Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

powtórki nie będzie Chelsea ma lepszego trenera od Realu i jednak to jest liga angielska w której drużyny stanowią większy monolit którym trudniej zakręcić.To nie jest Primera Division.

oczywiście moja sympatia po stronie Barcelony....Akurat z tą najlepiej grającą w swojej historii Barceloną wygrała Wisła.Niesamowite.

mecz ciekawy, choć jednostronny. Barcelona zagrała świetnie i gdyby pokazała trochę więcej zdecydowania, mniej zabawy (chociaż to było piękne) to miała szansę na 2 cyfry. Jenak z Chelsea będzie dużo trudniej, obrona nie będzie popełniała tak wielu błędów i będzie więcej piłki fizycznej, a tego Barcelona nie lubi. Co by nie mówić, ciekawe mecze się szykują, szkoda tylko, że wtorkowy jak zwykle na pepikach trzeba będzie oglądać.

Tak to był wielki mecz,który przejdzie do historii.Byłem po stronie Barcelony i jestem zadowolony.

Wielki mecz rozegrali Xavi i Iniesta.Trochę niepokoję się w kontekście środowego meczu o obronę Barcy.Wymarzony finał Ligi Mistrzów dla mnie to Arsenal-Barcelona ze wskazaniem dla tej drugiej.

Zdecydowanie finał Barca - Ars. Choć mam pewne wątpliwości, czy taki skład będzie.

Co do wczorajszego meczu, to przejdzie on do historii jeśli nie futbolu, to Primera Division na pewno. Obrona Gallacticos została ośmieszona, tempo pierwszej połowy oszałamiające, Messi zachwycający, Henry wielki, szkoda tylko , że bramkarz (wielki bramkarz) RM grał wczoraj tak słabo.

Wielki mecz.

Poprzedni skład to był Gallacticos obecny to już ponadprzeciętni wyrobnicy.Ciekawa jakie zmiany nastąpią w nowym sezonie.W ostatnim czasie Real dwa razy został haniebnie sponiewierany (Liverpool i Barcelona).

Wczoraj RM był bezradny, momentami przypominało mi to polską ligę. Co do LM to RM nie jest obecnie drużyną tzw. turniejową.

Barca zagrała wczoraj koncertowo, pierwsza połowa była oszałamiająca! Szczególnie, że wcześniej miałem okazję (bo przyjemność już nie :-( ) oglądać 'mecz' naszej Legii z ŁKS-em - spotkanie stało na żenującym poziomie, a Legia jak to Legia - dobrze, że choć samobój był...

Ciekawe, czy dziś krakowskie pasy podniosą się z dna...

pzdr!

wspomniałem o kilku...ten z Valencią faktycznie niezbyt ładny lecz można to wytłumaczyć terminarzem.

Ten jednak różnił się od pozostałych.Zagrali koncertowo przez 90 minut w poprzednich w pierwszej połowie ośmieszali rywala w drugiej zwalniali tempo.

Powiedziałbym, że koncertowo zagrali pierwsze 45minut - wspaniała druga linia. Co do drugiej połowy - cóż, nie ukrywam, że zaskoczyli, strzelając kolejne trzy gole...RM był bezradny. To już koniec marzeń Gallacticos o majstrze. A może i koniec drużyny? W każdym razie RM wymaga przewietrzenia. A zmiany nie dawały nic oprócz większego chaosu. Zobaczymy, jak Barca zagra w środę, jeśli tak jak wczoraj - to zmiecie Chelsea z powierzchni.

Oby.

a w premier league status quo, czyli Man U, Live i Chelsea wygrali. Manchester ma tylko 3 pkt przewagi nad Liverpoolem + zaległy mecz z Wigan. Będzie się działo.

Dodam tylko, że Rasiak strzelił 2 bramki dzisiaj ;)

Panowie, żeby wam się w głowach nie pomieszało od tej barcy - letki powrót do naszej szarej rzeczywistości:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oto polska liga...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak, oprócz Milanu i RM to trzecia najbardziej nielubiana przeze mnie drużyna, z tym, że akurat oni rzeczywiście grają do końca (chyba, że ktoś uważa 'maestro' superpippo Inzaghi za dobrego gracza ;-). Mocno wierzę w Arsenal, no i finał Ars - Barca!

wojciech iwaszczukiewicz, 5 Maj 2009, 19:13

>Odczuwam niewytłumaczlną i całkowicie bezinteresowną nienawiść do MU?

hmm, nie wiedzieć czemu też tak mam...

mam nadzieję, że Barca zrobi z MU to co ostatnio z Realem ;-))

BTW:

Oglądałem skrót w TVP3. Pan Redaktor zaprosił do dyskusji tego półgłówka Hirka Wronę, którego agitka na Man Utd jest tak nachalna, że aż do zerzygania.

Kiedy wreszcie ktoś wypier...i z komentowania meczów w TVP tego kretyna szpaka i przestanie zapraszać pseudofachowców jak ta zapita gęba wrona albo pożal się Boże ekspert lubaszenko, o wołku nie wspomnę.

:-(((((((((

broy, 6 Maj 2009, 08:52

>Dramat Arsenalu, zagrali chyba bez wiary w zwycięstwo. Brawo Man Utd.

No do pierwszej bramki grali z wiarą. Jak już stracili bramkę to było wiadomo że nie wsadzą 3 bramek manchesterowi.

pakin

zobaczysz, co będzie wyprawiał szpak w finale w temacie agitki na man utd. ten kretyn się już nie opala i wali prosto z mostu, najczęściej oglądam mecze komentowane przez szpaka przy wyłączonej fonii i muzyce w tle ;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.