Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Kubeł,

Sorry za problem. Moimi 2 zł nadpłaty zadysponuj dowolnie.

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

faktycznie cos mi sie zmultiplikowało a w tej sytuacji przyslij mi te cztery (dwie białe i dwie czarne lub granatowe) gdyby cos trzeba dorzucić za przesyłkę daj znać.

arturrro - czyli problem jest rozwiązany - ja mam wydruk Z 30-ego. Twojego przelewu mogło jeszcze nie być na koncie.

Czekam jeszcze na resztę przelewów, ale panowie - proszę, nie przeciągajcie tego w nieskończoność. Umówmy się na nieprzekraczalny termin do 7 maja.

Kubeł,

tak odbiorę osobiście myślę, że będzie okazja o ile nie spotkamy się w Delcie lub przy innej okazji to umówimy się, we Wrocławiu bywam często podjadę. Daj znać kiedy będą do odbioru. Jeżeli w o tobie jest email to pchnę wiadomość z telefonem kontaktowym,

pozdrawiam

PMD - ok, e-mail już podawałem, ale podaję jeszcze raz: [email protected]

Fr@ntz - nie mają rozmiarów XXL niestety. Musieliby zamówić całą partię, a nie mają na to zapotrzebowania. Przykro mi.

>>>kubel

postaram sie wyslac Ci kaske przez kogos w polsce bo przesylka pienazkow stad bedzie kosztowac tyle co 4 koszulki :( ale nie wiem niestety kiedy to moze nastapic (mam nadzieje ze jak najszybciej ale prosilbym o odlozenie dla mnie tych dwoch sztuk eleczek)

moj adres:

Mateusz Chamczyk

Breisynvegen 34

7021 Trondheim

Norway

PS. sprawdz jakie to beda koszta tak czy inaczej - dla jasnosci- bo istnieje tez szansa ze jeden moj znajomy by po prostu od ciebie je dla mnie odebral

Lista zamknięta. Dzisiaj będę mieć wydruk wszystkich wpłat. Osoby, które czekają na potwierdzenie otrzymania przeze mnie przelewu proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Jutro planuję uruchomienie produkcji.

Szkoda, że żadna audiofilka nie zamówiła koszulki. Moglibyśmy wtedy ożywić tegoroczne AS organizując konkurs "Audiofiska Miss Mokrego Podkoszulka". Wiecie, jaka to reklama dla forum? O wrażeniach wizualnych już nie wspomnę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.