Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AudioShow

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nikt nigdzie nie padł z Rady.....bo gdyby się tak stało trzeba by szukać zastępców.

no paść nie padłam, ale z rady wypadłam, a w zasadzie sama się ulotniłam więc z powodzeniem można szukać zastępcy jeśli w ogóle taka forma ustalenia systemu będzie brana pod uwagę.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Statystyka natomiast podpowiada, że w tak dużym gronie musi być pewien procent osób, którym generalnie zależy na tym, żeby nie udało się nic nikomu. Stąd dziwne klimaty.

O jakich statystykach piszesz, były robione przez OBOP ?

Może ci co nie zabierają głosu w dyskusji, to jest im jednak wszystko jedno.

Bo rzucanie w podtekście podejrzenia o to, że chcą aby nie wypaliła impreza, jak sugerujesz, jest co najmniej (dla mnie) niezrozumiałe.

Trochę rozgoryczenie przez Ciebie przemawia.

Że tylu zarejestrowanych, a jak potrzeba to tylko pięciu, i to tych najbliżej modlitewnika.

Ja się ludziom nie dziwię, że nie są wyrywni w materii organizowania wystawy.

Przecież finansuje całość przedsięwzięcia (wynajem pokoju) Właściciel portalu Audiostereo.pl

A Ci co coś dłubią w zaciszu domowym, są jedynie "wartością dodaną" do reklamy tego Forum na AS2012.

Do dziwnych klimatów sam przyłożyłeś, w zamykanym dwukrotnie temacie rękę - i po co to było ?

A emerytów ci tu dostatek, ale jakoś potrafią zapanować nad własnymi emocjami.

Palton i rada padli ofiarą własnego perfekcjonizmu.

O jakim perfekcjonizmie piszesz ?

Bo robienie kolumn, wzmacniaczy, daców, smaków to nie to samo co zorganizowanie wystawy.

• Redaktorzy

Przecież finansuje całość przedsięwzięcia (wynajem pokoju) Właściciel portalu Audiostereo.pl

Koszmar, może się przyśnić. Gorzej, on finansuje nawet twój tu pobyt. Jak to znosisz?

widzisz Beju jakiego masz pecha, gdy Ty tu wchodzisz site dopłaca a gdy ja klikam co minuta to zarabia

takie to są audiofilskie opowiastki

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Koszmar, może się przyśnić. Gorzej, on finansuje nawet twój tu pobyt. Jak to znosisz?

Koszmarów nie miewam, i jak kura jajko, znoszę to bez skrupułów i boleści.

Równie dobrze mógłbym to forum przeglądać, nie będąc jego czynnym/zalogowanym uczestnikiem.

Przecież już raz prosiłem o skasowanie mojego konta, ale tak się nie stało.

Na skrzynkę mailową też przysyłane były wiadomości, choć nie powinny, z racji rzekomo całkowitego usunięcia loginu i danych użytkownika - moich danych.

widzisz Beju jakiego masz pecha, gdy Ty tu wchodzisz site dopłaca a gdy ja klikam co minuta to zarabia

takie to są audiofilskie opowiastki

Kurcze, ale z racji tego mojego wchodzenia, na koncie bankowym brak dodatkowych przychodów z tego tytułu.

To jak to faktycznie jest z tymi płatnościami i zarobkami ?

Ktoś goli moją kasę ? ;-)

Jak coś gra to gra, a jak nie gra to nie gra, proste jak sikanie

i nie potrzeba na to godziny, żeby wyrobić sobie jakieś tam pojęcie jak to czy owo gra czy nie gra...

Dokładnie :)

W tym roku znów wpadnę zobaczyć i posłuchać... a może tylko głowę wetknę przez lukę w wejściu do pokoju... Tak czy siak do zobaczenia.

A co myślicie o takim pomysle by wszyscy obecni w piątek glosowali nad słuchanymi sprzętami? myslę ,że pojawi sie więcej osób , które wiedząc ,że ich głos będzie brany pod uwagę przyjdą by bardziej demokratycznie wybrać najlepszy system ...

• Użytkownicy+

A co myślicie o takim pomysle by wszyscy obecni w piątek glosowali nad słuchanymi sprzętami? myslę ,że pojawi sie więcej osób , które wiedząc ,że ich głos będzie brany pod uwagę przyjdą by bardziej demokratycznie wybrać najlepszy system ...

