Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Broy,nie w tym rzecz !

wk***iają mnie jednomeczowi kibice!

A,takich na AS wprost niemiara,załóżmy mecze Wisły!

Zresztą,troszkę łyknowszy dzisiaj ,więcej drapać już nie chcę,FZ z tobą

-:))

No kurde lubię tego motherfuckera!

szacun

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak:

Legia: Dusan Kuciak - Artur Jędrzejczyk, Michał Żewłakow, Inaki Astiz (70. Moshe Ohayon), Jakub Wawrzyniak - Maciej Rybus (90+3 Jakub Rzeźniczak), Ariel Borysiuk, Ivica Vrdoljak, Janusz Gol, Michał Kucharczyk (84. Michał Żyro) - Danijel Ljuboja.

W sumie 9 Polskich piłkarzy,porównaj z Wisłą!

Część wychowankowie.

nie zmienia to faktu, że wynik legi był dziełem PRZYPADKU, tak to trzeba nazwać.

nie wiązać czasem z jakością i poziomem

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Raczej wynikiem zlekceważenia przez Karpina który nie wystawił kilku czołowych zawodników. Ale szczęściu trzeba pomóc i Legia to zrobiła.

Ciekawe co będzie dalej, losowanie mieli przyzwoite.

Jestem Europejczykiem.

Spoglądając na to przez pryzmat naszej ekstraklasy,cienko ten występ grupowy może wyglądać.Lechia w Krakowie wypunktowała Wisełke...wyraźnie.Legła ma najłatwiejszego przeciwnika-ŁKS i w poniedziałek zobaczymy jak z nią jest.

Losowanie niezłe, mogli trafić gorzej. Wg mnie mecz rewanżowy ze spartakiem to najlepszy mecz Legii w przeciągu kilku lat, o ile nie kilkunastu. Można owszem mówić o szczęściu, ale zauważcie że Legia nie dała wogóle zagrać nic spartakowi w 2 połowie. Jedyne co można było się czepiać to posiadanie piłki - jak odebrali piłkę ruskim to zaraz leciało dalekie podanie w buraki. Ale zwycięzców się nie ocenia. Mam nadzieję że dalej tak będą grać w lidze europejskiej.

Mecz był fantastyczny,zmiennicy w MU wznieśli się na szczyty,zmiennicy w Arsenalu/brak 8 podstawowych/ dali dupy.

Szczęsny, mamy powód do dumy,mimo straconych 8 bramek,to najwyżej oceniony zawodnik Arsenalu w/g opinii prasy angolskiej!

Smutek !

Przegrana Jagi !

a w ogóle to człowiek się starzeje, pamiętam jak mój kumpel z liceum grał w lechu poznań, potem jak był w wojsku w chrobrym głogów, skończył na warcie śrem, w szkole średniej był najlepszy (sic)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.