Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki telefon komórkowy? NOWOŚCI - TOP 10

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Teraz dzieci w podstawówce mają już telefony, więc nie wiem czy to jakikolwiek wyznacznik statusu. Telefon ma praktycznie każdy i ciężko od tego uciec.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Teraz dzieci w podstawówce mają już telefony, więc nie wiem czy to jakikolwiek wyznacznik statusu. Telefon ma praktycznie każdy i ciężko od tego uciec.

Oczywiscie ze taraz wsrod mlodziezy telefon komorkowy jest wyznacznikiem statusu.

Ktos kto ma stara nokie jest gorszy od tego kto ma nowego iphona heh

Nie widziałem tego na żywo, ale jak dla mnie to za wielki na smartfona, a za mały na tablet. To już chyba iPada bym wolał.

Z iPada nie zadzwonisz.

Wiele osob które się rzuciły na iPada są rozczarowane. Nie zastępuje laptopa, do pracy się nie nadaje - taki oglądacz internetu i czytnik prasy (książek).

Ja potrzebuję urządzenia wszystkomającego - ma mi prowadzić dziennik spotkań i zamówień a w razie potrzeby po moim kliknięciu ma dzwonić do klienta. Szajsung ma szansę takim być, ale chyba faktycznie za wielki.

@Therion

Przez moment także rozważałem zakup Samsunga Galaxy Tab. Znakomite urządzenie. Nadaje się do wszystkiego, tylko nie do...dzwonienia :) Jak dla mnie był zbyt wielki. Nie bardzo wiadomo, gdzie go umieścić, jak go nosić. Kieszeń odpada, jakikolwiek pokrowiec na pasku także. A...I zrób jeszcze taki eksperyment: weź Taba do ręki, porozmawiaj sobie z kimś przez telefon, a w trakcie rozmowy popatrz się w lustro :) Gwarantuję Ci, że widok takiej paletki przy uchu rozbawi Cię, albo wyda Ci się przynajmniej dziwny :)

Pzdr.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - S.Lem

@Therion

a w trakcie rozmowy popatrz się w lustro :)

Masz rację :)))) Ubaw byłby po pachy.

Trzymając taką komórę, bez pampersa strach patrzeć w lustro.

• Administratorzy

Dla mnie 4 cale to optymalna wielkość. Pozwala na w miarę wygodne przeglądanie treści, ale też nie straszy wyglądem.

Odnośnie przewijającego się tu wcześniej tematu wirusów i niebezpieczeństw, które nadeszły wraz z smartfonami:

http://niebezpiecznik.pl/post/zeus-straszy-polskie-banki/

Odnośnie przewijającego się tu wcześniej tematu wirusów i niebezpieczeństw, które nadeszły wraz z smartfonami:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakby nie patrzec, do mojego telefonu zaden wirus sie nie dostanie poniewaz w telefonie nie mam dostepu do internetu.

Moge jedynie odbierac smsy z numerami tan :))

Ukryta Zawartość

Jakby nie patrzec, do mojego telefonu zaden wirus sie nie dostanie poniewaz w telefonie nie mam dostepu do internetu.

Moge jedynie odbierac smsy z numerami tan :))

Do mojego tez sie nie dostaja, bo numer wybiera sie obrotowa tarcza i pryskam go czasem chloroksem, ktory zabija 99.9% zarazkow.

Ale ci konta nie opróżnią.

Panowie Bankierzy jak mniemam i stąd ta troska?

Bo z tego co wiem, banki biorą na siebie ew wyparowanie kasy z konta, dokonane drogą elektroniczną.

• Administratorzy

No proszę, a jeszcze kilka dni temu ktoś tu ciemnote wciskał że android jest bezpieczny, a zwłaszcza programy z marketu.

A co w dzisiejszych czasach Panie jest bezpieczne?

Są rzeczy niebezpieczniejsze. Facebook stwierdził, że chrzani wszystko i udostępni dane osobowe swoich użytkowników komu tylko będzie chciał. Google pamięta nasze wszystkie logi, hasła, upodobania... - wie kiedy zmieniliśmy mieszkanie, kiedy kupiliśmy telewizor, kiedy szukamy prezentów, kiedy i gdzie je wysyłamy. Sieci komórkowe przechowują zapisy naszych rozmów, smsy...

A Wy czego się boicie? Wirusa w Androidzie? Walić go.

• Administratorzy

Te wirusy same sie nie rozprzestrzeniaja, uzytkownik musi je sam zainstalowac. Jak ktos nie wie co instaluje, to niech nie obwinia za to systemu operacyjnego.

To prawda, każda aplikacja przed zainstalowaniem wyświetla listę dostępów jakie chce uzyskać. Jak zwykle użytkownik jest najsłabszym ogniwem.

Z nowości to wyszedł iPad 2.

nosicie ze soba te swoje ipady? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Najlepsze smartfony 03/04 2011:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

E tam trzeba być trendy- coś co pasuje do gorączki złota:

AEsir Yves Behar Phone

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

• 2 tygodnie później...

Ładna prezentacja działania ekranu dotykowego :P

Ostatecznie kupiłem SGSa. Oferuje mi znacznie więcej niż potrzebowałem, także jestem bardzo zadowolony.

ja tu się zastanawiałem czemu szykanują nokie 6303 bez "i" a odpowiedź jest tu: ifon 4 sam robi zdjęcia i szpieguje :O

d***kracja?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

Ukryta Zawartość

Może nowy wątek jaki firewall do fona ?

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

• 3 tygodnie później...

wczoraj trochę się pobawiłem Nokią N8.

Masywny telefon (aluminiowa obudowa malowana na czarno-ew.rysy będą bolały) bez możliwości wyjęcia baterii. Niezły aparat fotograficzny i... Symbian, który psuje całość do tego stopnia, że szybko ma się dość N8.

szkoda.

Nokia 6300 (uwaga, bateria nie jest wysokich lotów

Nokia 6303

Samsung GT-C3530 (sam używam jego poprzednika S3310, w GT-C3530 poprawiono parę przypadłości)

może jeszcze Nokia C5?

dodatkowo jakieś dinozaury typu Nokia 6310i, 8210, ale to już raczej dla konesera

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.