Przewiduję blisko dwadzieścia osób zaangażowanych w pokój. Dwie- trzy dodatkowe może jakoś się wcisną, więcej nie da rady. Sądzę, że pięć osób do oceniania, to najlepszy kompromis.

zajmie to wiele godzin i raczej niewykonalne aby utrzymac pełen skład czyli ponad 20 osób z pokoju do głosowań przez pół dnia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

zastanawiające jest to ,że tak bronicie tej piątki... czy aktualnie czwórki

myslę ,że wszystkim obecnym w pokoju będzie zależeć na tym by dżwięk był najlepszy więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie by zwiększyć ilośc glosujących , wystarczy przyjąc deklarację obecności od tych , którzy będą chcieli uczestniczyć we wszystkich odsłuchach

naprawdę nie widzicie tego, że dzielicie ludzi na lepszych i gorszych????????

jesli w tym roku uda się przeprowadzić eliminacje w najbardziej przejrzysty sposób , może w latach następnych więcej konstruktorów zgłosi chęć pokazania swoich DIY, wierząc w to ,że rzeczywiście wygra brzmienie...

zajmie to wiele godzin i raczej niewykonalne aby utrzymac pełen skład czyli ponad 20 osób z pokoju do głosowań przez pół dnia

To będzie raczej ciężka praca i skład trzeba będzie utrzymać przez 3/4 dnia, może nawet do późnej nocy. Jak ktoś się czegoś podejmuje, to po to, by tam był, a nie spóźniał się czy wychodził. I chyba oczywiste, że nie mogą to być osoby z ulicy, tylko takie osoby, których wiarygodność słuchowa nie budzi zastrzeżeń forum. Marzenia że wejdzie 30 osób i każdy przyniesie swoją płytotekę są w ogóle nierealne. Czas, logika i dyscyplina to jedyne możliwe wyjście. Istnieje opcja, że taki czy inny gość może stanąć i zabrać swój głos. W jasny i czytelny sposób. Wszyscy go wysłuchają i wymienią argumenty. Ale głosować przecież musi jury.

Z tego co wiem, Palton poświęcił już bardzo dużo czasu na kontakty z wieloma osobami. Konstruktorami i jury. To bardzo dużo pracy, z której nic nie ma. Praktycznie cały czas siedzi na telefonie. Jeżeli sławek.xm jesteś taki biegły i masz takie możliwości, to może powinieneś się Ty tym zająć.

I tak czy siak zbiera i po wszystkim i tak zbierze baty.

Wiesz Panie Piotrze, biegły nie jestem w tym o czym piszesz, i podziwiam zmysł organizacyjny Paltona, martwi mnie tylko ,że Twoje kolumny nie będą miały konkurencji, ale za rok jak ostatecznie dostroisz zwrotnicę i nie będziesz musiał nic już zmieniać może to się zmieni, w tym roku tylko poslucham

pozdrawiam

A ja proponuję składkę konstruktorów na honorarium dla organizatora i jury. Jeszcze dwa dni i wszystkim zaangażowanym się odechce chodzić bezinteresownie koło TYŁKA naburmuszonej konstruktorskiej i znawczej śmietanerii. Dojeżdżać po Polsce i wykonywać dziesiątki telefonów, żeby na końcu zebrać BATY. I nie będzie już, że ktoś się chce wbić za darmo, na koszt forumowiczów, którzy oglądają reklamy.

Wiesz Panie Piotrze, biegły nie jestem w tym o czym piszesz, i podziwiam zmysł organizacyjny Paltona, martwi mnie tylko ,że Twoje kolumny nie będą miały konkurencji, ale za rok jak ostatecznie dostroisz zwrotnicę i nie będziesz musiał nic już zmieniać może to się zmieni, w tym roku tylko poslucham

pozdrawiam

Przywieź swój sprzęt Sławku, skoro jesteś taki odważny.

myslę ,że wszystkim obecnym w pokoju będzie zależeć na tym by dżwięk był najlepszy więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie by zwiększyć ilośc glosujących , wystarczy przyjąc deklarację obecności od tych , którzy będą chcieli uczestniczyć we wszystkich odsłuchach

jesli w tym roku uda się przeprowadzić eliminacje w najbardziej przejrzysty sposób , może w latach następnych więcej konstruktorów zgłosi chęć pokazania swoich DIY, wierząc w to ,że rzeczywiście wygra brzmienie...

widze tu powazny zarzut o ustawianie całego spotkania i tego co bedzie grac w sobote i niedziele , dziecinada i traktowanie innych według swojej miary , Rada nie jest spółka zależna od Amber Gold jak równiez nie ma w niej działaczy partyjnych

moge napisac wprost ze umozliwienie głosowania wszystkim gosciom to jest własnie prosta droga do ustawiania wyników , wystarczy ze do kolegi konstruktora tylko na moment głosowania dołącza jego "koledzy "tak wiec zebranie odpowiedniej ich liczby zapewnia sukces

wystarczy miec duzo kolegów na miejscu :)

palton proponuje zakoncz to głosowanie ktore do niczego juz nie prowadzi poza kolejnymi głosami oburzonych, zadowoleni jak zawsze nie piszą , rozkład sił w głosowaniu jest juz dosc wyrazny

przyjechac kazdy moze i na miejscu przekonac sie na ile uczciwe będą głosowania, zawsze mozna potem pisac do woli co było żle

myslę ,że wszystkim obecnym w pokoju będzie zależeć na tym by dżwięk był najlepszy więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie by zwiększyć ilośc glosujących , wystarczy przyjąc deklarację obecności od tych , którzy będą chcieli uczestniczyć we wszystkich odsłuchac

Nikt mnie nie broni tutaj-poza tym jestem najgorszy.........mozesz zapytać moderacji.

