Skocz do zawartości
IGNORED

Nic tu się nie da wpisać

kazik

Rekomendowane odpowiedzi

Lukar zapewne wprowadził to, aby każdy zwięźle wyrażał to o czym jest wątek... zdarzały się już ekstremalnie długie wpisy, i moim zdaniem lepsze jest to rozwiązanie... ew. można by pomyśleć o lekkim wydłużeniu limitu i kilka znaków, ale tak jak jest myśle, że jest dobrze (a napewno lepiej niż było poprzednio)...

Wiem sova że powinno być ograniczenie, ale 40 znaków to ciut mało moim zdaniem.

Chociażby zapytanie o jakikolwiek utwór z klasyki + tekst "jakie wykonanie?" jest niemożliwe. Zapytanie o cokolwiek jest niemożliwe bez dobrego sprecyzowania o co chodzi. No chyba że tylko ja mam ten problem?

nie, miałem taki sam problem m.in. przy wątku z koncertem Griega... trzeba nieco pogłówkować, ew. poprzerabiać temat, aby został sens.. oczywiście jestem za wydłużeniem ale tak, żeby temat nadal zostawał max. w jednej linii przy rozdzielczości 1024x768...

• 3 lata później...

inżynier, 30 Mar 2004, 21:20

>odwiedza! ->rogus, werset to w Koranie, a tu to wers ;))

>Pozdrawiam!

fiu, fiu, enzynier a rady daje na temat języka,

fiu, fiu - koniec świata będzie niedługo!

Witam

kazik, 29 Mar 2004, 02:07

>bo w 40 znakach niczego nie da się ująć. Skąd to ograniczenie i po co, kiedyś go nie było?

Kiedyś go nie było i jak to wygląda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.