Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

nic z tego nie rozumiem co przeczytałem - połowa polaków nic nie rozumie, wiec nie wstyd stanąć raz po ich stronie ;)

o ile zrozumiałem, to jeśli zamówie 2 koszulki - czarną i białą w rozmiarze XL, to zapłacić muszę 83pln za obie (w tych jest już wliczony koszt wysyłki)...

wpłacam to na konto Kubła:

Michał Chełstowski

ul. Ołtaszyńska 37

53-010 Wrocław

konto: 50102055581111121023000078

jeśli to co napisałem zgadza sie z ustaleniami, i jesli nadal jest taka możliwość to dziś jeszcze wpłacę owe 83pln na w/w konto - napiszcie czy dobrze wykombinowałem :)

400 wpisów mnie skołowało..

i siódma rano...

o tej godzinie sovy już śpią... ;)

dziś leci kasa i najmocniej przepraszam za niedbalstwo i zbyt późne przeczytanie wątku :(((

Kubeł - uzupełnienie dot. mojego wczorajszego postu: wcześniej się nie zapisywałem na koszulkę, jeśli jest już za późno, to przelej mi kasę spowrotem, bez kosztów przelewu.

I przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczów - mimo, że od czasu do czasu tu zaglądam, to moje pierwsze posty.

tola8 - lista, na którą się zapisywali chętni była swego rodzaju sprawdzianem, czy zbierze się dostatecznie dużo osób. Zebrało się, więc zamawiamy te koszulki. Można się dopisywać. Mam nadzieję, że podałeś na przelewie wszystkie dane (jakie rozmiary, kolory i adres wysyłkowy).

Kubeł,

U mnie na przelewie internetowym wszystkie wymagane przez Ciebie dane się nie zmieściły. Czy udało Ci się zidentyfikować mój przelew?

Pozdr

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

Kubeł, cosik nie doczytałem (albo nie było to sprecyzowane) w każdym razie za pierwszym razem przelałem Ci tylko 39 zeta - bo myślałem, że przesyłkę już w to wliczyłeś... W każdym razie właśnie naprawiłem błąd i przelałem Ci brakujące 5 złotych. Teraz powinno już się zgadzać.

Kubel>>>

wyslanie sprawy za granice nie rozni sie niczym od wyslania listu do polszy z tym tylko ze jest drozsze - musialbys napisac inny adres i nakleic wiecej znaczkow.

jezeli teraz planujesz wysylanie koszulek za jednym zamachem tylko w granicach polski - to spoko moge zaczekac

moj kolega przesle ci kaske na konto ale dopiero za jakies 2 -3 tygodnie i wtedy wysylka byla by tez krajowa ale sprawa sie odwleka - napisz czy takie rozwiazanie ci pasuje, bo co do zamowienia jest w dalszym ciagu aktualne - 2 razy czarna elka

Czas na podsumowanie i realizację zamówień. Oto lista osób, od których otrzymałem wpłaty. Proszę o komentarz te osoby, przy nickach których zamieściłem komentarz. To w celu wyjaśnienia szczegółów.

Lp/nick/kwota

1. Hiszpan – 44

2. Troy – 44

3. Trolu – 44

4. Spook – 44

5. Martini dry – 83

6. Pawel_k – 83

7. jarokar – 44

8. Bartek10 – 83

9. Robbie – 44

10. Grip – 44

11. Marcin T. – 44

12. Pall55 – 122

13. Hniew – 44

14. Grzegorz – 161

15. Rockfanolder – 166 (zamówiłeś 2 sztuki, a wpłaciłeś za 4 + 5 zł nadpłaty – o co chodzi?)

16. Zbig – 83

17. AdiQ – 83

18. Tomciak – 83

19. PMD – 78 (odbierasz osobiście?)

20. Profes – 44

21. Burak – 83

22. Krzych L. – 85 (dwa złote nadpłaty)

23. Inżynier – 161

24. Adam_n – 44

25. Kapelli – 44

26. Robson – 83

27. Zegarmistrz – 78

28. Piterski – 122

29. Skrzypek – 39

30. Twonk – 88 (5 zł nadpłaty)

31. Cichol – 83

32. Marek Kalinowski (brak nicka) – 83 (jakie koszulki – rozmiar i kolor)

33. Jareks – 83

34. Maleo – 44

35. Gnaked – 83

36. Javo – 45 (nadpłata 1 zł)

37. Krzych – 44

38. Andrefm – 44

39. Tytus – 83

40. Zaweł M – 83

41. Bryan – 78

42. Tola8 – 44 (koszulki będą w jednym wzorze, jeżeli nie akceptujesz go daj znać, a pieniądze wrócą do ciebie)

43. Cortazar – 39

44. Marek Kania (brak nicka) – 44

45. Papamek - 122

46. Harvi – 83

47. Grrreg – 88 (nadpłata 5 zł)

48. Luboń Bartosz (brak nicka) – 44 (proszę podac kolor i rozmiar)

49. Musti – 44

50. Garycki Mirosław (brak nicka) – 83

51. Dreamer_1 – 44

52. Kornik – 85 (nadpłata 2 zł)

53. Andrea 29 – 83

54. Osiek – 117

55. Leszek - 83

mateuszek - wyślę tobie koszulki za granicę, podaj tylko adres (muszę sprawdzić koszt wysyłki), Mój e-mail: [email protected]

Acha, im szybciej dostanę informację od osób, które "namieszały", tym szybciej zrealizuję zamówienia.

pzdr

Kubeł

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.