Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AudioShow

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to nie o mnie chodzi. Ja wypowiadam się tylko w swoim imieniu jako miłośnik tej imprezy. Przeczytałem wasz głos, szanuję go, proponuję zakończyć personalne uwagi i skupić się na zagadnieniu.

• Użytkownicy+

Z wpisów wynika, że grynio i electro byli w naszym pokoju w zeszłym roku. Fajne jest to dzisiejsze objawienie, szkoda tylko, że na wystawie odwagi zabrakło ... No cóż, skoro groziło się moderatorowi pobiciem, a twarzą w twarz odwagi zabrakło nawet z partyzanta, to co się dziwić. Może dodam tylko, że obydwaj wymienieni, byli dożywotnio zbanowani za zwyczajne chamstwo, a nie poglądy, czy drobne wyskoki. Nie dziwię się więc, że imponuje im stary a. który zwykle balansuje na krawędzi. Nie mam nic przeciwko pomocy starego a., sam go o nią poprosiłem rok temu. Liczę na nią i w tym roku, jednak forumowicz, który pół roku w roku jest zbanowany ... hmm... wątpię, żeby właściciel forum przystał na taką kandydaturę. Poza tym, Piotr ma skrajne upodobania dźwiękowe, co można min. wywnioskować z wpisu colcolcola. Lubię dźwięk jaki proponuje stary, jednak to nie jest jedyna droga.

Napisałem wcześniej, że zgodnie z sugestiami, systemy wyłonimy w wyniku głosowania. Osoba organizatora nie ma tu nic do rzeczy. W czym więc problem, poza próbą wyrównania starych rachunków przez wymienionych powyżej ?

Dla mnie temat jest zamknięty, dalsze próby dzielenia forumowiczów (którym również jestem), będę traktował, jako trolling.

Wypowiedzi Starego Audiofila jako usera tego forum są moderowane. Ze względu na bardzo bogatą przeszłość, każdą jego wypowiedź musi zatwierdzić moderator, ponieważ często zawierają sformułowania obraźliwe dla innych. Tak też jest z jego ostatnią wypowiedzią, która nie ujrzy światła dziennego ze względu na swoją treść, która nie służy niczemu innemu jak pogrążaniu się w wyzwiskach. Jest to swoisty paradoks, że ktoś wypisuje rzeczy, które nie ujrzą światła dziennego, tylko po to, by się nie ukazały. Dla mnie, osobiście, jest to śmieszne ale i tragiczne.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 9 Września 2012 - wpis nie na temat
Ukryte przez palton, 9 Września 2012 - wpis nie na temat

Cenzura jest bronią ludzi słabych.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Użytkownicy+

A chamstwo bronią silnych ?

Aaaa.., to dlatego wpisy Starego pojawiają się ni z gruchy, ni z pietruchy w środku dyskusji.

pozdr.

Również jestem przeciwko cenzurze i rzadko usuwam posty, ale użytkownicy forum są obrażani i je opuszczają. Poza tym wiele osób domaga się moderacji i chce aby forum było czyste od śmieci.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 9 Września 2012 - Wpis obraźliwy i nie na temat.
Ukryte przez palton, 9 Września 2012 - Wpis obraźliwy i nie na temat.

Wiesz, Ty nazywasz chamstwem jak ktos Ci napisze, ze walisz byki ortograficzne albo nie rozumiesz zdania w języku ojczystym. Kiedys popisaliśmy sobie o tym , ale ludzie tacy jak Ty się nie zmieniaja....Rzadko wchodzą na wyższy poziom, mogą dorobic gdzieś technikum wieczorowe czy coś w tym stylu ale głowa zostaje nieruszona.

Również jestem przeciwko cenzurze i rzadko usuwam posty, ale użytkownicy forum są obrażani i je opuszczają. Poza tym wiele osób domaga się moderacji i chce aby forum było czyste od śmieci.

To forum od dawna wyglada na opuszczone. Ja też wpadłem tylko na chwilę.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 9 Września 2012 - trolling
Ukryte przez Fr@ntz, 9 Września 2012 - trolling

Wypowiedzi Starego Audiofila jako usera tego forum są moderowane. Ze względu na bardzo bogatą przeszłość, każdą jego wypowiedź musi zatwierdzić moderator, ponieważ często zawierają sformułowania obraźliwe dla innych. Tak też jest z jego ostatnią wypowiedzią, która nie ujrzy światła dziennego ze względu na swoją treść, która nie służy niczemu innemu jak pogrążaniu się w wyzwiskach. Jest to swoisty paradoks, że ktoś wypisuje rzeczy, które nie ujrzą światła dziennego, tylko po to, by się nie ukazały. Dla mnie, osobiście, jest to śmieszne ale i tragiczne.

To prosze napisac kogo obraziłem-bo i tak rozpowiem to na AS wszystkim.

