Skocz do zawartości
IGNORED

Push-pull wysiadl kanal.

fafarskid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam prosbe do bieglych w ukladach kolegow. Chcialbym sie wstepnie rozeznac co moglo wysiasc w moim wzmaku. Jest to Ayon Spirit, push-pull na KT88. Okolo 2 miesiace temu gral jakis czas na zepsutej lampie mocy, gdyz nie zdawalem sobie sprawy ze cos jest nie tak. Po wymianie lamp wydawalo mi sie ze jeszcze cos slysze czasem, ale pozniej wydalo mi sie ze juz przeszlo i jest w porzadku. Niedawno kupilem kolumny trudne do wysterowanie i dalem mu ostry wycisk. Podczas tych testow wysiadl jeden kanal. Wlasnie ten, w ktorym grala zepsuta lampa i w ktorym cos tam niby pozniej slyszalem. Odbylo sie to w sposob, ze dzwiek w kanale zanikl na kilka sekund po czym wrocil na krotko i potem nastala cisza. Sprawdzilem bezpiczniki i wszystkie lampy i sa ok. Moje pytanie jest jak na poczatku. Co moglo ulec usterce? Jakie czesci, uklady to moga byc?

Pozdrawiam i z gory dziekuje za diagnoze zyczliwym. :)

https://www.audiostereo.pl/topic/74704-push-pull-wysiadl-kanal/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.