Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

odbywaja sie mecze najgorszych druzyn na swiecie: tybet-islandia. jesli sie myle, to mam nadzieje, ze nie bardziej niz janas. wiec dlaczego za cztery lata nie mielibysmy zagrac z montenegro? ku uciesze pilkarskiej europy?

i co? ch*j, nie? wielka polska jak zwykle dala dupy. czyzby dawanie dupy bez honoru bylo polska specjalnoscia? czyzby dymanie kostaryki bylo niemozliwe, a polski takie latwe... chyba tak...

ps ten wpis dedykuje wszystkim wszechpolakom oraz anestezjologom, ktorzy jeszcze nie wyjechali.

ten mecz oddaje pozycje polski w europie: jestesmy w lidze, ale na koncu. wszyscy nas beda dymac. nasza pozycja na swiecie? wydyma nas ekwador, a moze nawet kostaryka. jakies zludzenia? pan prezydent kwa kwa powie, ze bylismy dzielni, ale jajeczko nie nalezalo do nas. k**wa. takiej porazki w zyciu nie przezylem. nie chcialbym prorokowac, bo sie toby skonczylo rozbiorem... moze tak lepiej byloby...

Gość

(Konto usunięte)

Czy my zawsze mistrzostwa musimy kończyć na pierwszym meczu?

ch*ja janasa za jaja na szapicu pałacu kultury powiesic , tak długo żeby się zasuszaył gnuj jeden przez ekawdorczyków dymany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go Home ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie chce mowic brzydko ale szlag mnie trafia jak slysze ze to winny sedzie ze to winien kto inny... Po prostu tragedia na 4 fajerki. 2:0 i jak napisal przedmowca GO HOME. Nasi nieudolnie atakuja a Ekwador strzela bramki.

elfan mnie tez sp.... weekend:(:(:(:(

elefan

POLACY SA NAJSLABSZA druzyna i w grupie i na mistrzostwach,

a dzieki komu?????????

PZPN+janas+ukady i ukladziki.

zle wyselekcjonowana druzyna ,beznadziejnie zadufany w sobie trener+uwiklani w ukladziki dzialacze PZPN.

Z kumplem pisałem na gg w czasie meczu i jednym wpisem kompletnie mnie rozwalił

R 22:19:03

a swoją drogą to kuszczak powinien dziś w bramce stać

R 22:19:09

byłoby ciekawiej

pit 22:19:30

ciekawiej byloby jakby john tomashevsky stał

pit 22:19:49

albo jakby zamiast bramkarza taka wielką jukę w donicy postawili

Dlaczego tak długo czekał ze zmianami. Wszedłi Jeleń i mogło być 2:2. No ale słupki są za wąsko rozstawione,

Parafrazując Ś.P. Górskiego: piłka jest jedna i bramka jest jedna...bo Polska.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.