Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

I dobrze że odpadli to był archaiczny futbol, taktycznie gramy piłkę XIX wieczną. Niechby obejrzeli sobie Wybrzeże Kości Słoniowej. Zero skonstruowanych akcji, zero gry z pierwszej piłki, tylko angielskie kopnij i biegnij ale nawet Anglicy juz tak nie grają. Samo serce do gry na tym poziomie to za mało. Jak jeszcze dodamy że nasi główni gracze (Żurawski, Szymkowiak i Krzynówek) byli zupełnie bez formy to mamy obraz całości.

Jedyna recepta - z braku wirtuozów postawić na dyscyplinę taktyczną jak Grecja czy Korea może to i antyfutbol ale skuteczny. No i jakiś trener normalny, może Franz?

Mówiłem że Jeleń będzie dobry.

No wiec kiedy polska ekipa wygrala cos znaczacego ostatni raz? Czy obecna jest naprawde gorsza od tych wszystkich z ostatnich 20 lat? Czy jest racjonalne oczekiwanie jakichkolwiek sukcesow polskich ekip w przyszlosci? Co do telewizji, to media i tak zakupia pakiety rozgrywek z innymi zespolami a zaplaci za to widz kupujacy zagraniczne produkty, lub te polskie bedace wlasnoscia obcych inwestycji. I tak ta pilka sie toczy. Sadze, ze gdyby mlodzi sie dobrze przylozyli do sportyu, moglibysmy niezle wypasc np w lucznictwie.

Pojawiają się pierwsze domysły na temat: kto po Janasie ?

Podobno Kasperczak.

To by był najlepszy wybór moim zdaniem. Tylko czy on aby nie podpisał niedawno nowego kontraktu z jakimś afrykańskim zespołem ?.

Choć sport, poza snookerem, obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, to fascynują mnie zmagania komentatorów telewizyjnych z językiem polskim, który, jak widać, do łatwych nie należy.

Najświeższy przykład wyłapany podczas skakania po kanałach: "Niepotrzebnie faszerują się kartkami piłkarze z Ekwadoru". Jakieś takie kulinarno-kanibalistyczne konotacje...

Genesis, 15 Cze 2006, 17:36

A ja myślałem, że udławię się rano jajecznicą. Zasiadłem do konsumpcji pysznego śniadanka i przypadkiem trafiłem na fragment powtórki z komentarzem jakoby piłkarz niemiecki wykazał się wyjątkową beszczelnością (dosłownie tak powiedział!) pozwalając się sfaulować polakowi, który ma już na koncie jedną żółtą kartkę w tym spotkaniu. Nawet gdyby naprawdę sprowokał ten faul to chyba tylko wyjątkowo naiwny idiota mógłby w takie bzdury uwierzyć, że rozpędzony zawodnik w akcji z piłką przy nodze wyciąga nagle album ze zdjęciami zawodników drużyny przeciwnej w którym ma zaznaczone krzyżykiem kto dostał dzisiaj żółtą kartkę. Już nie wspomnę o tym, że musiałby najpierw mieć oczy w dupie, żeby go za sobą zobaczyć. Można szukać najróżniejszych wymówek jeśli ktoś ma ochotę w ogóle marnowac na to czas, ale do jasnej cholery prosiłbym odrobinę szacunku dla ludzkiej inteligencji.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A nawet jesli on sie wykazał tą beszczelnością, to czym w takim razie jak nie skrajnym debilizmem wykazał się ten, który dał się sprowokować?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>Belial

>"I znowu 2 idiotów zachwaszcza wątek jakimiś pierołami, piszcie na temat albo wy...dalac na Atopos Fan Club!!!!"

>Tam wasze miejsce"

Jeszcze raz przeczytam COS takiego, to WYDALE na - Ciebie, Belial !

I znajdziesz Swoje miejsce tam, gdzie laduja wszystkie nieczystosci !

Arsen Lupin

Posłuchaj Kreaturo- ciągniesz się po wszystkich wątkach niczym przysłowiowy glut po ścianie szukając ze wszystkimi zwady i zaczepki. Jako instrument walki stosujesz żenującą pseudofilozoficzną demagogię, która tak poza tym, świadczy o Twoim głebokim zaburzeniu psychicznym. Uprawiaj tą idiotyczną zabawę " we własnym ogródku", jeśli ktoś ma ochotę czytać Twoje wypociny, z pewnością będzie wiedział gdzie Cię szukać. Nie musisz się wszedzie mieszać i wypisywać te pozbawione najmniejszego sensu brednie, nie każdy ma na to ochotę!!!! Czy to takie trudne do pojęcia ????

