Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1. dzięki Leo za to ,że z bandy średniaków zrobiłeś drużynę

2. szkoda, że włosi znwowu fuksem (wk***iają mnie od 1994 jak Nigerię w dogrywce pokonali)

3. pieprzeni Anglicy dzięki Izraelowi uratowali twarz.....

lech59, 18 Lis 2007, 00:29

>=>Gutek

>walnę jeszcze jednego i odpadam

>jutro muszę być trochę za fajerką

> wsiech pazdrawlaju

No to strzemiennego. Trzymaj się i tutaj ma coś na klina.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>a kto widział "wolnego?" w meczu Szkocja - Włochy w 90 minucie?

Nie widziałem, ale na pewno powtórzą. Makaronom zawsze się śmignie :-(.

Jestem Europejczykiem.

Badzmy obiektywni, to że awansowaliśmy do Euro to nic szczególnego, na pewno nie wyjdziemy z grupy. Telewizja tylko was nakręca że to wielki sukces a tak naprawde tak jak mówie nie wyjdziemy z grupy, zobaczycie. Pamiętam ostatni mundial tam dostaliśmy niezłego łupnia i on pokazał całą prawdę o naszym futbolu. Prezentujemy słaby poziom i nikt mi nie powie że rozegraliśmy jakiś dobry mecz w tych elminacjach (chyba że ten z Azerbejdżanem) także zejdzcie na ziemie i nie łudźcie się że jesteśmy wielcy. Tak jak mówie pamiętajcie że tv nakręca was tak jak przed turniejami w których występuje Małysz. Zastanówcie sie i sami wyciągnijcie wnioski.

pozdrawiam

Nad czym mam sie zastanawiac?Mam myslec,ze to NIC szczegolnego?

Juz rzygac mi sie chce od takich opinii.Czlowieku przestan pier**lic takie glupoty,bo wedlug Twojego pieprzenia najelpiej polozyc sie na glebie i nic nie robic.Nigdy przedtem nie udalo Nam sie awansowac,a w koncu kiedy tego dokonalsimy to NIC wielkiego......

Lepiej k**wa zeby nie awansowali wtedy moznaby po nich jechac do bolu

annawroc

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1218 / 1203 / 7

18 Lis 2007, 11:31

co do włochów, to znowu te mierne aktorzyny psim swędem się przecisnęły, natomiast Anglicy- najlepsi na świecie, mimo braku wyników:) no i wojna wywołana

Wlosi to nie sa mierne aktorzyny.To prawda,ze duzo symuluja ale pokaz mi druzyne w ktorej pilkarze nie symuluja.

Oprocz tego wlosi to jedna z najbardziej twardych i walczacych druzyn swiata.

A nawet jak nie wyjdziemy z grupy to co z tego ? Lepiej zagrac na ME niż nie zagrac. Trzeba tylko trzymac kciuki zeby Smolarek miał taką formę jak teraz. Niestety dla mnie jako jedyny zasługuje na gratulacje. No i kiedy w końcu Benhakker pokaże jaja i wywali żurawskiego z podstawowej 11-tki ???? Szlag mnie trafia jak go widzę na boisku. Jak dla mnie w ciągu ostatnich miesięcy to stał się gorszym drewnem niż Rasiak. Czemu nie gra Jeleń ?? Czemu nikt inny nie dostaje szansy ?

A czy wyjdziemy z grupy ? Przy takiej grze nie sądzę. Benhakker też wczoraj mówił że gra nie była najlepsza. Sam Smolarek nie załatwi nam sukcesów.

włosi najbardziej twardzi?:))) wystarczy koło włocha przebiec i się kładzie. może i faktycznie są twardzi, bo tyle razy się w meczu każdy z nich przewróci i jednak nic mu nie jest. masz rację.

a walczą? chyba między sobą, który więcej razy wymusi faul

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.