu ze scottem grali bardziej bluesa niż jakikolwiek inny gatunek:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.