Chcesz być za mnie proszę bardzo-zgadzam się nic nie stoi na przeszkodzie......więc już Cię namaściłem na jurora osobiście-chętnie Cię poznam.

pozdrawiam.

Napisz tylko na czym osobiście słuchasz zeby wszyscy wiedzieli czy jesteś......godzien tej funkcji.

Poproszę Ciebie tez o zaświadczenie od laryngologa czy słyszysz należycie...........i to wszystko na razie.

Aha jeszcze musisz być ogolony wypachniony ubrany bardzo ekstrawagancko jak na jurora przystało-coś na wzór mam talent

tak slawek nie ma lekko

stary audiofil juz posprawdzał u wszystkich zaświadczenia od laryngologa i na czym graja w domu - więc nie mozesz mieć łatwiej niz pozostali :)

I oczywiście zaświadczenia i laryngolodzy też zostaną poddani weryfikacji żeby nie było tak że wszyscy mają od tego samego lub nie zostały kupione na wolumenie :)

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Będą krówki, nagrody, księga pamiątkowa i cuda na kiju. Ze sprzętem też będzie dobrze, a nawet b.dobrze.

... Przewiduję blisko dwadzieścia osób zaangażowanych w pokój.

chyłkiem, cichcem, milczkiem ... i znienacka może i wyda -:)

A ja proponuję składkę konstruktorów na honorarium dla organizatora i jury.

tia, ... "a małpie damy banana"; dowody wdzięczności w "księdze pamięci" nie wystarczą?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

pozdrawiam

Przywieź swój sprzęt Sławku, skoro jesteś taki odważny.

Może nie śledzę tego tematu, ale czytając takie wpisy nie chce się wchodzić do tego wrogiego wątku, przerośniętego "o popatrz jakie mam wielkie EGO". Chłopaki wyluzujcie trochę. Osoba świeżo wchodząca na forum czyta coś takiego, i ma dość czytania, a może nawet przebywania na forum, stwierdzająć jakie egocentryki tu są, myślące o sobie. Sądzę że te forum powstało w celu jednoczenia hobbistów, ludzi o wspólnym zainteresowaniu, którzy dzielą się swoją wiedzą, a nawet projektami. Pozdrawiam

Napisz tylko na czym osobiście słuchasz zeby wszyscy wiedzieli czy jesteś......godzien tej funkcji.

Poproszę Ciebie tez o zaświadczenie od laryngologa czy słyszysz należycie...........i to wszystko na razie.

Stary Audiofilu, wypada opublikować własne zaświadczenie zanim zacznie się tego samego wymagać od innych.

Mamy nadzieję, że wynik tajnego spotkania również opublikujesz na forum, czego będziemy słuchać?

Nie chcę być w jury bo słyszę tylko do 17kHz, chciałbym za rok stanąc w szranki z innymi konsruktorami,

jesli chodzi o utarczki slowne to sposób pisania Piotra_1 po prostu wyzwala we mnie pokłady skrywanej na dnie agresji

i myśle ,że nie tylko umnie

SA, masz wiedzę , trzeźwe spojrzenie doświadczenie , osobowość , humor i wielka inteligencję jesteś własciwym człowiekiem na właściwym miejscu

przepraszam jeśli kogoś z Kolegów obraziłem

przedstawiałem wyłącznie swoje zdanie

pozdrawiam i do zobaczenia na Audioshow

Stary Audiofilu, wypada opublikować własne zaświadczenie zanim zacznie się tego samego wymagać od innych.

Mamy nadzieję, że wynik tajnego spotkania również opublikujesz na forum, czego będziemy słuchać?

Łapiesz się na to spotkanie jak mucha na lep i tak samo dociekasz jak Józwa-pisać można wszystko.

Lista osób wystawiajacych jest ogólnie dostepna...takze jak masz coś ciekawego do zaprezentowania to proszę się anonsować samemu.

Natomiast w kwestii słyszenia to ostatnio mnie badał mnie osobiście prof.Skarzyński-także jest ok.

Zreszta mam dopiero 35 lat takze słowo bierz słyszę ,natomiast daj to juz trza kilkakrotnie powtórzyć.

Teraz jeszcze Ciebie grzecznie zapytam,czy jestes spokrewniony z prezydentem USA....on Barak,Ty Baraka-chyba jest coś na rzeczy prawda?

Jeszcze pozwoliłem obie wejść w o Tobie,.........a tam niespodzianka pt-czego tu szukasz przyjacielu?

Także chciałbym wiedzieć na jakim sprzęcie szanowny Pan słucha i czy w ogóle słucha-także jestem ciekaw i proszę

o odpowiedz na to pytanie...zmyślać można-ale z sensem))

Audio Show? słyszałem że w listopadzie...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy

Pragnę przekazać informację, iż w tym roku nasz pokój będzie miał numer 608.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.