Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Z Chorwatami też jest smaczek. Pokonali i wyeliminowali Anglię z Euro, a ostatnio Angole stwierdzili, że będą kibicować Polakom, bo to jedyna najliczniejsza nacja na wyspach - no i mamy rewanż dla Angoli, którzy ciągle kombinują jak zarobić na Euro08 ;-)

pozdrawiam F.

Niemcy nie wierzą w sukces swojej drużyny na Euro2008

w internetowej sondzie sport bilda głosują na zajęcie 4 miejsca w grupie ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam F.

Panowie, jest dobrze, będzie chociaż jedna bramka - z Austrią ;-)

co do pozostałych zespołów chyba nikt nie ma wątpliwości?

i mecz o wszystko i szybki powrót do domu...

a potemmrozliczenia, piechniczek w domu w wiśle, myśl trenerska będzie się mundrzyć, ślinotok z gęby gmocha itp, itd

a dziś to już k...wa szlag mnie trafia

barany w tvp nie dają nawet skrótów z LM

to jest właśnie pieprzona bolanda :-OO

• 3 miesiące później...

Ani śmiać, ani płakać tylko lać. Qrwa graja skandalicznie i to z przecietnie grającymi "Bushmenami"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kompromitacja!

Po dziesiejszym meczu na miejscu polityków należy rozważyć ZAKAZ uprawiania piłki nożnej. Nasi piłkarze to ofermy. Pieniądze jakie są marnotrawione na ten sport powinne zasilać płace lekarzy a fundusze przeznaczone na budowę stadionów powinne być wykorzystane na unowocześnianie szpitali. Nie ma wytłumaczenia- trener, brak formy itd. Piłkarz to nie kobieta- więc dolegliwości nie tłumaczą. Dzisiejszy pokaz to kompromitacja naszej drużyny.

Nie no, bez przesady; graliśmy podobnie jak ostatnie 25 meczów, z tym, że dzisiaj mieliśmy po prostu mniej szczęścia, gorszą kadrę, słabszą dyspozycje poszczególnych piłkarzy i nie zapominajmy o najważniejszym - cel już został osiągnięty w październiku - awansowaliśmy; kasa podliczona, jeszcze nie wypłacona, ale już w myślach wydana; już więcej nic nie będzie - brak wyszkolenia technicznego (od lat tak jest z małymi wyjątkami), brak przygotowania fizycznego (od zawsze tak jest i tego akurat zrozumieć nigdy nie mogę), brak pomysłu na grę - jak nie ma dwóch powyższych atutów to i nie ma pomysłu i nawet Leo nie pomoże, brak ambicji na miarę innych zespołów - no cóż Szkotami nie jesteśmy; jak będzie jeden punkt na naszym koncie po fazie grupowej to będzie sukces; od lat awans do finałów takiej imprezy jak MŚ, czy ME to szczyt mozliwości naszego zespołu i zanosi się, że długo tak będzie, bo sam Leo ze swoim sztabem tego nie zmieni; nie ma co kupowac nowej plazmy przed ME:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kmicic

o mnie | ignoruj | PW

stat: 191 / 32 / 0

26 Mar 2008, 23:00

Kompromitacja!

Po dziesiejszym meczu na miejscu polityków należy rozważyć ZAKAZ uprawiania piłki nożnej. Nasi piłkarze to ofermy. Pieniądze jakie są marnotrawione na ten sport powinne zasilać płace lekarzy a fundusze przeznaczone na budowę stadionów powinne być wykorzystane na unowocześnianie szpitali. Nie ma wytłumaczenia- trener, brak formy itd. Piłkarz to nie kobieta- więc dolegliwości nie tłumaczą. Dzisiejszy pokaz to kompromitacja naszej drużyny.

W stosunku do wielu innych zawodow i jakosci wykonywanej pracy lekarze zarabiaja ZA DUZO. Na pewno znajdzie sie inny cel na ktory warto przekazac te pieniadze.

>psg, 26 Mar 2008, 23:22

>...nie ma co kupowac nowej plazmy przed ME:)

Ja bym tam trochę plazmy (prawdziwej) rzucił na siedzibę PZPN i na

naszego Miśka. Pamiętacie jeszcze, jak miesiącami podawał się do dymisji?

I co? Zrobił wszystkich w konia!!!

Jestem Europejczykiem.

>psg, 27 Mar 2008, 00:06

Nie ma sprawy :-).

Ale czy nie wkurza was chociaż trochę sposób, w który Misiu wszystkich

wyrolował? Właściwie już był załatwiony, juz było po nim i co?

Chyba sporo Machiavellego się naczytał :-(.

Jestem Europejczykiem.

• 2 miesiące później...

Oglądam to tylko dlatego, że mam Polsat Sport w HD i z ciekawości tak sobie włączyłem, żeby obadać jak to wygląda. No i powiem tylko tyle, że jakość obrazu zaskoczyła mnie dużo bardziej niż wynik meczu...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla, 8 Cze 2008, 21:44

>Oglądam to tylko dlatego, że mam Polsat Sport w HD i z ciekawości tak sobie włączyłem, żeby obadać

>jak to wygląda. No i powiem tylko tyle, że jakość obrazu zaskoczyła mnie dużo bardziej niż wynik

>meczu...

może akurat leciała bitwa pod Grunwaldem ;) ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.