Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mógł być karny dla Szkotów za zagranie ręką Zambrotty.

Ormiaszków też sędzia przerobił. Nie uznał prawidłowo strzelonej bramki

(wymyślił spalonego).

Ta cała FIFA to jednak mafia.

Jestem Europejczykiem.

Panowie, to może za ocenę wspaniałej gry Polaków posłużą Wam drodzy fani Naszej Reprezentacji słowa samego Leo:

"z wyniku jestem zadowolony, z gry nie"

i to było na tyle odnośnie gry Naszych

co do składu: no cóż, Żuraw wróć do Wisły i nie blokuj Jeleniowi miejsca, Lewandowski/Wasilewski/Bąk - panowie, wasze młotactwo to już zakrawa na kpinę, Rasiak przy was to mistrz techniki i wyszkolenia. A reszta jaka jest każdy widzi (oczywiście pod warunkiem, że chce zobaczyć naszą smutną zgraję, zamiast Naszej Reprezentacji).

A Leo powinni zatrudnić dożywotnio, przynajmniej do czasu, zanim nie wyzdycha nasza rodzima 'myśl szkoleniowa' z Antonim, Jurkiem i Leszkiem na czele. No i ta ekstaza Szpakowskiego, to już po prostu jest nasza mała stabilizacja.

co do ME to trzeba się modlić o grupę z Austrią, bo ze Szwajcarami to już będzie gorzej, resztę ekip pominę milczeniem, ale one trzymają kciuki, aby trafić na naszych.

a potem będzie drugi Ekwador, mecz o wszystko i szybki return home ;-)

Ale i tak popiłem z kolegami, a co ;-)

nieraz myślę , co by było gdyby wystawić najlepszą 11tkę z kolejki w naszej lidze , którą ustalają chłopaki z TVN Orange Ekstraklasa , oczywiście z polskim obywatelstwem:)

Nie , nie :-))

Taka luźna uwaga.

Generalnie chodzi mi o to ,że można narzekać na skład, ale........ Co chwilę dziennikarze i kibice krzyczą : czemu nie gra Brożek, Kosowski czy inni. A niestety jest tak ,że chyba zbyt wielu zmienników na pozycje Lewandowskiego, Zurawskiego czy Wasilewskiego nie mamy, co pokazał mecz z Węgrami.

No właśnie;)

A chodzi też o to, żeby zebrać chłopaków zgranych i pewnie sama Wisła zagrałaby lepiej niż reprezentacja :)

Ale czemu Zieńczuka i Jelenia nie ma? Rozumiem, że Leo wygrywa, a zwycięzców się nie sądzi, ale czy nie można było lepiej wygrać? :)

dymu73

no właśnie, czemu nie ma zieńczuka, brożka, jelenia?

czemu gra emeryt żuraw, czemu w obronie gra półgłowek bąk, czemu gra wasilewski, lewandowski?

czy ktoś widzi tutaj jeszcze STYL i UMIEJĘTNOŚCI tej zbieraniny?

jako fanatyk legii powiem jeszcze: kiełbowicz to się rzeczywiście sprawdził ;-(((

jak cholera :-O

wczoraj i nie tylko wczoraj to wisła by lepiej i składniej zagrała, a może nawet i górnik zabrze

legia niestety nie

pzdr

Naprawdę nie wiem.

Ale tłumaczę sobie to tak:

1. Co gramy bez Zurawskiego pokazała pierwsza połowa z Kazachstanem

2. Co gra Zienczuk i Brożek pokazał mecz z Wegrami (0-1)

3. Nigdy nie będziemy Brazylijczykami ani nawet Rumunami. Zostaje nam siermiężny futbol w którym Lewnadowski z Sobolewskim (lub Dudka) harują na środku i czasem uda się strzelić ,oj skuteczni to jestesmy( 3 strzały dwie bramki).

Za Janasa jak widziałem Levandinio tom nie szlag trafiał i kurwowałem do tv. A w tej reprezentacji śmiem twierdzic że to jeden z ważniejszych wykonawców naszego stylu-bezstylu który przyniósł nam w końcu awans do ME.

ufffffffffffffffff:-)

Żurawski się skończył, ale mam nadzieję, że weźmie 2 oddech- da radę, ale i tak w końcu awansowaliśmy nie licząc na innych, tylko sami wywalczyliśmy i to przed ostanią kolejką :) Polska...

k*tas żuraw blokuje miejsce innym imho

Co do stylu i umiejętności gry naszych (pardon: Naszych) to niech każdy oceni we własnym zakresie i tego, co widział i co chciał widzieć

Ja się wypowiedziałem i na tym kończę ocenę gry Naszych

ale awans jest, trzeba pić i się cieszyć czego wam i sobie życzę

może nie będzie tak źle, no bo ekwador to chyba raczej nie zagra ;-)

butelka właśnie otwarta, na zdrowie!

Witam;

Zna kos może link gdzie mógłbym zobaczyć bramki z sobotniego meczu reprezentacji z belgia???

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.