Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Tez dostalam. Po wyjeciu i rozlozeniu myslalam, ze bedzie sporo za duza, jednak po zalozeniu obawy minely bezpowrotnie - pasuje idealnie pomimo zgryzliwych uwag kolegi Cortazara. (wydaje mu sie ze skoro on to i wszyscy musza byc tak licho zbudowani jak on:)

A tak juz powaznie(j) to podoba mi sie, paraduje w niej juz po mieszkaniu:)

-> Kubeł

Koszulka dotarła również do mnie. Serdecznie dziękuję. Jestem pod wrażeniem wykonania - nie sądziłem że będzie aż tak dobrze! Czasami miło sobie zrobić taki mały prezent na Dzień Dziecka ;-D

Dziękuję za podziękowania :-))). W każdym razie cieszę się, że koszulki wam "podeszły"

Skrzypek - tak też od początku piszę: odbiór osobisty u mnie w domu lub na najbliższym spędzie u Witka. Kwestia tylko, czy spotkanie z Minima Audio odbędzie się...

Co do ew. dodruku, to proponuję się wstrzymać do momentu aż wszyscy dotychczas zamawiający otrzymają przesyłki. Myślę, że jest możliwe dorobienie koszulek (to też zależy od ilości chętnych). Prawdopodobnie kilka koszulek zostanie z bieżącej produkcji i bedę je mógł skierować do wolnej sprzedaży.

• Redaktorzy

Kubeł - zaryzykuję i poroszę o dopisanie na listę nastęmnej edycji. Zamawiam XL kę - mam nadzieję, że się wcisnę i nie będę za bardzo "trendy", czyli nie będzie za mała. Powiedz kiedy przelać kasę

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>przebrzydła Hieno !;)

A czy chwaliłaś się na forum , że nosisz buty na koturnach , żeby ukryć wzrost swój nikczemny ?!

I , że wypychasz sobie skarpetkami (mam nadzieję , że świeżymi !) bicepsy ?!

Ty chuderlaku !!

Pozdrawiam "dobrze zbudowany Cortazar"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.