Przetłumaczę-yaka przenosnia sepuku-czyli zbanuj sie sam.....i gdzie tu jest chamstwo?

• Użytkownicy+
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 9 Września 2012 - wpis odnosi się do skasowanego posta
Ukryte przez Fr@ntz, 9 Września 2012 - wpis odnosi się do skasowanego posta

Piotr, koniec tematu. Proszę o wpisy na temat wątku. Sprawy prywatne, można załatwiać na PW.

COS po drodze wykasowales...Zagrozilo Ci w jakis sposob? Poczules sie silny?

Żeby zachować spokój i mieć jaki taki komfort w piątek, potrzebny system referencyjny jako punkt odniesienia i musi to być wysoka półka np system Kolegi starego zresztą pisałem o tym, a teraz wypadałoby się dogadać . Panowie takie to trudne?

Panowie proponuje wrzucic na luz! :) Skupmy sie na meritum sprawy :)

Moim zdaniem wazne jest aby ustanowic wspolnie jakies konstruktywne zasady i sie tego pozniej trzymac a nie robic sobie tutaj na forum jakies docinki personalne...

A jesli chodzi o zrodlo to nie wiem czy w 2012r. ma juz sens stosowanie odtwarzaczy CD czy DVD, coraz wiecej autorytetow ze swiata High-End wypowiada sie ze komputery przeskakuja jakosciowo jakiekolwiek odtwarzacze. Chodzi mi tu oczywiscie polaczenia po USB i konwersje asynchroniczna. Ale moze faktycznie warto porobic eksperymenty np porownac CD Player np Starego A. a laptop konwerter USB z JPlayerem. Ja osobiscie robilem kilka eksperymentow z bardzo dobrymi napedami i za kazdym razem komputer z asynchronicznym konwerterem wygrywal.

Pozdrawiam Stasiop

Pytałem go o to godzinę temu. Raczej nie, ale jest taka szansa.

pewnie szykuje takiego StarTreka że nam gacie spadną.

Ps. I hostessy z kina domowego przyjdą je nam zakładać.

Moim zdaniem wazne jest aby ustanowic wspolnie jakies konstruktywne zasady i sie tego pozniej trzymac a nie robic sobie tutaj na forum jakies docinki personalne...

A jesli chodzi o zrodlo to nie wiem czy w 2012r. ma juz sens stosowanie odtwarzaczy CD czy DVD, coraz wiecej autorytetow ze swiata High-End wypowiada sie ze komputery przeskakuja jakosciowo jakiekolwiek odtwarzacze. Chodzi mi tu oczywiscie polaczenia po USB i konwersje asynchroniczna. Ale moze faktycznie warto porobic eksperymenty np porownac CD Player np Starego A. a laptop konwerter USB z JPlayerem. Ja osobiscie robilem kilka eksperymentow z bardzo dobrymi napedami i za kazdym razem komputer z asynchronicznym konwerterem wygrywal.

Pozdrawiam Stasiop

Zdaje się, że poszedłeś w stronę super precyzyjnego zegara, a ja zasilam akumulatorem i wywaliłem staby. Ciekaw jestem porównania.

(to tak poza tematem)

Pozdrawiam Stasiop

Zgadzam sie w 1000% gram przez M2Tech z laptopa, forumowy DAC, bije jakością, moje Cd za 12klz, już pisałem wcześniej, do normalnego CD nigdy nie wrócę. Pracuje nad odtwarzaczem plików.

w takiej obudowie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

lc16m1lg.jpg

5665051.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

przełączanie źródeł to nie problem, można wszystkie warianty szybko wypróbować, komputer, cd...

MSS -a przywiozę i można to robić w locie pilotem. Wejścia i wyjścia izolowane- interakcji po masie nie będzie.

• Użytkownicy+

Skupmy sie na meritum sprawy :)

Moim zdaniem wazne jest aby ustanowic wspolnie jakies konstruktywne zasady i sie tego pozniej trzymac

Pozdrawiam Stasiop

Pełna zgoda. Zasady już mamy -

1). Głosowanie przez osoby które nic nie wystawiają,

2). Wybieramy dwa systemy w piątek i nic nie zmieniamy w trakcie.

Więcej nic nie potrzeba.

Wskazania- Wietrzenie pokoju... Jednak na naszą obronę przemawia fakt, że mieliśmy największy tłok z wszystkich pokoi. To ostatnie potwierdza, że forum ma dużą siłę rażenia :)

Dobra chłopaki, jak uda mi się przysiąść to przygotuję samplera albo dwa i roześlę wam pocztą w kopertach, mam tego sporo. Nie obiecuję ale postaram się.

Piotr, nie lepiej przyjąć jakiś znany sampler z gazety, który zapewne większość ma? Wiem, że wielu nie lubi samplerów, ale siła wyższa... Jak przegrasz, będzie, że źle nagrany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.