-> Belial

Zgadzam się z Tobą... Ja wiem, że lukar jest zmęczony tą personą - atoposem, Arsen Lupinem itd - i nie reaguje. Ale proszę - niech ktoś coś zrobi z tym kretynicznym pseudointelektualistą, bo już się nie da czytać tego forum...

Ja się boję nawet lodówkę otworzyć, aby wyjąć piwo, bo mam wrażenie, że znów napotkam na atoposa lub jego wcielenie.

A tak po prostu, to ten Pan zrobił się zwyczajnie nudny i wtórny :-/

Z mojej strony EOT.

>be-lial

To Ty posluchaj - Baranie !

Belial jest Inteligentny !

Ty jestas matolowaty i BANALNY !

Nigdy nie szukam zwady z Takimi Baranami, bo to malo satysfakcjonujace !

Zaloz sobie watek dla Baranow, to bedziesz w Swoim towarzystwie !

A Tu, prosze zachowywac sie KULTURALNIE, bo zlapie za kolnierz i wywale ! :)

Intelektualna lupina przechodzi obecnie przez faze niezrozumienia, braku akceptacji, nieobecnosci pozadanego autorytetu i tak poszukiwanej popularnosci, wiec zaczyna nerwowo dyrgac. To jest nie tylko zabawny, ale i dobry znak dla nas wszystkich i dla forum. Dajcie idiocie jeszcze kilka miesiecy i zniknie. Nalezy uzbroic sie w cierpliwosc pamietajac, ze lupina jest nieco....powolny i przekazywane informacje, polecenia, bez wzgledu na prostote sa dla niego klopotliwe i wymagaja czasu. LOL

-> atopos, AL itd.

Czy do Ciebie nie dotarło, że jesteś czerstwym fiutem i przynudzasz na tym forum? Nerwicę natręctw się leczy, więc wstań od kompa i idź do specjalisty. W ten sposób chociaż na chwilę przestaniesz płodzić tu swoje "wiekpomne opus intelektualne"...

I teraz to już naprawdę End Of Topic z mojej strony - "a może słucham Ciebie, a może mnie to jebie (...)" - jak rymował Kaliber44.

Powracajac jednak do tematu mistrzostw w Niemczech, bardzo niepokojacy jest harmonogram rozgrywek i zaplanowany final dopiero w pierwszej polowie lipca. Wyglada na to, ze cala ekipa BMW w Monachium rzetelnie sledzi mecze, pije piwo i wiekszosc jest albo nieobecna na tasmie montazowej, albo zbyt pijana zeby do jasnej cholerny zaczac realizowac moje zamowienie!

>krzych

Krzych - debilu ! Juz chyba ze trzy razy powiedziales : "End of Topic" !

Czy wiesz co to oznacza ? To po angielsku ! Ale ty nie znasz pewnie nawet - polskiego, jak przecietny polski hip-hopowiec ! :)

Moge Ci tylko podpowiedziec, ze to nie : "Bulka z Kielbasa" !

"Bulka z Kielbasa", to : "Hot Dog" ! ( Hot - bulka, Dog - z kielbasa ! :)

-> atopos, AL itd.

Niestety okazało się, że jesteś zapyziałym kartoflem i nie kumasz niczego. Zatem jeszcze raz powtórzę: EOT - oznacza to, że nie będę już z Tobą polemizował. Zrozumiałeś?

Poza tym, Twój wulgarny język mnie wskazuje, że albo jesteś nietrzeźwy, albo tracisz kontrolę nad sobą. Spokojnie, to tylko internetowe forum. EOT.

K., ogladalem, nawet chcialem sie przekonac, ale niestety oferta i produkt wlacznie z obsluga klienta wg mnie znacznie mniej atrakcyjne. Poza tym z Monachium jest blizej do Como. Jednak pozostajac przy watku pilkarskim, zeby nie odbiegac zbyt bardzo od tematu, czy polska ekipa zakonczyla juz swoja aktywnosc na mistrzostwach?

>Jazz

Cala ekipa BMW w Monachium, o niczym wiecej nie marzy, jak tylko aby zaczac realizowac Twoje zamowienie !

Czekaja pewnie tylko na jakis Twoj znak, gest !

Taki np. jak TEN ! :) (wlasnie pomachalem Ci przyjaznie reka, z wysunietym wysoko w gore - srodkowym palcem ! :)

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.