Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1:1,przełomu nie było.

:-(

Ciekaw jestem dlaczego nie zmienił Peszki na Grosickiego w drugiej połowie.Szybki i dobrze prowadzący piłke byłby bardziej przydatny niż Rybus..co ten Smuga

w nim widzi?

Też się zastanawiałem nad tym dlaczego Smuda nie dał zagrać Grosickiemu, według mnie ten gość ma duży potencjał i mógłby wnieść w grę dużo dobrego.

A tak podsumowując, to na dzień dzisiejszy, to ani my, ani Ukraina z taką grą nie mamy na euro czego szukać.

Też się zastanawiałem nad tym dlaczego Smuda nie dał zagrać Grosickiemu, według mnie ten gość ma duży potencjał i mógłby wnieść w grę dużo dobrego.

A tak podsumowując, to na dzień dzisiejszy, to ani my, ani Ukraina z taką grą nie mamy na euro czego szukać.

No własnie w ostatnim meczu Jagi z Lechem wszedł na dwadzieścia minut i załatwił Jadze zwycięstwo.Dobry i szybki zawodnik z dużym potencjałem.

Przechodzi podobno do Greckiego Arisu.Jaga zyska kase ale straci 40% na wartości,co było widoczne podczas ostatniego właśnie meczu.

No właśnie, Grosik to midas- wszytko zamienia w złoto. W czasach jak jeszcze walczył z hazardem to grał we Francji za frajer bo podpisał umowę której nie rozumiał (po francusku)...

No własnie w ostatnim meczu Jagi z Lechem wszedł na dwadzieścia minut i załatwił Jadze zwycięstwo.Dobry i szybki zawodnik z dużym potencjałem.

Przechodzi podobno do Greckiego Arisu.Jaga zyska kase ale straci 40% na wartości,co było widoczne podczas ostatniego właśnie meczu.

Grosicki nigdzie nie przechodzi.Dostał podwyżkę i zostaje w Jadze.

Grosicki nigdzie nie przechodzi.Dostał podwyżkę i zostaje w Jadze.

To i bardzo dobrze,że zostaje...takich piłkarzy potrzeba tu,na miejscu a nie na ławkach zachodnich klubów.

Zobaczymy jak zagra z Australią,bo pewnie go Smuda wystawi.

To już jest jakieś fatum.

Powinni wszyscy razem ze Smudą udać się do znachorki w celu zdjęcia uroku.

Za Bielskiem Podlaskim jest wioska Orla,w której żyje sobie stara szeptucha.

Na bank by pomogła.

:-)

Wielki świat w Białymstoku,Coca Cola sponsorem Jagiellonii .

No to fajnie,oby tylko chłopaki się nie zagazowali tą colą.

:-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-803-061411500 1283928268_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W Wiśle zabraknie zawodników

"- Jeśli powiem, że ktoś ma grać szeroko, to ma grać szeroko. Jeśli nie będzie, pokażę mu jeszcze raz, jak ma to robić. Na treningu, na wideo, na papierze. Jeśli dalej nie zrozumie, to będzie miał problem. Piłkarz może raz popełnić błąd. Ale drugi raz, to koniec - zapowiada trener Wisły Robert Maaskant. U niego za brak myślenia piłkarze będą odsuwani od składu."

Mocny Holender

ciekawe kiedy z nerwicą opuści ekstraklasę

"- Jeśli powiem, że ktoś ma grać szeroko, to ma grać szeroko. Jeśli nie będzie, pokażę mu jeszcze raz, jak ma to robić. Na treningu, na wideo, na papierze. Jeśli dalej nie zrozumie, to będzie miał problem. Piłkarz może raz popełnić błąd. Ale drugi raz, to koniec - zapowiada trener Wisły Robert Maaskant. U niego za brak myślenia piłkarze będą odsuwani od składu."

Mocny Holender

Kiedy zabraknie mu zawodników...co to nie cierpią,na brak myślenia.Myśle,że nie za długo...to nastąpi.

Mocny Holender

Mnie jednak ciekawi kiedy nastąpi zmiana trenera w Poloni W-wa.

Ten developer nie nadaje się do piłki...Janas to zakuty łeb jest i warsztat trenerski ma anachroniczny ,jak sam Prezes-Dyzma.

Trenerem zostanie Janas,to niemalże pewne.

To durny zwyczaj w naszej lidze,że tak często dochodzi do wymiany trenerów.

Budowanie drużyny zajmuje niekiedy parę ładnych lat,przypomnieć wystarczy Fergusona i MU,ile lat zajęło odbudowanie tej drużyny.

Edytowane przez Frank

Mnie jednak ciekawi kiedy nastąpi zmiana trenera w Poloni W-wa.

Ten developer nie nadaje się do piłki...Janas to zakuty łeb jest i warsztat trenerski ma anachroniczny ,jak sam Prezes-Dyzma.

eh tam z nerwicą, nie to jest problemem tylko nasza stryktura działaczy nastawionych na zrobienie kasy, w chwili obecnej polska liga to dno, nie umieją grac, walczyć są bezbarwni.poza tym modrzew kup sobie canal +

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

eh tam z nerwicą, nie to jest problemem tylko nasza stryktura działaczy nastawionych na zrobienie kasy, w chwili obecnej polska liga to dno, nie umieją grac, walczyć są bezbarwni.poza tym modrzew kup sobie canal +

Terrorek,co z tobą?Siedzisz u mnie ,że wiesz co mam?Akurat cyfre+ posiadam.Myślę o dokupieniu telewizji N.

modrzewix n nie bierz, liga mistrzów zaczyna się dopiero w play offach.cyfra spełnia wszystkie kryteria.już w sobote MU-LIverpool..

Tak?Ale jakiego futbolu?Liga Mistrzów?Co jeszcze?

Z góry dzięki.

Na Polsat Futbol różne ligi zagraniczne,

ale najlepsze jest to jak gra Liga Europejska

i są transmitowane na żywo cztery mecze w tym samym czasie.

Nie wiadomo który oglądać-tylko lata się po kanałach.

Dziękujemy Rudnevs!

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

w końcu jest zespół, który pokazał charakter.gryźli trawę do końca meczu.brawo i gratuluję świetnej postawy

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.